עצומת להבאת דנה לטקס עמ"י

עצומת להבאת דנה לטקס עמ"י

גולשים יקרים , נכון שדנה אינטרנשיונל חולה , אבל האם הטקס הזה שווה משהו בלעדיה ? האם באמת חשוב לנו שהיא תזכה או שכולנו רוצים לראות אותה מופיע ומוכיחה לכולם מי באמת מלכת הפופ האמיתית ? לכן אני מבקש בזה הרגע להוביל עצומה הקוראת לדנה לעשות כל שביכולתה להגיע הערב לטקס ולהופיע , וקורא לערוץ 24 לעשות הכל כדי שדנה תגיע אחרת אין טעם לטקס ללא הדיוה והמלכה האמיתית של השנה האחרונה
גולשי הפורום היקרים אני מבקש ממכם לפנות למייל של עופר מנחם ולבקש שיעשה כנציג ההפקה כל שביכולתו לדאוג שדנה תופיע הערב בטקס ושיבין שהמעריצים איתה בכל הלב ואם היא זוכה או לא בישבילנו היא ממזמן זמרת השנה ולא רק זמרת השנה אלא הזמרת הכי מדהימה במדינת ישראל, היא לא צריכה תארים היא בעצמה זה התואר , כל שאנו רוצים זה את דנה כובשת את המסך ומראה לכולם מה זה סרט הודי ? מה אתם אומרים ? בואו נלחם על דנה שלנו ונראה לה מה באמת אנחנו שווים ! כל מי שאיתי אני מבקש שישרשר את תמיכתו ויעביר מייל בדחיפות לעופר מנחם הקורא להביא את דנה לטקס אחרת הטקס חסר כל חשיבות - דנה אנחנו איתך רוצים אותך בטקס ! נצא לדרך
.... מייל עופר מנחם : [email protected]

ZiV CoHeN8

New member
אני מצטרףף!!

אני ישלח לו מייל יאללה כולם לשלוח לו מייל וזה אולי ייתן לדנהה כוח!! יאללה לא להתעצלל :)

אני גם מצטרפת ..ושלחתי לעופר כבר מייל!

מקווה שדנה שלנו אם כל הקושי תעלה היום אמן ואמן ....חברי הפורום אני קוראת לכם לשלוח לעופר מנחם מייל שבוא אתם מבקשים שהוא יעשה את כל המאמצים להעלות בכל זאת את דנה שלנו על הבמה ..ותצטרפו אין הרבה זמן .....

מיקמיק17

New member
שלחתי לו מייל ../images/Emo45.gif

נקווה שזה יעזור במשהו ושהוא יספיק לקרוא אותו בכלל... יואווו איזה יום שחור!!!

שלא תהיה טעות ...

דנה אינטרנשיונל אכן חולה , זו הסיבה היחידה שנבצר ממנה מלהגיע , אבל אולי התמיכה שלנו , והאהבה שלנו תגרום לה להבין שכל הטקס הזה בלעדיה לא שווה כלום, ואולי היא תוכל לאזור את כל הכוחות שיש ורק למעננו להגיע ולהראות לכולם מי המלכה שלנו .... ולכן אני פונה לדנה להפקתה לעופר ממנחם ואומר דנה הטקס בלעדייך לא שווה, שבועות חיכינו לרגע הזה שתסגרי מעגל ותוכיחי לכולם מי המלכה שלנו , אולי זה יעזור אולי זה לא , אבל חשוב לי להבהיר שהטקס בלי דנה , לא מרגש, לא שווה, ולא מעניין ! נשיקות

ZiV CoHeN8

New member
דנה אם את רואה את ההודעה...

דנה מאמי אם את או מישו אחר מההפקה רואה את ההודעהה אז בבקשה תעשו מאמצים שדנה תבואא אתם לא יודעים איך ביעסתם את כולנוו וזה יוריד המון מהטקס הטקס לא שווה בלעדיההה איזה דיווה כמו דיווה דנה תחלים ותעלה על הבמה ותיתן את ההופעה של הלייף בעזרת השםם!!

אני מבקשת להעביר את השירשור לדנה זה חשוב!

דנה כל חברי הפורום שלך עומדים מאחורייך בכל מה שתבחרי לעשות ....עבדנו ודירגנו אותך כל יום בכל מה שהיה לדרג עד היום.. אנחנו המעריצים שלך נשמח אם תקבלי את השירשור הזה ותראי שאת יכולה לבוא ולשים קצוץ על כולם ולא משנה מה אפילו שכבר הודעת לתקשורת ....אנחנו המעריצים הכי שרופים שלך ואנחנו מאחורייך באש ובמים .....אני מבקשת אישית ממך להגיע ולהראות לכולם מה שאת שווה כי אין גבול למה שאת שווה אין זמרת כמוך בארץ לא תקום ולא תהיה ....עשי מאמץ אם לא בשבילך אז בשבילינו המעריצים שבאמת נותנים את הנשמה שלנו לדירוגים , הצבעות , וכו'.........דנה אוהבת אותך ומקווה שתראי את כל השירשור החם והמפרגן הזה ..... :]]

דנה .... ../images/Emo70.gif

אם הטקס הזה כפרה ובלי הטקס הזה את תמיד מלכה.. כמו שאני תמיד אומר לך.. כל הזמן... מלכה את תמיד על תתני להם לדבר עליך ואל תתני לאף אחד לשבור אותך.. תתפסי כוחות שיש לך מעט ובואי לטקס תפגיזי את ההופעה של החיים שלך כמו שאת יודעת לעשות.. תראי לשרית הוואחשה הזאת ולמירי מסיקה במיוחד מי הדיווה מי המלכה האמיתית... מי הזמרת שעוד לא אמרה את המילה אחרונה... נשמה היה לך את השנה הכי יפה בחיים אלבום מעלף נשמה.. שירים כל שיר בונבוניירה, אז ככה לעשות מאמי לא לבוא? תרגישי טוב נשמה ותעשי לכולם סופרייז של הלייף ותבואי לטקס.. ומה לאאאאאאאאאאא נשיקות דנה.. חולה עליך תמיד

RoNNy770

New member
שלחתי לו אימייל..

אבל לא יודעת.. לא רוצה לשלוח אותה לשם בכוח אם היא חולה, סה"כ גם היא בנאדם וגם לה יכולים לקרות דברים ואם היא לא במיטבה והיא לא מרגישה שלמה עם ללכת לשם היום אז אני איתה בהחלטה הזאת.

מצטרפת גם,וכבר שולחת לו מייל ../images/Emo70.gif ..

דנה, באמת הטקס הזה לא שווה כלום בלעדייך
אחרי כל הדירוגים אחרי כל ההצבעות את חייבת להוכיח שאת הגדולה מכולןן בבקשה תנסי להתשדל להגיע לטקס כולנו פה כל כך נשמח אין לך מושג כמה
אבל אם את ממש חולה אז לא ! עדיף שלא תסכני את הבריאות שלך בשביל הטקס ושתישארי בבית ותנוחי אוהבת אותך למרות הכלל את מלכה ונקודה . עם פרס או בלי פרס בשבילי ? את מס' 1 לתמיד

למעלה