אתה ממש טועה
ערבים הם לא סוג של חיה כזו מוזרה, הם בני אדם כמוני וכמוך, אז לפני שאתה צועק בקולי קולות שהערבים רוצים להשמיד את העם הערבי תנסה ליצור איתם שיחה, לראות מה הם באמת|סגדש| רוצים, שזה אצל רובם, תאמין לי או לא, שלום. להגיד דעה שהיא לא המיינסטרים זה לא לבגוד במדינה, ללכת להפגנה זה לא לבגוד במדינה, אני חושבת שכרגע יותר חשוב שתהיה הפגנה על זה שיש ישובים (רוב רובם ערביים) שאין להם מערכת ביוב הולמת (ביוב שזורם ברחובות), התשתית על הפנים, בתי הספר, בקיצור מזעזע, לפי דעתי לא לעשות משהו בקשר לזה זו בגידה במדינה אבל אתה לא תלך עכשיו להפגנה הקשר לזה, נכון? יודע למה- כי הם ערבים. החמאס הוא לא מדגם מייצג של כול הערבים, הוא ארגון טרור שמשליט טרור גם על תושבי עזה. ביום שבו אסור יהיה לאנשים לצאת ולבקר את הפעולות של הצבא והמשטר, ביום בו נהיה עיוורים למה הצבא עושה בטענה שהכול למטרת הביטחון שלנו, אנחנו נוכל להפרד יפה לשלום מהדמוקרטיה שלנו, לצעוק דה ליברמן בקולי קולות ולחיות במשטר פאשיסטי. אף אחד לא אומר שמה שקורה עם גלעד שליט זה בסדר, אבל זה שגלעד שליט בשבי לא הופך את הערבים לפחות בני אדם וכמו שאנחנו נאבקים על זכויותיו של גלעד שליט אנחנו צריכים להאבק על זכויותיהם מתוך הבנה שכול בני האדם שווים ללא שום הבדל (כן כן, גם ערבים...). אני לא חושבת שצה"ל צריך את התמיכה שלנו, אני חושבת שהאנשים נטולי הקול הם אלא שצריכים שנצעק בשבילם, צה"ל יסתדר, הם לא. ובקשר לכלליות של התנועה, אני לא חושבת שזה נכון שנהפך לקונזנזוס ונבטל את עמדתינו ודעותינו, לתנועה שלנו כתנועה יש דעה שנובעת מכול הערכים שעליהם היא מתבססת ולא הגיוני שנפעל בניגוד אליהם כמיצגי התנועה. אנחנו חלק ממשהו גדול שמכיל הרבה אנשים עם הרבה דעות, אבל בתוך כול זה אסור שתאבד המשמעות של התנועה, לא נראלי הגיוני שנלך להפגנה שיוצאת נגד זכויות אדם או תומכת באמירות פאשיסטיות, אני לא אומרת שנלך רק להפגנות שמאל, אני אומרת שנלך אך ורק והפגנות שמקדשות את שיוויון ערך האדם, את הציונות, הדמוקרטיה והקיום המשותף ואת שאר הערכים שעל פיהם אנו פועלים, כול מעשה אחר, בעייני יהיה צבוע