עצומה

a lost seashell

New member
עצומה

התחלנו לחשוב על פניה לראש העיר על כך שאין מקומות בילוי לבני נוער בעיר. בואו נוציא את זה לפועל! מי שבעד - |כן מי שנגד -
בואו נתחיל להתארגן ולראות איך אנחנו מתחילים בכלל. ננסח ביחד מכתב לראש העיר ונמשיך משם. בהצלחה לנו!(?)

DimaStyle

New member
את יודעת שהוא מודע לבעיה?

הכל ענין של תקציב..יעני של כסף.

דעא../images/Emo11.gif

אני יודעת מה זה תקציב. זה שאני לומדת בעמ"ל לא אומר שאני עד כדי כך טיפשה.

perrinat

New member
../images/Emo62.gifרעיון יותר טוב../images/Emo26.gif

עיתון "חדשות חדרה" נרתם למען פתיחתו מחדש של הקולנוע וקרא מעל גבי העיתון להציף את משרדי העירייה בפקסים בנושא, כדי שראש העיר יעלה זה על סדר היום הציבורי, כי כפי שזה נראה עכשיו- הרווחה התרבותית היא לא ממש מעניינו... [אגב, הידעתם שגם קצין העיר של חדרה נסגר? פשוט בושה!
] מספר הפקס של לשכת ראש העיר: 04-6333014 שכל אחד ישלח פקס ויכתוב: אני, חבר בפורום "חדרה והסביבה" באינטרנט: http://forums.tapuz.co.il/hadera קורא לך, ראש העיר של חדרה, מר חיים אביטן, לפעול למען פתיחתו מחדש של בית הקולנוע בעיר! שלחתם פקס? שרשרו לכאן
כדי שנדע להעריך כמה פקסים נשלחו. תודה על שיתוף הפעולה

טיגריס2

New member
אני אתכן ../images/Emo45.gif

מצטרפת למלחמה "באין כייף בחדרה" חוץ מפשע ושעמום אבל למען האמת כבר ניסיתי לפתוח מקום עבור הנוער הצעיר ויש בעיה קצת קטנה לא היו מוכנים לשמוע אותי או לתת לי אישור מבטיחה להמשיך להלחם למען הנוער בחדרה כי בעצם זה למען הנוער שיש לי בבית
ויש לי שלושה

הו.. אולי נבקש גם

תוך כדי מקום מסודר להופעות מוסיקה בחדרה
אפשר ב"רנה שני" או משהו.. [הוא בכלל עדיין מתפקד
]

אפשר להציע משהו? מרימה את הכפפה

יש לי מקום די גדול בחדרה ואני מוכנה לארגן שם דברים כדי שיהיה לכם מעניין. מה הייתם רוצים? מסיבה עם די.גי? הקרנת סרט? משהו אחר? הייתם מוכנים לשלם כניסה? כמה? מדובר רק על יום שישי בערב או שגם חמישי/שבת היו מתאימים? (לא רוצה לעצבן את הדתיים...)

למעלה