עקיפה בקו לבן

NoFear4e

New member
האם אפשר ..

יש אפשרות שמבקום לחכות למשפט שלי ב 23 ליוני לגשת כבר מחר ולקבל עסקת טיעון של שלילה ל 30 יום וקנס ? כי ביולי אני חייב שיהיה לי רשיון ... ואם הרשיון ישלל ב 23 ליוני עד סוף יולי לא יהיה לי רשיון ..

NoFear4e

New member
עקיפה בקו לבן

צהריים טובים .. היום בבוקר משטרת ישראל החליטה לערוך מבצע אכיפה באזור כפר סבא .. הוצבו 2 שוטרים בסוף כביש בינערוני שמחבר בין כפר סבא לרמת הכובש, אני מגיע מכיוון רמת הכובש , אל כיוון כפר סבא . איך שנכנסתי לכביש התנועה זרמה ופתאום מי שנסע מלפניי בלם בלימה פתאומית , בלמתי גם כן אבל לא הספקתי לעצור, הסתכלתי לנתיב הנגדי והיא היה פנוי לגמרי עם קו מקווקוו , שמתי איתות ועקפתי , לאחר שעקפתי שמתי לב שיש פקק עצום שנגרם משני השוטרים שעמדו בסוף הכביש , והחלטתי לחזור לנתיב , בחזרה לנתיב שלי הקו הפך להיות קו לבן רציף , ולרוע מזלי ריחף לו מעליי מסוק חמוד שדיווח לשוטרים בסוף הכביש שביצעתי עקיפה בקו לבן (שהתחילה במקווקוו) . כמובן שהשוטרים חיכו לי וברגע שהגעתי אליהם קיבלתי זימון לבית משפט .. מה אני אמור לעשות במקרה כזה ? האם זה נחשב לעקיפה בלבן או עקיפה רגילה ? ובאיזה צורה אני אמור להגיד לשופט את הדברים הנ"ל והאם כדאי לי בכלל להישפט ? או לקחת עסקת טיעון בחוץ ??? מה יהיה מ יהיה .. אני לא נהג חדש , וזאת עבירה ראשונה שלי , ב 4 שנים של נהיגה . תודה לכל מי שעוזר חבר'ה

1key

New member
תשובות

ראשית כל אינני מבין את השאלה "האם כדאי לי להישפט"? שכן אתה קיבלת זימון לדין, ואתה חייב להתייצב שאחרת תישפט בהעדר! העבירה שטוענים שעברת איננה מחייבת עונש פסילה בפועל, יחד עם זאת החוק מעניק סנקציה של פסילה מנהלית של קצין משטרה למשך 30 יום אחרי הליך של שימוע. בכל מקרה, גם אם אין חובת פסילה הרי שמקרים רבים הסתיימו בעונש של פסילת רשיון בפועל, ועל כן עדיף לך לנסות ולדבר עם התביעה בטרם תשיב לבית המשפט את תשובתך באשר לכתב האישום כך שלפחות תגיע "בטוח יותר" בפני השופט. בהצלחה!

NoFear4e

New member
חבכל מקרה אני נשפט

זה שאני חייב להגיע לבית משפט אני יודע ... העניין הוא מה יותר כדאי ? לקבל את עסקת הטיעון מהתובע (אם הוא יתן) ... או פשוט לקחת את עונש השופט .. בכל מקרה אני הולך להודות בבית משפט שאכן עברתי על תקנה 47ה' ואני מביע חרטה ... (לפי מה שהבנתי שמרגע שיש קו הפרדה לבן אסור לי להיות בנתיב נגדי , ולא משנה באיזה סוג של קו הפרדה העקיפה התחילה) .. זה הכל .. מאחל לעצמי גם כן בהצלחה ושאני אשרוד את זה

למעלה