מאחר וההודעה עצמה הדליקה בי
נורות אדומות (מסיבות ברורות לא נפתח לי הקישור במקום העבודה, אך במסרים פרטיים התריעו אותי על התוכן), התקשרתי והתייעצתי עם כמה גורמים, כאשר עוד לפני זה העברתי הודעה למנהלת האשכול. לאחר מכן פניתי לכמה גורמים שאני מכיר בקהילה ההומו-לסבית בכדי שיעלו את הנושא למנהלי הבית הפתוח בירושלים. מהרגע שקראתי את ההודעה ועד קצת לפני השעה 17:00 זה כל מה שהעסיק אותי, אפילו שכבר לא הייתי ליד המחשב (וחשבון הסלולרי שלי תפח פלאים). במקרה זה יש לנהוג בכובד ראש מכיוון ש: 1) במקרה הטוב, מדובר באדם שיש לו פנטזיות מסובכות ופוגעניות, אך הן נשארות בגדר פנטזיות - כך שלא משנה אי ההסכמה האידאולוגית שלנו, אין כאן פגיעה ממשית באף אדם - והאדם חף מפשע (אדם בכל מקרה חף מפשע עד שהוכחה אשמתו ואין זה מתפקידנו, אלא של מערכת החוק בארץ). קצת לא נעים, לא לו ולא לנו, אבל תמיד קיים המצב שהמקרה שלנו הוא מקרה מס 2. 2) במקרה הרע, מדובר באדם המממש את הפנטזיות הללו - אז מדובר במקרה שיש לערב את המשטרה ואדם כזה (אם הוא אכן מממש פנטזיות אלו) צריך טיפול. 3) מקרה שלישי, שגם הוא אפשרות כפי שציין שחר, מדובר באדם המתחזה לאדם אחר (ואלון, אתה הרי יודע שגם מספרי IP אפשר לזייף בצורה כזו או אחרת) במטרה לפגוע בו. בשל שלוש הסיבות האלה בחרתי לפעול בעיקר דרך ערוצי הקהילה ההומו-לסבית, בהנחה ששם יש מי שמכירים את האדם הזה ויכולים לברר יותר טוב במה מדובר לפני שמערבים משטרה - וההחלטה האם לערב משטרה תהיה בידי מנהלי "הבית הפתוח" לאחר שיבררו מה שניתן.