עקרונות אמונתי - דת הפרדס...

neophile

New member
סתם ניחוש פרוע

מעניין אם הילדה שנרצחה היתה קשורה להוסטל הזה... בכל אופן תעשי מה שאת מוצאת לנכון . ותעדכני אותנו.

gwizard

New member
זה לא משנה

בוא אני אספר לך משהו על פלאי הטכנולוגיה. כאשר אתה כותב הודעה בפורום, כתובת ה-IP (הכתובת הייחודית שלך בעולם לאותו הזמן) נרשמת בשרתי תפוז יחד עם השעה המדוייקת בה כתבת. כל כתובת מגיעה ממתחם כתובות מסויים שניתן לקשרה לספק תקשורת זה או אחר. ספקי תקשורת שומרים רשימות שבעזרתן ניתן להצליב בין הכתובת בזמן נתון לבין מספר הטלפון ממנו המנוי התקשר (כנ"ל בהוט). כך אפשר לדעת בדיוק מאיזה בית התבצעה התקשורת וזה כבר יצביע על האדם אשר גר בבית הזה. כמובן שיש דרכים לעקוף את השיטה (אותם אני לא אפרסם), אך מספיק בדיקה מהירה ע"י המשטרה בכדי לדעת האם האדם הנ"ל עשה את התקשורת מהבית שבו הוא רשום. אני יודע מה אתה חושב, אז אני אוסיף ואומר כי ספקי תקשורת מחוייבים לפי החוק לשמור רשימות של לפחות חודש אחורה. לאחר שהסברתי איך בצורה פשוטה ולא פולשנית במיוחד (להבדיל מלעצור אותך ולקחת למשטרה ושם לתחקר פיסית) ניתן לאמת זיהוי משתמש באינטרנט אני אשאל אותך דבר הבא: האם אתה תתן לאנשים להיפגע מחמת הספק שזו מתיחה או שאתה תעשה מה שביכולתך בכדי למנוע נזק אפשרי ?

neophile

New member
כמה המשטרה תיקח את הנושא הזה ברצינו

לכאורה מדובר בבן אדם הזה שעובד בהוסטל ההוא... אם אתם רציניים אז לכו על זה... רק ציינתי את האפשרות שמדובר בשקר.

ההגמון

New member
אני בעד.

ואני אפילו אהיה יותר משמח לנסוע לירושליים, לבית הפתוח (שבו אני מכיר מקרוב את ההנהלה) ולראות מה באמת קורה שם. מעבר לזה, ליידע את הנהלת תפוז ואת המשטרה. דחוף. מישהו כבר פנה להנהלה?

מאחר וההודעה עצמה הדליקה בי

נורות אדומות (מסיבות ברורות לא נפתח לי הקישור במקום העבודה, אך במסרים פרטיים התריעו אותי על התוכן), התקשרתי והתייעצתי עם כמה גורמים, כאשר עוד לפני זה העברתי הודעה למנהלת האשכול. לאחר מכן פניתי לכמה גורמים שאני מכיר בקהילה ההומו-לסבית בכדי שיעלו את הנושא למנהלי הבית הפתוח בירושלים. מהרגע שקראתי את ההודעה ועד קצת לפני השעה 17:00 זה כל מה שהעסיק אותי, אפילו שכבר לא הייתי ליד המחשב (וחשבון הסלולרי שלי תפח פלאים). במקרה זה יש לנהוג בכובד ראש מכיוון ש: 1) במקרה הטוב, מדובר באדם שיש לו פנטזיות מסובכות ופוגעניות, אך הן נשארות בגדר פנטזיות - כך שלא משנה אי ההסכמה האידאולוגית שלנו, אין כאן פגיעה ממשית באף אדם - והאדם חף מפשע (אדם בכל מקרה חף מפשע עד שהוכחה אשמתו ואין זה מתפקידנו, אלא של מערכת החוק בארץ). קצת לא נעים, לא לו ולא לנו, אבל תמיד קיים המצב שהמקרה שלנו הוא מקרה מס 2. 2) במקרה הרע, מדובר באדם המממש את הפנטזיות הללו - אז מדובר במקרה שיש לערב את המשטרה ואדם כזה (אם הוא אכן מממש פנטזיות אלו) צריך טיפול. 3) מקרה שלישי, שגם הוא אפשרות כפי שציין שחר, מדובר באדם המתחזה לאדם אחר (ואלון, אתה הרי יודע שגם מספרי IP אפשר לזייף בצורה כזו או אחרת) במטרה לפגוע בו. בשל שלוש הסיבות האלה בחרתי לפעול בעיקר דרך ערוצי הקהילה ההומו-לסבית, בהנחה ששם יש מי שמכירים את האדם הזה ויכולים לברר יותר טוב במה מדובר לפני שמערבים משטרה - וההחלטה האם לערב משטרה תהיה בידי מנהלי "הבית הפתוח" לאחר שיבררו מה שניתן.

ההגמון

New member
גם אם הוא לא

פועל לפי הפנטזיות האלה, לאדם אשר לא מבין מה לא מוסרי בלקיים יחסי מין עם ילדים ובני נוער, אסור לעבוד איתם.

mb3inh

New member
אתה לא יכל לבוא ולנסות לשנות

חוקים כמו גיל ההסכמה לקיום יחסי מין מיכוון שהוא אסור מבחינה רפואית נפשית דתית(יהודית,ומה לעשות אתה לא חי במדינת הפרדס אלא במדינה יהודית). אני חושב שרוב האנשים פה (אני אישית לא) לא מקבלים שילוב של דת ושלטון.

ההגמון

New member
אתה יודע מה?

אני לא מבין, איך כל ה"דתות" האלה של "שלום אהבה ואורגיות", יכולים להיות כ"כ צבועים ולא לשים את הדגש שאהבה, זה לא סקס! אתה יודע מתי סקס בא מאהבה? אבל באמת? כמו שאני בספק שרבים הרגישו אי פעם ולו רק לשנייה (אבל אני לא פוסל את האפשרות)... זה כשאתה יכול לגעת, רק לגעת בקצה האצבע בכף היד של הבנאדם השני, ולחוות אורגזמה שהיא חזקה יותר ממה שכל דבר אחר יכול להביא. אז, זה סקס מאהבה. לדעתי, כמובן. אורגיות וסקס זה לא משוואה לאהבה. ואת זה אנחנו צריכים לחנך את הילדים שלנו, איך להבדיל. איך לכבד את קדושת גופם, ואת קדושת הסקס, ולא לנתנם בקלות וללא משמעות. איך "אורגזמה" זאת לא המטרה של סקס. איך לשמור על עצמם מאנשים שינסו לנצל אותם ולהעריך את אלו שלא. זה מה שאנחנו צריכים ללמד את הילדים שלנו. לא איך להוריד את המכנסיים בגיל 12 (אלא אם כן הוועדה המיוחדת תקבע גיל אף צעיר יותר, כן?), או לבנות אחרות שהן בנות 12, תוך דיבורים על דת "שלום ואהבה". לדעתי.

ההגמון

New member
ואתה יודע מה מותק?

אם אני אראה אותך עם ילדה בת 12 ברחוב, או שאני אשים תיד שלי על המקומות שבהם אתם אונסים ילדות קטנות במסווה של דת "שלום ואהבה", הדת והאמונה הפנימית שלי , מחייבות אותי, לדפוק בך עד שלא ישאר בך "שלום ואהבה" להפיץ בתוך ילדות בנות 12. מבין?

amphioxus

New member
בסדר, אז אני לא מסכים עם מספר נק'

אבל לבקש מ-*וועדה* שתחליט האם לחסל את גיל ההסכמה...? הפנים שלי עונדות חיוך מאוזן לאוזן.

למעלה