עצומה

טיגריס2

New member
נהדר את מקסימה../images/Emo9.gifכל הכבוד

קדימה חברה תתחילו לשרשר מה באמת הייתם רוצים שיהיה לוקחת על עצמי את הארגון ברגע שנחליט כולנו מה אתם רוצים באמת כדי להפיג מעט את " ה ש י ע מ ו ם " שאתם כל כך מדברים עליו אפשר כאן ואפשרי במסרים

אני אשמח להקרנות סרטים../images/Emo9.gif

לי יוח בעיקר שישי בערב, בסביבות 7+.. חמישי ושבת זה קצת בעיה, יש מחר בית ספר וזה P: ובקשר למחיר, אני לא יודעת, תלוי במקום, ואם יהיה אוכל וכו'..

יו...

יש אפשרות להופעות מוסיקה כמו שהצעתי קודם
צריך לשקול את זה ולברר אם זה אפשרי ובמידה וכן כמובן שצריך לשלם כרטיס והכל כי אמנים שוכרים את המקום..

נופ18

New member
הלו הלו...!

זה היה רעיו שלי אז כולם....ריפלקס...! נא להירגע....ולכבד זכויות יוצרים חיחי...

נופ18

New member
../images/Emo46.gif

למי שרוצה הוכחה שזה היה רעיון שלי אז קבלו.... סתכלו למטה תראו שאני שלחתי את ההודעה עם הרעיון לעצומה ב-11 ל11 והיא או הוא או מה שזה לא יהיה שלח\ה ב12 ל11.... שונאת שגונבים רעיונות של אחרים.... נגעלת מאנשים כאלו....בעעעע.....

טיגריס2

New member
היי נופ18 להרגע../images/Emo99.gifהקרדיט

הוא רק לך וכל הכבוד לך בעניין אנו כאן רק לעזור בגלל שאנחנו קצת יותר גדולות רק
קצת
ומבטיחה שאנחנו נכתוב הכל בזכות נופ18 הולך? עכשיו חיוך

מורני !

New member
נקודה למחשבה:

זה לא שלא היו מקומות בילוי בחדרה. היה את הפאב הזה, בכניסה לחדרה, של הגאז, ופעם היה מועדון ריקודים, ממש דיסקוטק, באזור התעשיה, עם הסעות לשם וכו'... וכשהוא נפל כי אף אחד לא בא, היה רעש תקשורתי, וראיינו בני נוער שאמרו שהם מעדיפים לנסוע לנתניה ולהרצליה למקומות הבילוי שם, כי בין כה יש הסעות לשם, והם רואים יותר אנשים שם. אני בטוחה שהיו עוד כמה מקומות בילוי שנסגרו כי אנשים לא באו.

אז מה? נלפי חוסר התגובות למה

ששאלתי כנראה אתם מחפשים עצומות ולא באמת לעשות. רק תשובה אחת קיבלתי (הקרנות סרטים). מה קורה???

טיגריס2

New member
העניין שאת לא שואלת במקום הנכון

כי אין כאן הרבה שכותבים ונכנסים וזה מיעוט קטן את צריכה לראות מה קורה בחגים ובמסיבות שעושים לנוער במתנ"ס בית אליעזר כמה חברה באים ורק מחפשים בילויים את הכרטיסים למסיבות מוכרים בבתי הספר הנוער עצמו מוכר ועוסק ביחסי ציבור

את איבגיז סגרו

לא בגלל שלא הגעו אנשים.. אנשים באו לשם גם מתל אביב.. באמת לא ברור למה הוא נסגר..

../images/Emo45.gif

אני אישית יכולה להעביר את זה למי שאחראי על תיק התרבות! מכירה אותו...

למעלה