המממ מה עם המפגש פורום? מתי? איפה בסוף? בינגו בינגו טרה לה לה.. אני רוצה לבואא..
C Crazy Snail New member 21/3/05 #16 המממ מה עם המפגש פורום? מתי? איפה בסוף? בינגו בינגו טרה לה לה.. אני רוצה לבואא..
G GalushGalush New member 22/3/05 #22 ../images/Emo27.gifאמממ...על הגג של עזריאלי... ובקשר לשעה אנ'לא יודעת, אני גם מנסה לברר ואינלי כוח לחזור לדפים הקודמים לבדוק אגב, מי אתה? אתה חדש? תזדהה בבקשה אם לא קשה לך
../images/Emo27.gifאמממ...על הגג של עזריאלי... ובקשר לשעה אנ'לא יודעת, אני גם מנסה לברר ואינלי כוח לחזור לדפים הקודמים לבדוק אגב, מי אתה? אתה חדש? תזדהה בבקשה אם לא קשה לך
ב בצה17 New member 22/3/05 #24 אני מציעה בשעה 13:00 נירא לי גם של הפורום הרישמי תהיה ב13:00 בקיצור שנגיע כולם לאותו מקום באותו זמן לא משנה לאיזה פורום באים כל עוד אנחנו נמצאים באותו מקום... רק שלא נהיה התקהלות גדולה מידיי של אנשים זה קצת מסוכן..
אני מציעה בשעה 13:00 נירא לי גם של הפורום הרישמי תהיה ב13:00 בקיצור שנגיע כולם לאותו מקום באותו זמן לא משנה לאיזה פורום באים כל עוד אנחנו נמצאים באותו מקום... רק שלא נהיה התקהלות גדולה מידיי של אנשים זה קצת מסוכן..