עצומה

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif מי שמפרסם שיוסיף תמונת סימפל../images/Emo41.gif

תמונה שלהם..זה הכי משכנע

קרניjack

New member
הסבר נוסף

את בוחרת אות ומפרסמת את ההודעה בכל הפורומים המתחילים באותה אות. למשל כל הפורומים שמתחילים ב"מ" ואת מפרסמת את ההודעה בתוכן הזה: להקת הפאנק רוק-פופ סימפל פלאן סחפה אחריה הרבה מעריצים, גם בישראל! ואנחנו רוצים להביא אותם לפה! פתחנו עצומה שאותה נשלח להם- העצומה הזאת [קישור] נועדה לנסות ולהביא אותם לפה, ואנחנו צריכים לפחות 700 חתימות! אז בבקשה עיזרו וחיתמו! למי שלא מבין איך חותמים וכו' מוזמן לפנות אליי. איפה שיש את המילה [קישור] את שמה את הקישור לעצומה (הופכת אותו ללינק....אם את לא מבינה איך אני אסביר לך) והקישור לעצומה: www.spcometoisrael.coo.co.il מקווה שהבנת

לינקנית

New member
תסבירי לי את הקישור..

והבנתי אני מוכנה לעשות אוקי האמ אני יקח את האות ב טוב כולם? או שזה כבר תפוס תסבירי לי ואני יתחיל בעבודה

Just TalTi

New member
מישהי כבר לקחה את האות ב'..

הסבר לקישור - את כותבת הלינק בתוך כאלה ||, ואז את שמה את הכתובת http://www.spcometoisrael.coo.co.il, ואז את עושה סלינק בתוך כאלה || הבנת? או שאת צריכה עוד הסבר..?

קרניjack

New member
עוד הסבר../images/Emo104.gif

דבר ראשון את לא עושה " הוספת תגובה מהירה" אלא "הוספת תגובה". בהודעה את כותבת: להקת הפאנק רוק-פופ סימפל פלאן סחפה אחריה הרבה מעריצים, גם בישראל! ואנחנו רוצים להביא אותם לפה! פתחנו עצומה שאותה נשלח להם- העצומה הזאת [קישור] נועדה לנסות ולהביא אותם לפה, ואנחנו צריכים לפחות 700 חתימות! אז בבקשה עיזרו וחיתמו! למי שלא מבין איך חותמים וכו' מוזמן לפנות אליי (ומוסיפה תמונה של סימפל..מקווה שאת יודעת איך
) איך הופכים את המילה [קישור] ללינק לדף העצומה
תשובה: בסוף הדף של "הוספת תגובה" יש לך "מחרוזת מתוכן ההודעה" יש שני מלבנים לבנים: במלבן הימני את שמה את המילה [קישור] ובמלבן השמאלי את שמה את: www.spcometoisrael.coo.co.il וזוה....אם לא הבנת שמישו אחר ינסה

Just TalTi

New member
עדיף להסביר ככה! חח

וסיימתי ג'! לא שלחתי לכל הפורומים, כי הם באמת לא קשורים [ספיר צדקת אחותי] זה מפדח לשלוח לשם חעחע

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif האותיות ב' וג' תפוסות../images/Emo41.gif

כל מי שלוקח אות שיכתוב איזה אות! אני לוקחת את ק'

double O S

New member
הלו הלו../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

אל תתחילו לפרסם לי בכל הפורומים יש פורומים שצריכים אישור מהמנהל כדי לפרסם דברים כאלה... ואם כבר, תפרסמו רק בפורומי מוזיקה, כי שם זה יותר רלוונטי

Just TalTi

New member
אישור לפרסם הודעה? ../images/Emo12.gif

אם זה לא מוצא חן בעיניהם שימחקו..

sapirush1

New member
חחח ../images/Emo6.gif יש כמה מנהלים..

שרוצים להרוג אותי! התחילו לשלוח לי הודעות על זה שההודעה לא קשורה והפורום לא מיועד להודעות כאלו חחחח

למעלה