עצומת להבאת דנה לטקס עמ"י

REHILOT1234

New member
דנה והטקס, רוצים את הסיפור האמיתי ? כנסו....

דנה והטקס, רוצים את הסיפור האמיתי ? כנסו.... אז ככה ! מה שאני כותבת פה, זה סופי ! סגור ! ונעול !!!!!!!!!!! דנה אכן לא תגיע לטקס, היא לא חולה ! לדנה ושי היו חילוקי דעות על כמה דברים במהלך החזרות שנערכו אתמול. ולכן דנה החליטה "להחרים" את הטקס ולא להגיע ! שוב דנה ממש ממש לא חולה ! וזה סופי ! ממקור מוסמך !!!!!!!!

דנה תגיעי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לך מושג איזו שמחה זו תהיה, הטקס הזה לא מעניין כהוא זה שאת לא נמצאת !

xyfactor

New member
חייבת את זה למעריצים שתמכו

לאורך כל הדרך רק אני קניתי 10 עותקים של הכל זה לטובה אז יאללה תחשבי עלינו

מצתרפים לעצומה דנה את מלכה

היום הזה זה היום הכי מבעס שלנו דנה את חייבת לעלות לבמה או לפחות לשות מסיבת עיתונאים כל העיר גועשת מבקשים סליחה אים פגענו בך היינו צריכים לעשות יותר למענך

שני32889

New member
יו בבקשה בבקשה שדנה תגיע זה יהיה כ"כ משמח!

וזה גם יהיה אחלה יחסי ציבר בתכלס אחרי כל הבלגאן של היום! אבל העיקר הלוואי שהיא תגיע,הטקס בלעדיה כ"כ משעמם וחסר כל,לא שווה יריקה אפילו,כולנו חיכינו כ"כ לטקס הזה רק בשבילה וזה הפך להיות מיום שמח ליום באסה אוףףףףףף!!!! אני מקווה מקווה מקווה שדנה תצליח לאסוף את עצמה בכל הכח ולהגיע זה כ"כ חשוב,ועוד אחרי כ"כ הרב שנים סופסוף היא שוב מועמדת מחדש בכ"כ הרבה קטגוריות לעומת השנים שלפני כן שדיי לא התייחסו אליה,היא חייבת להוכיח את עצמה בכל הכח דווקא היום לדעתי זה ממש ממש חשוב!

ג'יזס קרייס

הבחורה חולה-למה להביא אותה בכוח? יופי שאתם לא מזלזלים בטקס..."בלעדיה הטקס לא שווה"-אני מכיר כמה אנשים שעשויים לחלוק עליכם.כבר נמצאה אלטרנטיבה להופעה,ויש עוד מספיק הופעות שוות.הופעה אחת פחות לא תהרוס את העולם,ולעשות עצומה רק כדי להוציא בחורה שחולה בשפעת מהמיטה בשביל הופעה שיכולה להתקיים בכל עת?הגזמתם לגמרי

שני32889

New member
נו מה נהייה שמישהו יעדכן כבר...יש חדש?

כנראה שכבר היא לא תגיע בסוף יש עוד שעה כולה ואם היא הייתה באה בטוח שהיא כבר הייתה באמצע ההתארגנויות וכולם כבר היו יודעים מזה ומדברים על זה.... רק שמישהו יעדכן כבר מה קורה ורק את האמת כי אנשים פה רוצים לדעת אם שווה לראות או שאפשר להתפנות לדברים אחרים,גם לנו יש חיים.....

למעלה