עקב אירועי הגאווה
.. שאלה לי

עקב אירועי הגאווה ../images/Emo34.gif.. שאלה לי

חזרתי עכשיו ממצעד הגאווה
, כמו בכל שנה.
אז מה דעתכם על הומואים ולסביות? מה עדיף? בנים או בנות? יש לכם בעיה עם נטיות מיניות שכאלו? זה מפריע לכם? אולי גם אתם כאלה? יאללה דברו..

Anna Karenina

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo37.gif

אין לי שום בעיה עם הומואים ולסביות. להיפך...הידיד הכי טוב שלי בתיכון היה הומו מוצהר, ולא היתה לי שום בעיה עם זה, כי הכרתי אותו בגלל מי שהוא, והאופי החביב והידידותי שלו. אין לי בעיה עם אף אחד, כל אחד רשאי לעשות מה שהוא רוצה עם מי שהוא רוצה בחדר השינה שלו, וזה באמת לא מזיז לי. כל עוד הוא/היא אנשים חביבים, חברותיים ופתוחים - למה לא? נטיות מיניות ממש לא מפריעות לי, כי כפי שכבר אמרתי - כל אחד הוא איך שהוא, ולא שופטים אף אחד בגלל ההעדפות שלו. ורק שיהיה ברור...אני סטרייטית לחלוטין...

ChilD SouL

New member
חושבת כמוך ../images/Emo45.gif

כבר שנה שנייה או שלישית שאני רוצה להגיע למצעד ולא יוצא לי.

ChilD SouL

New member
תמשיכי לזרות מלח על הפצעים... ../images/Emo4.gif

ואני בטוחה שכיף. זה נראה לי אחד הדברים היותר מהנים והצבעוניים שיש.

היה כייף לאלא ,שמש , בירה מוזיקה

סבבה ההופעות היו קצת כבדות לטעמי ..ץ הזכיר את יום העצמאות בכיתה ח' בד"כ יש די ג'י ומוזיקה מגניבה, אז הקטע הזה התבעסתי והיתה גם תלרות הומולולו נולד 2 וידד של חברה שלי זכה זה היה מקסים קיצר היה כייף אגב אני סטרייטית עם נטייה לבנות... ואין לי בעיה עם הומאוים ולסביות הכל רגיל הכל טוב

../images/Emo34.gif הדעה שלי...

אין לי שום דבר נגד הומואים.. לדעתי יש בינהם אחלה אנשיםםם שממש כיף להיות בחברתם... ויש כאלה שלא.. אבל ככה זה בכל מקום.. יש ויש!! לסביות נחמד לדעתי.. אבל עד לרגע שמתחילים איתי!!! חחחח השנה לא הלכתי למצעד

טוב אז..

אני לא אוהב הומואים... לסביות גם אבל פחות... עדיף דו מיניות... וזה מגעיל אותי הומואים ודוחה אותי... ויצא לי להכיר כמה וחלק אנשים כאילו בסדר אבל אין מצב שיהיו לי חברים כאלה או משהו כזה... הנושכי כריות האלה...

זכוכיות

New member
לא מפריע לי בכלל...

ולמה שיפריע בעצם? כן, יש לי חברים הומולסבים, אפילו דיי הרבה, גם האקסית שלי לסבית

הומואים ולסביות.. ../images/Emo34.gif

נראה לי שדווקא אליהם אני מתחברת הכי הרבה. אין לי שום בעיה איתם, הם מקסימים, ואני לא רואה בהם שום דבר שונה. אני חולה על מצעדי הגאווה, מרגישה שם ממש נפלא (אני סטרייטית). המון מהחברים שלי הומולסביים, ואני אוהבת אותם ומעריכה אותם מאוד..

Zoharrr

New member
אין לי בעיה איתם ואני

דווקא אוהבת הומואים. לסביות קצת מוזר לי.

אין בעיה בכלל

ושניהם 'עדיפים' באותה המידה יש לי אפילו חברה טובה שהיא לסבית ויש לה חברה. האמת, אפילו מעצבן אותי שיש הומופובים בעולם (אולי אני קצת יפת נפש, אבל זה מה יש)

רק לצורך העניין..

הומופוב ע"פ הגדרה זה בחור שנרתע מהומואים. מפחד מהם. יש הרבה בחורים שפשוט שונאים אותם. לא מפחדים מהם. :)

יודעת.

וזה מרתיח אותי שאנשים שונאים אנשים בגלל נטייה מינית ורגש. למה לשנוא

TheWhiteTigris

New member
כי שינאה זה תכונה אנושית

יש גם אנשים ששונאים ערבים (כמוני), או שחורים, או יהודים, וכו'. אגב, את גם שונאת אנשים אחרים (את הגזענים), אז מה, את גם גזענית, לא?

למעלה