מושיקו משה
New member
עצומת להבאת דנה לטקס עמ"י
גולשים יקרים , נכון שדנה אינטרנשיונל חולה , אבל האם הטקס הזה שווה משהו בלעדיה ? האם באמת חשוב לנו שהיא תזכה או שכולנו רוצים לראות אותה מופיע ומוכיחה לכולם מי באמת מלכת הפופ האמיתית ? לכן אני מבקש בזה הרגע להוביל עצומה הקוראת לדנה לעשות כל שביכולתה להגיע הערב לטקס ולהופיע , וקורא לערוץ 24 לעשות הכל כדי שדנה תגיע אחרת אין טעם לטקס ללא הדיוה והמלכה האמיתית של השנה האחרונה
גולשי הפורום היקרים אני מבקש ממכם לפנות למייל של עופר מנחם ולבקש שיעשה כנציג ההפקה כל שביכולתו לדאוג שדנה תופיע הערב בטקס ושיבין שהמעריצים איתה בכל הלב ואם היא זוכה או לא בישבילנו היא ממזמן זמרת השנה ולא רק זמרת השנה אלא הזמרת הכי מדהימה במדינת ישראל, היא לא צריכה תארים היא בעצמה זה התואר , כל שאנו רוצים זה את דנה כובשת את המסך ומראה לכולם מה זה סרט הודי ? מה אתם אומרים ? בואו נלחם על דנה שלנו ונראה לה מה באמת אנחנו שווים ! כל מי שאיתי אני מבקש שישרשר את תמיכתו ויעביר מייל בדחיפות לעופר מנחם הקורא להביא את דנה לטקס אחרת הטקס חסר כל חשיבות - דנה אנחנו איתך רוצים אותך בטקס ! נצא לדרך
.... מייל עופר מנחם : [email protected]
גולשים יקרים , נכון שדנה אינטרנשיונל חולה , אבל האם הטקס הזה שווה משהו בלעדיה ? האם באמת חשוב לנו שהיא תזכה או שכולנו רוצים לראות אותה מופיע ומוכיחה לכולם מי באמת מלכת הפופ האמיתית ? לכן אני מבקש בזה הרגע להוביל עצומה הקוראת לדנה לעשות כל שביכולתה להגיע הערב לטקס ולהופיע , וקורא לערוץ 24 לעשות הכל כדי שדנה תגיע אחרת אין טעם לטקס ללא הדיוה והמלכה האמיתית של השנה האחרונה