ערביי ישראל כמעט ואינם נמצאים בתקשורת

שרימפי

New member
ערביי ישראל כמעט ואינם נמצאים בתקשורת

למה זה לדעתכם? הרי התקשורת מוצגת כיצור השמאלני ביותר בעולם... 19% מהאוכלוסיה בישראל זוכה לבקושי 1% נציגות בטלויזיה הישראלית. פשוט בושה. לפחות לדעתי. ומה אתם אומרים? איך זה שאחוז כל כך גבוה ומשמעותי מאוכלוסית ישראל הולך לאיבוד בתוך המרקע.

THE WIZARD 55

New member
שאני אבין, אתה מדבר על תוכניות?

או על עיתונאים שעוסקים בתקשורת?.. טוב, אם בנוגע לתוכניות ולתכנים בערבית אז אין תרגום בערבית, במרבית התוכניות מס' קטן של תוכניות בערבית..בימי שישי כשלאף אחד אין זמן לצפות.. למה שלא תהיה תוכנית בערבית בפריים טיים, בערוץ 2 או 10? איזה תוכנית בידור...יצפאן בערבית למשל.. טוב, ויש לי עוד הרבה תלונות, יגיעו בהמשך אחלה נושא העלית כאן..

respecta1

New member
למה שיעשו כזה דבר?

אני לא רואה יש פריים טיים ברוסית למשל ואפילו בקטנה בימי שישי בצהריים כמו שאמרת אין והם ממש לא בהרבה פחות ממכם והתוכניות האלה ביום שישי שזה כל צהרי יום שישי+שבת זה תוכניות בערבית שמדברות אך ורק על דברים ערביים אז תגידו תודה על המחווה הענקית הזו ו...

שרימפי

New member
לרוסים יש את ישראל +

או איך שלא קוראים לערוץ הישראלי דובר הרוסית. העובדה היא בסופו של יום, שלא ממש משקיעים בתכניות המיועדות לקהל הערבי. מעבר לכך, גם בפאנלים של עיתונאים, אם מזמינים אורח ערבי, הוא בדר"כ סוג של "ערבי מחמד", ממש כמו שיש "חרדי מחמד" רק כשכאן יש טעם לוואי מאוד חזק שאומר שלאף אחד לא באמת איכפת...ושאותו נציג ערבי כנראה הגיע רק בשביל שלא יגידו שיש קיפוח. כמו שהישובים הערביים והכפרים הערביים לא מתוקצבים בשיט(אני חושב שכולנו ראינו מה קרה בתקופת המלחמה בצפון), גם תכניות הטלויזיה המיועדות לקהל וגם כל מה שקשור לתרבות ערבית בישראל לא ממש זוכה ליחס ראוי...הוא זוכה יותר להתעלמות.

respecta1

New member
לא הממשלה הקימה את ישראל +..

הם לעומתכם אם הם רוצים משהו הם לא בוכים על גזענות ואפלייה בשביל להשיג אותו.. אלא הם קמים ועושים את זה וגם בהוט וגם ביס יש כמה ערוצים מירדן מצריים אל גז'ירה וכו'.. אז..

THE WIZARD 55

New member
תודה ../images/Emo24.gif

שטויות במיץ עגבניות זה מה שיש לי להגיד על מה שכתבת בקיצור.

respecta1

New member
באיזה סרט בדיוק? ../images/Emo6.gif

אה ועזוב את זה..שכמו שלמשל לאתמצא אתיופי בעבודה כשדרן חדשות.. אלא אם הוא יהיה שדרן לעניני אתיופים לכל ערץ\אתר יש אחד לענייני ערבים ויש כמה אתרים וערוצים שחוץ מזה יש להם עוד שדרנים\כתבים ערביים

ksimeroni

New member
זה מאוד פשוט

לאליטה הציונית-אשכנזית של מדינת ישראל יש תאווה מטורפת לעור לבן, לכן העולים הרצויים מרוסיה מקבלים את כל מה שחשקה בו נפשם. אתה לא תמצא אתיופי שדרן חדשות, כי הוא עוד לא השתכנז מספיק בשביל התקשורת האשכנזית, זה בדיוק כמו שלא תמצא שדרן "מזרחי" בתקשורת הזו, אלא רק כזה שהשיל את הווייתו מעליו, והחל לדבר כלשונם וכראות עיניהם. אתם מדברים על שדרן ערבי לא יהודי? פחחחח נראה לכם? לאחים שלהם הם לא נותנים דריסת רגל בטרטיטוריה הזו, אז לכם יתנו? אבל עדיין יש תקווה שכל נפגעי הגזענות הממסדית בישראל יתקוממו, ואולי רק אז נוכל לראות סוף סוף את האור....

THE WIZARD 55

New member
את צודקת!

קרימיסימו, התגעגעתי

ksimeroni

New member
אני תמיד צודקת../images/Emo3.gif

גם אני התגעגעתי....
מה חדש? אני רואה שלא מפסיקים לריב....

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שוב את עם האשכנזים

דיי לחיות כמה עשורים אחורה למי אכפת אשכנזים או מזרחיים למה מישהו שם על זה חוץ מנושא טוב לבדיחות זה כלום יש שדרן אתיופי גם בערוץ 2 וגם ב10 ששניהם לענייני אתיופים יש כמה וכמה שדרנים ערביים בשני הערוצים ויש ב2 גם אחד ערבי שהוא לא לענייני ערבים ויש לפחות חצי מזרחיים בשדרנים אז דיי לחיות כמה עשורים אחורה :) ואל תכריחי אותי לחפש את "צוות החדשות המדהים של ערוץ 2"
בשביל להוכיח את כל זה

ksimeroni

New member
מעניין שכככככל האשכנזים בתקשורת

הם לא רק כתבים לענייני אשכנזים, אלא הם הכתבים של הכל! מאוד מוזר.....
כנראה להם יש כישרון ייחודי לסקר גם דברים שלא נוגעים אליהם אישית וגזעית.... אני לא אכריח אותך לעשות כלום, רק להגיד לי אם יש יהודי-ערבי אמיתי בתקשורת, כזה שלא משתכנז (חוץ מצביקוש יחזקלי
), כזה שיש לו חשיבה כמו שלי, כזה שיש לו הגייה כמו שלי, כזה שלא התחנך בבתי ספר לאומנויות או שאר בתי הספר של ההי סוסאייטי, כזה שרוקד עד עילפון בסהרנה, כזה שברכב שלו מתנגן דיסק של עבד אלחלים חאפז, כזה שיודע שעוד זה לא קיצור של "אודי" בערבית.... יש?

respecta1

New member
אחח הבורות

יהודי ערבי? באיזה סרט בדיוק? אין כזה דבר ערבי יהודי כי יהודי זה לאום וערבי זה לאום זה כמו שתגידי שיש מישהו שהוא שחור ולבן =\ גם המזרחיים הם כתבים של הכל.. רוב הכתבים הם מהציבור היהודי חילוני למה מישהו מסתכל מה המוצא שלהם? כי זה מה שזה כולה מוצא.. וואלה לא מצאתי מקום שכתוב את כל השמות של כל השדרנים =\

ksimeroni

New member
ברור שלא מצאת

מה, הם יפילו את עצמם?
אתה לא מכיר את המושג "יהודי-ערבי" ואני הבורה? תרשה לי לגחך.... רוב הכתבים, המגישים והמתראיינים הם אשכנזים (או משתכנזים
), אלא אם מדובר בפלילים.... שים לב מה שמות משפחותיהם של הכתבים והמגישים בתוכניות השונות, לא צריך להיות פרופסור בשביל לראות את האפליה המובהקת שקיימת שם.

בקיצור אחד מהשכונה ועדיף מבית כמה שיותר עני

כדי שלא יגידו שהוא השתכנז לו. את מנציחת סטריאוטיפים ולא נראה לי שאת בכלל מודעת לזה. בתקשורת אין יהודים-ערבים, יש יהודים ויש ערבים, אין שילוב של שניהם, יש אשכנזים ויש ספרדים, זה משנה כמה יש מכאן וכמה משם? ממש לא...אולי לך, כי את עסוקה בלהשוות ולספור כל היום ואם כן נכנסו ספרדים אז הם בטח "השתכנזו". יכול להיות, לא מקבלים לטלוויזיה כל אחד, ובטח לא בסטנדרטים של שכונה, אשכנזי או ספרדי, יש סטנדרט כללים ונורמות מסויימות שכל הקריינים והכתבים צריכים לעמוד בהם ואם הם "אשכנזיים" מידי SO BE IT!, ככה זה!

למעלה