עציון, אייכה ? מחכה לתשובתך

עדוש, הספקת להכיר אותי? אז את יודעת

מה הם יכולים לקבל מתחת לשולחן! נעעעעעעעעעעעעעעעע אחד גדול מתחת לחגורה והישר לביצים. מסכימה בהחלט על חתונה אזרחית וגם אחותי אינה מתנגדת (בתנאי שלא תהיה דתית כלל וכלל ואפילו לא לאחר מיכן). אני אכן הולכת להודיע ברבנות שזה מה שיהיה וביום חמישי צפו לקרב הגדול.

רב תודות לכולכן + עציון היקר

מחכה ב....
סבלנות. העניין הוא שצריך להתחיל במלחמה מן הצד השני במידה ולא יאושר עד כחודש מהתאריך המיועד, וזה אומר מלחמה עם הצלם, מלחמה עם השמלה, האולם וכו´. לדעתי האישית גם אפשר ללכת על הקטע האזרחי וזה מה שאני הולכת להציע לאחותי כאלטרנטיבה נוספת. חמותך שאלה למה אני לוקחת אחריות על אחותי? צודקת מותק, אכן מרגיז והסיפור ארוך. הרבה כאן נתתי דוגמאות על אחותי מתוקתי אבל היום כבר אין לי כוח. אז מה היה לי היום?
1. תה בטעם מכנס
1. ירך שרופה בהתאם לנזכר מעלה.
1. אחות מעצבנת
1. אמא סתומה
1. בעל מעצבן
1. שטפון של מים במטבח המפעל (עוד סתומה ששכחה לסגור את ברז המדיח) 1. מנהל אבטחת איכות שברח מהשטפון כמו מאש ("נושך כריות" כבר אמרתי?) שחלילה לא ירטב לו המכנס של ה "נושכי כריות".
אחלא יום
, מעניין מה היה יצא אם הכל היה נכנס לתנור
.

עדוש

New member
אפשר להצטרף לחגיגה שלך../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

מקווה שהיום רק ילך וישתפר. אל תקחי הכל ללב, לא שווה את הבריאות שלך חמודה. קבלי המון המון המון

עציון

New member
סיגל, עם יום כזה אני לא מקנא ברבנות

הכל לשפוך עליהם. כאילו הם יצרו את הבעיות...

עציון

New member
מעולם לא שמעתי על דבר כזה

ולו היית חוזרת אלי טל הייתי במקום מקבל תשובה כי נשאלתי שאלות שלא ידעתי את התשובה להם. וחבל. אבל בודקים לי והבטיחו לחזור בתשובה.. מי אמר שהחיים קלים.. אם זה לא הרבנות אז זה הבנקים. אם לא הבנקים אז זה קופ"ח. אבל לרבנות יש אלטרנטיבה לבנקים לא....

קבלתי את המייל לטלפון מאוחר מידי

כי צפתי כאן במים. אני מבטיחה להיות זמינה בהמשך ובמידה ויהיו לך שאלות. העניין הוא לא מסובך : אחותי רוצה להתחתן ויש לה תינוקת בת חצי שנה. היא מבקשת להנשא שלא לאבי התינוקת (מאחר וההוא בכלל ניתק מגע בתחילת ההריון). שניהם יהודים כשרים (גם אחותי וגם החתן המיועד) וזהו.! העניין של האלטרנטיבה לא נראה לי באופן אישי (מה לעשות ?) אבל לאחותי בהחלט יכול להתאם ואם לא תהיה ברירה אז זה מה שיהיה. הכעס הגדול ושאלת המליון היא : ל מ ה ? אני מרחמת על ההיא שהולכת לבוא מבאר שבע ביום חמישי לרבנות באילת ולא מקנאה במה שהולך להיות שם.

למעלה