עצות

togi12

New member
ההורים שלי מאוד מקדמים אותי להיות עצמאית

הם אף פעם לא אמרו לי מה לעשות. תמיד הם כיוונו אותי להגיע למסקנה שלי בעצמי.
הבעיה היא שבאמת אני לא רואה את עצמי עושה צעד חשוב (עבודה, לימודים בעיקר) בלי להתייעץ איתם. בעצם אני לא יודעת אם זה בעיה או לא. אני בטוחה שיגיע שלב בחיים שאני אתגעגע מאוד לעצות האלה ולא נראה לי שאני אפסיק אי פעם להתייעץ עם אמא שלי.

וזה כל כך נכון שיש המון אופציות בכל דבר והכל מבלבל ותחרותי...
ההורים שלי לשמחתי די טכנולוגיים ואבא שלי עובד בהייטק כך שהוא כל הזמן מעודכן ..
קיצר.. פפפפפפ

tomerbb2

New member
מחפש להכיר כאן חברים

מחפש להכיר כאן חברים וחברות טובות כדי להתייעץ איתם וכדי שלא אתפתה להתייעץ עם ההורים שלי

h a j b i

New member
בקיצור, תקשיבי לעצות של כולם

ותחליטי בעצמך.
האמת לרוב נמצאת איפשהוא באמצע (ההורים יודעים דברים שני גילך לא יודעים ובאים מנקודת מבט שונה ולהפך).

tomerbb2

New member
כי זה במקרה שלך

המקרה שלי גם דומה שאני בקשר מעורער עם ההורים שלי וביחסים לא טובים וחושב בדיוק הפוך מהם ממש כמוך אז במקרה שלנו\שלך ברור שלא כדי לסמוך עלייהם,
אבל באופן כללי אני מסכים עם חבר שלך

tomerbb2

New member
רק מידידות

צריך לקחת עצות רק מידידות ומהחברה או במקרה שלך חבר, אין יותר טוב מלהקשיב לידידות טובות לבנות יש את העצות הכי טובות

Berethor

New member
עצות של הורים הן טובות בדרך כלל

למבוגרים אחרים יכולים להיות אינטרסים אישיים על חשבונך, להורים טובים האינטרס הוא באמת לעזור לילד מהידע והנסיון שלהם.

hamudik

New member
עם מי שאני "תופס ממנו" בתחום שאני רוצה עצה

למשל, אם זו בעיה עם החברה אני לא אתייעץ עם חבר חסר ניסיון לחלוטין, אלא עם ידידה שסביר להניח תוכל להבין יותר טוב גם את הצד השני.
זה כבר מובנה בראש שלי, אני יודע שיש אנשים שבתחומים מסוימים אין להם מה לתרום לי, אז איתם אני אבחר לא להתייעץ.

Murdock18

New member
זה תלוי בנושא.

אני מתייעץ עם ההורים, עם אחותי, עם אנשים בשכבות הגילאים שלי... לפעמים עושה חושבים עם עצמי. זה תלוי, כפי שאמרתי.

למעלה