עציון, אייכה ? מחכה לתשובתך

עציון, אייכה ? מחכה לתשובתך../images/Emo10.gif

אורי, התקשרתי ודברתי עם הגב´ ההיא הפנתה אותי לרב השארתי לו הודעה אבל עדיין מחכה לתשובתו של עציון. בננות, טרודה עד הנשמה הביוקרטיה במדינה זה משהו מזעזעזעזעזעזעזעזעזעזע אחותי הקטנה מבקשת להתחתן (כמו שספרתי לכן, עם חבר שהוא אינו אבי התינוקת) הרבנות מערימה קשיים ומסתבר שהיא צריכה היתר מיוחד, אני מקווה שהבת.....ה של אמו של ההוא לא בוחשת שם ועושה את הבלאגן, ואם כן אז הלכה עליה באמת. אני עצבניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואחותי מכניסה אותי לקריזות, הבטטה לא עושה צעד בלעדיי והיא כבר מעצבנת אותי.

אורא

New member
סיגלי נשימה ארוכה חיוך גדול

אין אייקונים.. תעזרי לה עוד קצת, ואחר כך הכל יעבור,בעזרת השם והיא תתחתן כדת משה וישראל. בהצלחה ומזל טוב אור

הגנובה

New member
בשביל מה יש אחיות קטנות - אם לא

בשביל לעשות צרות גדולות
הלוואי ואני אוכל כבר לחתן את האחיות שלי
הכוס תהיה מלאה עד גדותיה
אז קחי אויר, מלאי את הראות, ובנשימה איטית תוך כדי שריקה הוציאי אויר עד שכבר לא תוכלי להוציא יותר.... ואז המשיכי להוציא אויר... עשי את זה 3 פעמים... ותהיי
..... הכל יהיה לטובה בסופו של דבר

כפרות, תודה לכן ../images/Emo24.gif שערה לבנה

אחת היתה לי בראש
ואת השאר אחותי הוציאה לי. כבר לפני חודש שאלתי אותה מה קורה?
(בעלי לחץ אותי לקיר לא להתערב
ואני בטיפשותי (ורגע אני אגיע הביתה ואפול גם עליו)
הסכמתי והנה מה שקרה) והערתי את תשומת ליבה שלרבנות צריך ללכת לפני שמלה
, אולם
וטבעות
, וההיא סתומה בלחץ
, חסרת אינטילגנציה מינימלית
, חסרת עמוד שידרה
, ריקנית וחלולה עשתה הכל מהסוף להתחלה.
עוד אתמול התקשרתי אליה בבוקר בשביל להעיר את המדונה
בכדי שתלך לרבנות ועוד ביקשה אותי להתקשר ולברר בשמה מה צריך להביא. אמרתי לה שאני את שלי כבר עשיתי והתחתנתי וכדאי שתזיז את התחת שלה לרבנות
. וואווווווווווו ממש צער גידול אחיות קטנות.

הגנובה

New member
סיגלי - אם היו עוד 2 ../images/Emo46.gif אפשר היה

לחשוב שאת עצבנית
בואי חמודה שלי - בואי אתן לך
כזה שכל ה-
יהפוך ל-
ואח"כ אספר לך בדיחה שנראה סוף סוף את ה-

orom

New member
למה את לוקחת אחריות על הבעיה

של אחותך? אם לה לא אכפת והיא לא מתעוררת ולא מבררת מה צריך להביא לרבנות למה את צריכה לעשות את זה. לדעתי את מנסה להיות בשליטה כל הזמן וזה ממש בלתי אפשרי לכן פשוט תרפי קצת ותראי איך הדברים מסתדרים והכי חשוב איך את לא מוציאה כל כך הרבה אנרגיות על התעצבנויות.

jif

New member
לי נראה

שסיגל צריכה יותר מנשימות ארוכות. למה אחותך צריכה היתר מיוחד?

אני אנסה להכנס לאתר ולשאול

בנתיים אני סומכת על הקורים שפרשתי על כל המוסדות האלה וגם על עציון הטלתי משימה לא פשוטה. אחותי ילדה תינוקת (כעת בת חצי שנה) מחוץ לנישואין עם חבר שהיה לה קודם ושהם נפרדו בלחצים מסויימים של המשפחה. כעת אחותי מבקשת להתחתן עם בחור שאותו הכירה לפני כחמישה חודשים (ממש בועות ספורים אחרי הלידה). ברבנות הם היו אתמול בשביל לפתוח תיק נישואין ואז הודיע לה הרב שהיא זקוקה להיתר מיוחד בשביל להנשא. למה? אין לי מושג !!!!!!!!!!!! אבל התקשרתי אתמול לירושלים ללשכת הרב ישראל לאו ואני הולכת לעשות שערוריה עד לב השמים ואם יהיה צורך אז כל העיתונות תהיה בתוך הסיפור הזה. התקשרתי לעמותת צוהר וגם לרבנות בבאר שבא והסברתי לגב´ שצריכה להגיע מבאר שבע שאם העניינים לא יזוזו מהר (כי היא אמרה שזה יכול לקחת עד 13 חודש מהולדת הילדה) היא תתחתן אזרחית ו תתנצר!!!!!!!!!!

jif

New member
אני אנסה

לברר עבורך במקורותיי אם באמת יש בעיה.

תודה, תפגיזו כל מקור לעזרה, מודה

לכולכן (עציון כנראה עושה ברורים מקיפים גם כן) הספקתי לנשוך גם את אמא שלי מהעצבים, האדישות שלה והתשובות בא לי לקרוע אותה (ממש כמו הבת האינפנטילית הקטנה שלה). מסבירה לה :"אמא, לא קובעים לברית ומזמינים מוהל לפני שיולדים את הבן" "נו, בשביל מה יש לה אחות?" זו תשובה? לא, זו תשובה? יש לה מזל שטרקתי לה את הטלפון , אבל לא לפני שאמרתי לה שהגיע הזמן שהילדה שלה הקטנה שלפני שהיא עושה ילדים תלמד לקחת אחריות על החיים שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא ברור לי איזה בעיות הרבנות יכולה

לעשות אם בני הזוג יהודים. לאיים בחתונה אזרחית זה עובד בגדול. עזר להרבה אנשים. ולמה לא באמת ? לא מסכימים? לא צריך! חתונה אזרחית!

תודה נשמה, בקיצור גם הם לא יודעים

למה עושים את זה. לדעתי הם חושבים שאולי אחותי היתה גרה במחיצת ההוא במהלך הולדת הבת. טוב. לשנס מותניים ולחדד השיניים הולך להיות שמייח ביום חמישי ברבנות. אם תקראו בעיתון או תשמעו בטלויזיה על הבלאגן תדעו לפחות שזו אחותי (אהפוך כוכבת עוד לפני הזכיה בהלולוילולוליה, תקנאו בי)

סיגוש

למה עצבן יקירתי? הנה אני, אחרי הגט הרב אומר לי שאסור לי להתחתן עד שלילד ימלאו שנתיים (לא שיש משהו בתכנון, אבל שיהיה) תאיימו בנישואים אזרחיים, תאמיני לי שזה עובד, וחוץ מזה, עצה ידידותית, לדעתי באמת עדיף חתונה אזרחית, מה היא צריכה את כל הבלאגן האידיוטי של הרבנות?

חמותך

New member
כל הכבוד לכולם שאתם עוזרים ככה

באמת בשביל מה צריך להתחתן? יותר טוב ככה. לדעתי אם לא נותנים להם להתחתן רגיל, שיתחתנו באזרחות. ואם הם חייבים גם את הרבנות, אז שיעשו ברבנות אחר כך.

עציון

New member
סיגל, ממתין לתשובה מוסמכת

ובבקשה, בלי נרווים זה מלחחיץ את כולם...

עדוש

New member
לדעתי הם פשוט רוצים כסף!

כבר נתקלתי בכל כך הרבה מקרים שהרבנות מעכבת עניינים רק בגלל שהם חושבים שיתנו להם קצת מתחת לשולחן. אז שאחותך לא תעיז לעשות את זה! רק באיומים על חתונה אזרחית זה יעבוד, מה לעשות מסכימה עם כולם. אבל שיהיה במזל טוב.

למעלה