עקבים

Akuna Matata

New member
אה, וואלה

הרי כל מה שמראים בפרסומת הוא נכון

Akuna Matata

New member
../images/Emo12.gif

מה?? את רוצה להגיד לי שאין אנשים עם לשון כזו??? טוב, משנה לי כמה קריטריונים בגבר החלומות...

צודקת 100%

אבל את יודעת שהגודל לא קובע! לא?! (ככה אומרים אלה שאין להם......) אוהבת מאוד את החתימה שלך
יפה ונכון

magenta73

New member
כן

נשים צריכות לאהוב את זה... נשים צריכות לחשוב שגברים אוהבים נשים עם עקבים ולכן לחשוב שעקבים זה יפה ולכן ללכת ולקנות נעלים עם שפיצים ועקבים באורך מטר ולהדס במדרכות תל אביב מלאות הבורים והחרא של הכלבים ולחשוב שהן נראות עכשיו כאילו יצאו מקטלוג של איב-סאן-לוריין... נו באמת...

ghatto

New member
זה הרי מכוער באותה מידה

למה נשים מסויימות (שלא יצעקו עלי שאני מכליל) צריכות את ההגבהות האלה ? עדיף יחפה או אם סנדלים ואם כבר נעל אז משהו שמתאים לצורה של רגל של בן אדם. ולדעתי הרבה גברים עושים מאמץ גדול להתעלם מכל הפגמים האסטטיים שנשים שמות על עצמן.

joshh

New member
היי

ראשית, היופי הוא שעקב נותן צורה יפה לרגל האישה. לגבי פטישים, כל אחד והסטיות שלו. תאמיני לי יש הרבה יותר קשים מעקבים. אני אישית לא מבין את זה. joshua

1נעמונת

New member
למה בכלל

גברים טוענים שהם אוהבים תחתוני חוטיני? כי הם נוחים? או כי משווקיהם היו אנשים חכמים והכניסו להם את זה לראש? זאת לדעתי הסיבה בגללה יש גברים שאוהבים נשים ארוכות עקב. הם פשוט הצליחו לפרסם את זה מזמן, אז שכחנו. ואנחנו? אוהבות נעלי עקב כי? אני באופן אישי לא מן הגבוהות, ובכ"ז כשקניתי לי פעם אחת בלבד נעלי עקב, הידסתי בהן כמו תרנגולת מופרעת עם אלכוהול במקום דם, והפרעות אישיות לא גבוליות. הלכתי בהן פעם אחת. לא נראה לי שמישהו נמשך אלי. אז , כלומר. היום אני אלך יחפה בכל הזדמנות. גם כשאני יורדת לגינה שמול ביתי, העיר שלנו עדיין לא צברה מספיק זכוכיות וחרא של כלבים. אני מקנאה בך שאת גרה במושב. ומקווה שאת לא נועלת נעלי עקב כדי למשוך אותו, כי שם יש דברים אחרים, כמו ירק ושקט, שמעוררים בי את יצר ההזדווגות. הייייייי חג שמח לך.

למעלה