עקבים

סקרנית5

New member
עקבים

יש לי שאלה - למה גברים כל כך מתלהבים מנשים עם עקבים, במיוחד עקבים מחודדים? ויותר מזה, מה הענין של עקבים במיטה? בתודה מראש לכל העונים.

אההההההה.....

מה לעשות .....בורה בשכאלה.... קיבוצניקית לשעבר.... מושבניקית בהווה! אצלנו הולכים יחפים!

magenta73

New member
כמו שצריך

פה בעיר הגדולה לא מומלץ ללכת יחפים... אלא אם כן מאוד בא לך להשתכשך בחרא של כלבים...

joshh

New member
הייתי נעלב ממך...

אם לא הייתי מסכים איתך פחות או יותר. למרות שקיימים עוד פליטים כמוני ועוד הרבה שאני מכיר... לא הייתי ממליץ ככה סתם להכליל... פעם הבאה אני יבוא וידקור אותך ! או יסנוור אותך עם ה"גור מת" שלי חחחחח joshua הבת ימי :)

תמיר 8

New member
תשובה לסקרנית

אכן עקבים הן אחד הפטישים הכי נפוצים אצל הגברים.אשה על עקבים מאד מושכת בתנאי שהמראה הכללי נשאר טבעי ונורמלי(היא לא צולעת בהן) והאירוע מתאים(מסיבה חתונה).אצלי לדוגמא אשא על עקבים מושכת מיד,כי זה משדר מיניות ושיש לה עוד מה להציע.לעומת זאת אשה על פלטפורמות גסות מגעילה ודוחה אותי.כי המראה לא טבעי לא סקסי וההגבהה נראית מצחיקה.(עדיף סנדלים תנכיות).

Vdrums

New member
מאיפה בדיוק הסקת את המסקנה

הזאת? אני לא מכיר אף גבר עם סטיה לעקבים. להפך לטעמי זה ממש מכוער.

דווקא שמעתי שהם אוהבים אותנו יחפות,

לבושות רק עם סינור! שהמעבר בין המיטה למטבח יהיה מהיר! ולפעמים אפשר לחסוך במעבר הזה.....

Akuna Matata

New member
נראה לך באמת

שמיטה גבר באמת שם לב אם את עם עקבים או לא? אנחנו צריכות להגיד תודה אם הוא בכלל קולט את הצבע של הלבנים ששמנו באותו היום..

וואלה.....

ולפעמים הוא אפילו לא שם לב שלא הורדת ת'גרביונים... ואח"כ הוא עוד שואל למה הרגליים שלך קפצו כל פעם שהוא.....

סקרנית5

New member
תראו

תמיד בפרסומות מראים נשים עם עקבים. מישהו צריך לאהוב את זה!

למעלה