עקב אירועי הגאווה
.. שאלה לי

חחחחחחחחח

הוא התכוון שהוא שונא אותם.... חס וחלילה וחס הוא לא גוי משוקץ ולא ערבי טפו טפו חס וחלילה וחס... עדיף כבר להיות הומו ולא ערבי.... ואני לא גזען.... אני פשוט אוהב את המדינה שלי שמוגדרת על פי חוק כמדינה יהודית!!!!!

Lancelot99

New member
אני יודע שהוא לא ערבי ../images/Emo8.gif אבל זה

נשמע מצחיק איך שהוא אמר את זה ערבים (כמוני) למשל

TheWhiteTigris

New member
כשמתעלמים מחלקי משפט, זה נראה מצחיק

"שונאים ערבים (כמוני)". פתאום זה כבר לא מצחיק. הוצאתי את הקאצ' הא?

airstrip

New member
../images/Emo45.gif

גו גייז גו! סתם. לא אוהבת אותם, אבל גם לא שונאת. העיקר שלא ימרחו אחד על השני מולי.

Cobe Anan

New member
צ`מע..

אין לי בעיה עם הומואים/לסביות, כל עוד הם לא מבטאים את זה בצורה מוחצנת מוגברת ומציקה. למה הכוונה? עברי לידר- סבבה. מיקי בוגנים- לשחיטה. אני, בכל אופן, לא יכול לדמיין חיים בלי שותפה נשית (במקרה שלי- דקלה). אני יכול להסתדר בלי סקס, ובלי גילויי חיבה, אבל אני חייב שתהייה הקרבה הזו למישהי. קירבה דומה לחבר טוב- פשוט לא עובדת. לפעמים אפילו נראה לי שזה לא העניין של נטיה מינית, כמו שזה קשור לצורך שלי בחברה נשית קרובה, אינטימית- ובלעדית.

TheWhiteTigris

New member
לא מת עליהם

אבל כמו שאומר המשפט: "חייה ותן לחיות." תחייה איך שאתה רוצה, ואל תדחוף אותי לזה. כמו שלא מעניין אותי איך השבט הוטו באפריקה חי את חייו, כך לא מעניין אותי איך ההומואים חיים את חייהם. ובגלל זה אני לא תומך במצעד הגאווה. אני לא הולך ברחוב וצורח: "תסתכלו עליי!!! אני סטרייט!!! תסתכלו לכאן!!"

Cobe Anan

New member
התבלבלת... אמרת:"אל תדחוף אותי לזה"

ובטח התכוונת לומר "אל תדחוף לי את זה"... נשמע יותר הגיוני.

TheWhiteTigris

New member
לא ידעתי שאתה

כל כך רוצה לדחוף לי את זה... צ'מע, לא רוצה לפגוע באגו שלך אבל לא בראש שלי היום...

אני סטרייטית לגמריי

אבל אין לי בעיה עם גאים וגאות
זה עיניין שלכם מה אתם עושים בחדרי המיטות

למעלה