עקירת שיני בינה

s h i r i 1

New member
תודה בנות../images/Emo24.gif

כל מה שכתבתן נתן לי המון חומר למחשבה וכפי שכתבתי קודם, קבעתי תור להתייעצות נוספת (במקום אחר) במקביל אני מתכוונת לבדוק אופציה של הרדמה מקומית וטשטוש. אני לא פוחדת מהכאבים, אלא בעיקר מההרדמה. השן עצמה רחוקה מהעצב, למרות שתמיד קיים סיכון. בינתיים משתדלת לא לחשוב על זה... אחרי הכל, אני בחופש...
מקווה שיהיה בסדר...

s h i r i 1

New member
../images/Emo13.gif שמחה ששיתפתי...

אז בעקבות כל העצות שלכן, הלכתי היום להתייעצות נוספת... הרופא הציע גישה אחרת לטפל בבעיה (עדיין ניתוח ועקירה, אבל לא של כל השן) ואמר באופן מאוד נחרץ שהוא לא היה מבצע את הניתוח בהרדמה כללית. ולאחר התייעצות נוספת עם רופא השיניים שלי (שלא מבצע עקירות כירורגיות), הוחלט לקבל את דעתו. אז שוב, המון תודה, מאוד עזרתן לי! ואחרי כמעט שבוע שהיה דיי מדכא, חזר לי הצבע לפנים ואני שוב מחייכת... נכון, יהיה ניתוח, יהיה נפוח ואני אצטרך לנוח (וואלה, לא ידעתי שאני יודעת לחרוז ככה... ממש נורא), אבל לפחות לא תהיה הרדמה כללית ואני הרבה יותר רגועה...

יופי ../images/Emo70.gif

אולי אוכל קצת להרגיע אותך. אני אחרי 4 עקירות כירורגיות של שיני בינה, ב-3 ניתוחים. 2 היו שיניים כלואות, וגם אני הייתי קצת בלחץ מהסיטואציה. זו לא היתה חוויה נעימה, כמובן, אבל באמת לא נורא. מאד חשוב לבחור רופא טוב, ולוודא שיש לו נסיון במקרים מסובכים יותר. בהצלחה!

keren1877

New member
באמת שזה נשמע יותר "הגיוני"...

גם אני עברתי 2 עקירות כפולות (כלומר גם עליונות וגם תחתונות) כשאחת היתה כלואה וזה בוצע בעקירה כירורגית... כן, זה כאב, אבל באמת זה היה נסבל... תנסי לקבוע את העקירה ליום חמישי, ככה שיהיה לך את כל הספ"ש אחרי לנוח קצת... זה לא מצב סימפטי במיוחד...

shmantz

New member
../images/Emo13.gif שמחה שהסתדר לך

שיעבור לך בקלות (עד כמה שניתן)

yupy9

New member
אני די נגד...

לי התחילו לגדול שיני בינה בערך כשהייתי בת 18. מייד הרופא שיניים אמר שאני צריכה לעקור אותן כי אין להן מספיק מקום לגדול במבנה של החניכיים שלי, ובגלל שזה כך גם יהיו לי מלא חורים כי אני לא אגיע אליהן בצחצוח... אני החלטתי שאני לא שומעת לו... והולכת עם תחושות הבטן- שאין צורך לעקור... מה שקרה בפועל זו תופעה מוזרה, שכנראה בגלל שאין לשיניים ממש מקום - הן גדלות לי כבר במשך עשור שלם... כל כמה חודשים אחת מהן הייתה עוברת תהליך גדילה למשך יומיים- שלושה (=זה לא היה כואב, אבל קצת מציק- כי היא ביקעה את הבשר...) ותאמיני לי, הן גדלו ונכון להיום הכל בסדר גמור. ואם תהיה התפתחות מרעישה בעתיד- אני אבחן כל מקרה לגופו....

nooshP

New member
גם לי יש שתי שיני בינה כלואות, ואין

לי שום כוונה לעשות עם זה משהו. רופא שיניים סיפר לי פעם שהיה לו מטופל ששיני הבינה שלו גדלו בגיל 70... אם זה כרגע לא מפריע לי, וזה לא בעיה רפואית, אני לא רואה שום סיבה ליצור בעיות חדשות. רופא השיניים שלי, שראה את הצילום, אמר שכדאי להוציא אותן, אבל אחרי שלחצתי עליו ואמרתי לו שאני עומדת לסוע לארה"ב וכו' ולא בטוח שיש לי זמן לזה, הוא אמר שזאת פשוט ההמלצה הסטנדרטית במצב הזה ושבעצם זה ממש לא הכרחי....

לא בהרדמה מלאה אבל עם תפירה

עברתי ביותר משן בינה אחת זה נשמע נורא מפחיד, אבל זה לא. זה לא כואב (אחרי שנותנים זריקת הרדמה, וגם את התפירה לא מרגישים כי הכל רדום. אחרי זה לקחתי מלא מלא אופטלגין טיפות כדי להמנע מהכאב שאולי יגיע, הייתי בהיי קצת וזהו, לא קרה כלום שוב כאב וכלום.

katkatf

New member
הרדמה מלאה?

אף פעם לא שמעתי על עקירת שן בינה בהרדמה מלאה (אפילו שהיא כלואה...), לי עקרו את כל שיני הבינה שתיים מהן בעקירה כירורגית (כי הן היו כלואות), אבל בהרדמה מקומית, אני אשלח לך מסר לגבי הרופא שעשה את זה. נראה לי ממש משונה שעושים הרדמה מלאה בגלל ניתוח שיניים, אגב, לחברה שלי עשו ניתוח יחסית מסובך בחניכיים וגם זה לא היה בהרדמה מלאה, לדעתי שווה לקבל דעה שניה מרופא נוסף!!!! שולחת מסר!!

למעלה