עקרונות אמונתי - דת הפרדס...

עקרונות אמונתי - דת הפרדס...

אין "אל בורא", או "אלה בוראת" - האלים הם, בסך-הכל, יצורים עליונים עלינו, החיים במימד שהוא, אולי, נעלה יותר - אך הם לא בראו, את רב-היקום. הכל אשליה ואין אמת. כל רב-היקום - מערכת אשלייתית אחת גדולה; איננו קיימים כלל, גם אם שומה עלינו, כמובן, לפעול בעולם-משחק זה, כאילו יש לדברים חשיבות (אע"פ שאין להם). וזאת, כמובן, היה מי שהסביר טוב ממני...
ועכ"פ, כפי שהסביר אל עליון נהדר, אדיר ומתוק זה, באחת מהתגלמויותיו המפורסמות והמוכרות ביותר: "מותו של הנולד הוא ודאי - ודאית היא לידתו של המת; לפיכך, אל לך להצטער בשל כך!!" "אך דע את המהות בלתי-הנכחדת, אשר באמצעותה כל זה נפרש; ומהות זאת, בהיותה בלתי-נכחדת, לא יוכל איש להרוס - לעולם!!" (וח"ח, לכל מי שמכיר את המקור לזה...
) כי הנשמה נולדת שוב ושוב ושוב... בנוסף לכך ומעבר לזאת, כולנו אחד. כלומר - כל מה שהיה ויהיה, כל מה שקיים וכל מה שיכול היה להיות, בכל רב-היקום כולו - הכל אחד. Universe = Love = Music = God. פנתאיזם, בקצרה. המדע המודרני בסך-הכל מגלה-מחדש, ידע קדום שאבד - אך השתמר, ברסיסים מקודדים ומוצפנים יותר-מדי טוב, בדתות סין והודו השונות. היות שכולנו יכולים להיוולד בכל דמות שהיא וכולנו אחד ממילא, גזענות, סקסיזם, הומופוביה וכיו"ב, זה מה-זה מפגר!!
אם-כי, לפעמים אין ברירה, אלא ללכת מכות/להפציץ... כי פציפיסט אני לא!! אפילו אם - בסופו-של-חשבון - אנחנו פוגעים רק בחלק אחר של העצמי הכללי (האטמן=ברהמן) - פה ושם, אם זה מה שצריך - זה מה שצריך...
עירום הוא המצב הטבעי, ולפיכך הנכון, הבריא והנבון. בגדים הם סטייה. סקס הוא יפה ובריא. וכמה שיותר ==> ככה יותר טוב.
ואורגיות זה טוֹב.
הנקרופיליה המונותאיסטית היא שורש כל רע. וכפי, שכבר כתבתי בעבר: נקרופיל – מיוונית: אוהב-מוות. קרי: כל מי, שבעיניו חיים, הנאות-החיים ויצירתם המהנה והמענגת של חיים חדשים היא דבר פסול. כל מי, שבעיניו תצלומי כלי-נשק (מביאי-מוות) עדיפים על-פני תצלומי איברי-מין (מביאי-חיים), כל מי, שמעדיף שירות צבאי קרבי (גורם-מוות) על-פני אורגיות (גורם הנאה ואף חיים חדשים), כל מי, שמעדיף ללמד בני-נוער על צבא ומלחמות (גורמי-מוות), מאשר ללמדם לקיים יחסי-מין (גורמי-הנאה ואף חיים חדשים) – כָּל אָדָם כָּזֶּה הוּא נֶקְרוֹפִיל מֻבְהָק. את הנקרופילים יש לחסום מלהגיע לכל משרה ציבורית שהיא ולכל משרת-הוראה שהיא. יש למחוק מספר-החוקים כל חוק שהוא, המגביל במשהו את יכולתם של בני-נוער להתענג על גופם ולהעניק זה לזו הנאה. על בני-נוער ללמוד לעשות אַהֲבָה (קרי, עליהם ללמוד כיצד לקיים יחסי-מין מענגים, המעניקים הנאה רבה לכל המשתתפים בהם), ולֹא מלחמה. עליהם להעריץ את יפי-גמישותם של גופיהם העירומים, ולֹא להצדיע לנוקשות המדים. על גיל-ההסכמה ליחסי-מין (מכל סוג שהוא) להיות מורד לשתיים-עשרה לְאַלְתָּר, לבנים ולבנות כאחד, ובמקביל תוקם ועדה, שתבדוק את אפשרות ביטולו המוחלט. ואז, ורק אז, משיגדל בארץ הזו דור שלם, שגדל על אהבת-החיים, במקום על הסגידה למוות – רק אָז ניתן יהא, סוֹף-כָּל-סוֹף, לדבר גם על שלום... מודעות, יש לפרסם על שמחת-הלידות (עם מסגרת ירוקה) - ולא על אבלות-המוות (עם מסגרת שחורה...). האידיאל, הוא חיים בכפר. יחד עם זאת, עם ששה וחצי מיליארד בני-אדם, ברור, שקיימים מקומות - כגון ישרו-פלשתינה, בנלוקס וכיו"ב - בהם - אין מה לעשות!! - חייבים להצטופף... ועדיין, על השטחים הפתוחים, הירוקים, בין הערים ובתוכן - מצווה עליונה מכל עליון היא לשמור. השמירה על איכות-הסביבה, היא בלב הדת. עיקרון חשוב אף יותר, הוא: רק האהבה, מעל לכל!! וכפי שכבר כתבתי פעם (אם רק אמצא את הקישור, לאיפה ששמתי את זה... אתם מבינים, אני עדיין בשלב בנייה-מחדש של אוסף-קבציי, לאחר החלפת ההארד-דיסק הישן של מחשבי, שקרס... מקבץ גיבויים, על-משקל מקבץ-נידחים, מפה ומשם בעשרות אתרים...) - אושרה של האהובה, הוא החשוב מכל. זוג-אוהבים (או קבוצת-נאהבים ברב-אהבה), חייבים להיות נאמנים אך ורק זה לזו ולעצמם - גַּם אִם פֵּירוּשׁ הַדָּבָר, הוּא רִסּוּק אֵינְסְפוֹר בְּנֵי-אָדָם אֲחֵרִים. בלא להבין, עקרון זה - אין הבנת-הדת, המבוססת על החשוב בסיפוריי - אשר אינו קריאה קלה!! אך מומלצת, בחום ובלהט...

נשמע כמו פסיפס

של בודהיזם, אושו, נטוריזם, פגניות ועוד כמה דברים שאיני יכול לשים עליהם אצבע, וגם קורטוב של פדופיליה. לגבי הנקודה של יקום אשלייתי, במקום אחר מישהו ציטט את הדבר הבא:
"In approaching illusory phenomena, one practices illusory practice in an illusory way to attain the illusory state of illusory enlightenment" - Khyungpo Naljyor​

תראה, אין לי בעיה עקרונית

למעט כמה נקודות שמפריעות לי שם, אחת מהן היא בפירוש העניין של קריאה להורדת גיל ההסכמה ל-12, שלדעתי כלל לא צריכה להיות קשורה לדת מחד ומאידך לדעתי מעידה על בעיה נפשית כלשהי.

דעתך היא דעתך!

וייתכן בהחלט, שלדעתי, באמונתך שלך, קיימות בעיות נפשיות קשות. נו אז? לדעת רוב הציבור בארץ, גם אתה וגם אני דפוקים לחלוטין, אם אנחנו בכלל מאמינים במשהו, באיזושהי דת, אשר איננה תנ"כיסטית-מונותאיסטית פנאטית. קצת קשה לי לראות, איך אתה בכלל מסוגל לצפות, שרוב הציבור הזה, יקבל את אמונתך שלך - אם אתה עצמך, אינך מוכן לקבל, את אמונתם של אנשים אחרים, בעלי דתות מקוריות משלהם...

gwizard

New member
ודעתי היא דעתי

"קצת קשה לי לראות, איך אתה בכלל מסוגל לצפות, שרוב הציבור הזה, יקבל את אמונתך שלך - אם אתה עצמך, אינך מוכן לקבל, את אמונתם של אנשים אחרים, בעלי דתות מקוריות משלהם..." אותו הדבר ניתן לומר גם עליך מתוך ההתבטאויות שלך לגבי יהדות. נקודה למחשבה.

ושוב אותו בלבול רגיל,

השוכח - או שמא, מעדיף להשכיח - את העובדה הפשוטה, שהמונותאיסטים רדפו אותנו, מזה 2700 שנה לפחות.

gwizard

New member
אין שום בלבול

עצם רדיפה זו או אחרת (ואני לא אתייחס כרגע לקביעה שלך לגבי זה) לא נותנת לך שום לגיטימציה לומר כי הדת אליה משתייכים הרודפים לכאורה רעה. זה כמו שאני אגיד כי איסלם היא דת לא לגיטימית כי יש הרבה טרוריסטים איסלאמיים. הנקודה היא, אל תשפוט את המסגרת לפי התנהגות האנשים הנמצאים בתוכה.

צר לי,פדופיליה היא בעיה נפשית.

אין פה שום קשר להבעת דעות. יש הסכמה קולקטיבית על כך שפדופיליה היא בעיה נפשית . כל ניסיון לעודד לביצוע מעשי מין בילדים הוא בגדר הסטה להתעללות בילד שעדיין לא נתגבשה דעתו וזהותו המינית. זה לא דעה,זה חוק. חוק שמטרתו להגן על חפים מפשע. פדופיליה-לא כאן בבקשה !

אתה רשאי להאמין במה שתרצה

אין פרושו שאני חייב להסכים או להכיר בואלידיות של מה שאתה מאמין בו, ללא שום קשר לצפיה שלי מציבור כזה או אחר לקבל את אמונותי. אני גם לא מצפה דבר שכזה. ממש במקרה, אין שום דבר באמונותיי אשר סותר את החוק הפלילי בארץ הזו. תאמין לי, אם היתה פה מדינת הלכה יהודית, בעקרון אפשר היה כבר לחתן בנות 12, לך זה נראה נורמלי? זה נראה לך סביר שילדה בת 14 תביא ילד לעולם? לי שני הדברים נראים אבסורדיים בצורה קיצונית. האמונה שלי קוראת לאחריות אישית, בגרות נפשית ושיקול דעת - ילדה בת 12 בודאי שלא יכולה לעמוד בתנאים הללו, וכך גם ילד בן 12. גם עם כל החינוך המיני שיינתן בבית ספר, הם לא מסוגלים לתפוס את האחריות הכרוכה בכך, והדבר פותח פתח לניצול מיני של ילדים, כפי שהדבר קורה במדינות עולם שלישי. חורה לי מאוד שאתה מנסה להסוות פדופיליה בתור עקרון דתי, ומנסה גם להגן עליו במסגרת "חופש דת" - ולא רק זה, חורה לי יותר שאתה מנסה לשים אותי ואותך באותה הסירה.

neophile

New member
מה היא דת מקורית?

גם הזרמים הרפורמים ביהדות יכולים להיות מוגדרים כ"דת מקורית" מבחינת הקונסרבטיבים...

מה זה לעזעזל הסיפור הלא קשור הזה

שנתת לינק אליו כ"החשוב בסיפוריי"? אתה מוכן להסביר איך פנטזיות ארוטיות ואלימות קשורות בכלל לפורום פגאניזם בישראל? אני מתחילה להבין מאיפה נובעות הבעיות הנפשיות שהוזכרו קודם.

אני מזהירה ומבקשת מהקוראים בפורום:

ראשית,אני ממליצה לא להכנס ללינק הנמצא בהודעה של "רוח הנסיך ארטוד",מאחר והוא כולל מקבץ של סיפורי אונס קבוצתיים והתעללויות קשות בילדים,סטיות ותכנים פוגעניים ואלימים במיוחד. מה שמאוד מטריד אותי בכל זה זה הקשר שעשה "רוח הנסיך ארטוד" בין המקבץ המזעזע הזה לבין דתו-אותה הוא מגדיר כדת פגאנית. אני חייבת להבהיר לקוראים בפורום זה ולעוברים דרכו שאינם פגאנים,שדתות פגאניות ובייחוד אמונותיהן של חברי פורום זה אינן תומכות בפדופיליה,סטיות מיניות,התעללויות ופגיעה בילדים. זה לא הרושם שאני רוצה שיקבלו אנשים המנסים להכיר אותנו. דבר נוסף שמטריד אותי מאוד,הוא שהאדם הנ"ל נמצא באינטראקציה עם ילדים מתחת לגיל 18 ב"בית הפתוח" שידוע כמקום מפלטם של נערים ונערות שעדיין לא גיבשו את זהותם. הם מגיעים לשם כמקום מפלט ומקבלים אותו. זה מאוד מדאיג. מדאיג אותי שכל אחד יכול להיות שם ואולי לפגוע בנערים אלו לרעה. ומאוד מדאיגה אותי העובדה שהוא מציג את הסטיות שלו כדת פגאנית,כאלטרנטיבה שאולי תדבר לליבם של ילדים,בין היתר ובכלל,לשימוש המחולל הזה במילה פגאניות.

neophile

New member
אל תמהרי להסיק מסקנות

הוא אומנם טען שהוא עובד שם אבל כמו שהדברים נראים הוא אולי מנסה להתנכל למישהו...

gwizard

New member
תגובתי

קראתי את ההודעה ואז קראתי את הסיפור שבלינק. יש לי רק דבר אחד לומר לך: אתה חולה נפש ! אין שום קשר בין דת פאגאנית לבין כך שאנסו אותך נערים בפנימייה והזדיינת עם אחותך. אני מציע טיפול פסיכיאטרי דחוף. לאילן - אני מציע כי תפנה להנהלת תפוז שיתלוננו במשטרה. מי יודע מה הנ"ל עושה במקום בו יש ילדים צעירים ופגיעים.

neophile

New member
אתה לא חושב שזה מוזר

שבן אדם כזה יפרסם את שמו ואת מקום עבודתו ואת מנהגיו החולים בפורום ציבורי? לי זה נראה חשוד...אולי הוא רוצה שנתקשר למשטרה ונתלונן על אותו אדם שהוא אולי ללא עוול בכפיו.

מוזר או לא מוזר-זה לא משנה

Better safe than sorry אם יש סיכוי שכל הסיפור הזה אמיתי (אחרי הכל-לא חסרים חולי נפש),צריך לגמור אותו ועכשיו,לפני שחלילה ייפגעו אנשים. אם באמת הכל קונספירנציה כנגד מישהו,וזה יגיע למשטרה,אני מאמינה שיעלו על זה.

neophile

New member
אם את רואה חדשות

אז לא בטוח שיעלו על זה... שמעת על המקרה הזה עם הנערה שנרצחה? עכשיו אמא שלה טוענת כי אלו היו כת השטן ואת הבחור שהם תפסו שכנראה לחצו עליו להודות... למרות שאי אפשר לדעת...

למעלה