ערביי ישראל כמעט ואינם נמצאים בתקשורת

mike00

New member
תגובה כללית...

נתחיל ברוסים כדי שלא יגידו שאני מפלה ערבים[הרי אומרים שתמיד שומרים את הטוב לסוף].. ישנם כמה וכמה ערוצים בשפה הרוסית שמשדרים דווקא מישראל ולא ממוסקבה, כל הערוצים האלה הם בבעלות פרטית ולא הוקמו על ידי הממסד הציוני "הגזען" כמו שחלק פה טוענים. אנשי העסקים הרוסים שהחליטו שיש צורך להקים את אותם ערוצים לא עשו את זה כי חשבו על טובת המגזר הרוסי אלא כי ראו בערוצים האלה הזדמנות כלכלית מצויינת או במילים אחרות דרך להכניס עוד כמה לירות לכיסים הנפוחים שלהם.. נמשיך "בגזענות" האליטה האשכנזית,אותה אליטה אשכנזית שבימים שהזועקים נגד גזענות הממשל קמים בהם על רגל ימין,היא מלטפת ותומכת במאבקם "בגזענות הציונית" אבל בימים שבהם הם מחליטים לקום דווקא על רגל שמאל היא גזענית לא פחות ואפילו יותר מחבריהם המזרחיים.... אם ינסו לבדוק את אחוז הכתבים האשכנזים לעומת המזרחיים[אקט גזעני לכשעצמו]יהיה אפשר לגלות שלא חסרים כתבים,שדרים וכו' משני הצדדים.......בגלל שיש מספר כל כך גדול של כתבים ושדרים יהודים יהיה זה טיפשי לכוון אצבע על צד אחד בגלל שלשני יש 10 או 20 כתבים יותר... ואם ממש מתעקשים אפשר גם למצוא ערוצים שבהם אין ולא כתב אשכנזי אחד[רובם ככולם ערוצים דתיים],מה שלא אומר שלא קיימים ערוצים דתיים שבהם יש מגוון רב של עדות.. ונסיים בדובדבן,ערבים.... קודם כל ישנם כמה כתבים ערבים שלהם יש את הזכות להיות בלעדיים בתחומם...כאלה שמשדרים משטחי הרשות הפלסטינית, למה שלא יתנו ליהודי[מזרחי לצורך העניין והשוויון]לשדר מעזה?? אהה...רגע...נזכרתי למה......כי הוא עצמו יהפוך לחדשות כשתמונותיו נזרק מאיזה חלון של בית או נשרף למוות תוך כדי קריאות גנאי לישראל על ידי המון זועם ישודרו בכל ערוצי החדשות החשובים,רק לא על ידו... בנוסף,אני מאמין שכשאתה שווה משהו אתה זוכה לקרדיט שמגיע לך... אני אשמח לשמוע על עילוי ערבי בתחום הקריינות[בעברית,כי זה מה שהמשקיעים בערוץ 2,10 רוצים לראות אצלהם בעסק] שלא זכה לכבוד הראוי לו... ולעומת זאת בערוץ הממשלתי היחיד הקיים ישנם כמה וכמה שדרים,כתבים ותוכניות טלוויזיה[חדשות וגם כאלה שלא]... אני מזמין את אחד[או כמה] מעשירי המגזר הערבי לממן מכיסו ערוץ טלוויזיה על טהרת הערבית שבו משדרים רק ערבים ובו מקריינים רק ערבים ובו הקומדיות רק בערבית והשחקנים בקומדיות הם רק ערבים וכו'...

mike00

New member
תיקון קטן..

ולעומת זאת בערוץ הממשלתי היחיד הקיים ישנם כמה וכמה שדרים,כתבים ותוכניות טלוויזיה[חדשות וגם כאלה שלא] רק בערבית, כי זהו ערוץ ממשלתי ששייך לכולנו[אזרחי ישראל] ושם יש את השוויון שאתם מבקשים..

THE WIZARD 55

New member
שומרים את הטוב לסוף../images/Emo6.gif

אין ספק שההודעות שלך משעשעות אותי... אבל מה בנוגע לשילוב תוכניות בערבית בערוצים הגדולים? לאיפה נעלם סרט בערבית כל יום שישי בשעה 5 וחצי מהאקרנים? ולמה שולחים את סלימאן מחדשות ערוץ 2 רק לעזה, ולא להיות כתבינו בכנסת?

respecta1

New member
לא יודע איפה את חיה אבל

ביום שישי בצהריים יש איזה 3 שעות של תוכניות בערבית על ערבים כולל מידי פעם ראיתי שהיו סרטים

THE WIZARD 55

New member
בערוץ 33 ערוץ למפגרים

דוחפים שם סרט מעפן בערבית והתוכניות האלה משודרות בכדי למלא חורים ברשות השידור וגם על הדרך לעשות טובה לערבושים...

respecta1

New member
למה מישהו רואה תח.. הזה

העברתי לשם לשניה ונרדמתי אבל מה הקשר פה.. דיברת על ערוץ 2 לא?

respecta1

New member
עדיין יש כמה תוכניות ערביות

למרות שגם זה לא צריך להיות..כל אזרח ישראלי צריך ללמוד עיברית את הרוסית עוד אפשר להבין כי הרבה מהם עולים חדשים.. אבל ערבית מה הקשר

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif איפה יש פה קיר..

בא לי להוריד לך כאפה חחחחחחח תראה אתה את התוכניות המעפנות האלה ומי אמר שהזקנים המבוגרים שאין להם צלחת לווין ורוצים לראות חדשות או לראות תוכניות להעביר את הזמן, שילמדו עברית

respecta1

New member
אם הייתי אומר לך את זה הרי הייתי חסום :)

ותוכניות כמו כל התוכניות המעפנות של ערוצי 2 ו10 בזמנים שהם לא פריים טיים

THE WIZARD 55

New member
למה אתה חושב שהיית נחסם?

אני לא הייתי מרשה שזה יקרה
ובנוגע לתוכניות, אתה צריך להבין, שלפעמים לא צריך להיות שליליים בכל נושא, מה היה קורה אילולא יום שלישי בשעה 21:00 היתה תוכנית כוכב נולד בערבית או סתם נולדה לרקוד ריקודי בטן... לא היית רוצה ללמוד קצת על התרבות, השירה?

respecta1

New member
לא כמו שהייתי רוצה ללמוד

שיעשו על תרבות המאיה העתיקה האצטקית האינדיאנית היוונית האנגלית הספרדית האיטלקית הרוסית וכו' וכו' וכו' הרבה יותר מעניין והרבה פחות מוכר לרוב הציבור..

mike00

New member
אני שמח שאני משעשע אותך.....סך הכל אנחנו פה

בשביל להעביר את הזמן בכייף....אין טעם לריב,בשביל זה אני יכול לנסוע למשחק של בית"ר ובני סכנין...
בקשר לשילוב תכניות בערבית בערוצים הגדולים,יש פה בעיה קטנה... זה כמו שאי אפשר לבקש מסעיד להכין לנו גפילטע,קודם כל כי הוא לא ידע איך...אבל יותר חשוב כי זה העסק שלו ואין לנו שום זכות לקבוע בשבילו מה הוא יכין במטבח שלו.....הזכות היחידה שיש לנו היא שהוא לא ילכלך את האוכל ויהיה נחמד... בקשר לסרט ולאן הוא נעלם,אני ממש לא עוקב אחרי הסרטים בערבית,לטעמי יש סרטים הרבה יותר טובים למרות שאני מודה שלא נכנסתי לעובי הקורה,תמיד רציתי להשתמש בביטוי הזה,וויז הכל בזכותך
מה שבטוח זה שאין שום סיבה שתמצאי אותו בערוצים הגדולים אלא אם כן קונדיטורית יוסף מפקיעין תחליט לפרסם את ה"קאק אל איד",עוגיות עדיה,והכנפה או הבקלאווה שלהם בערוץ 2 וגם אם כן עדיין לא בטוח שיחליטו לשדר את הסרט.. מה שאני יכול להציע זה לפנות לדרך המסורתית......משרד חקירות פרטי
ובקשר לידידנו סולימאן,אחד הניחושים הראשונים שלי זה הבדיקה הבטחונית בכניסה
השני בגלל שהצופים היהודים עוד עלולים לחשוב שאיראן הצליחה לשבש את שידורי הטלוויזיה בישראל ומנסה לעשות לנו שטיפת מוח
אבל תאכלס,את יכולה לתת סיבה במה הוא יותר טוב מאלה שכן עושים את זה? אני מאמין שצריך לקחת את הטוב לתפקיד...לא משנה מאיזה עדה או לאום הוא... ולסיום,אני לא שוכח הבטחות....הבטחתי לך שיר לילה טוב....

במילה אחת גזענות

הערבים מהווים 20% מהאוכלוסיה ואנחנו צפויים להמשיך ולגדול אבל אף אחד לא סופר את המיעוט הערבי

מה הקשר לגזענות? למה הכל זה גזענות? מה אין לך

אוצר מילים אחר? העיקר בלי לחשוב ישר לזרוק את המילה גזענות... אין שכל אין דאגות...נכון מרים?

mike00

New member
למה אתה בכלל מתייחס אליה?

גם אם יהיה הסכם שלום,גם אם יהיה גבולות פתוחים....וגם אם יעברו 60 שנה מכל זה היא עדיין תחייה בתוך המסגרת הקטנה שלה,שם יש גזענות,דיכוי,עוול,פשעים נגד העם הפלסטיני ועוד......היא לא מכירה שום דבר אחר.... אתה מבזבז אנרגיה על המיותרת הזאת כשיש לך אנשים שכן אפשר לדבר איתם,והם ממש פה... לא חובה להסכים על כלום אבל ראש פתוח זה לא דבר רע,אלא אם כן אתה במד"א

מוחמד5

New member
ערוץ חדשות ערבי

למי זה חשוב !! היה מכרז להקמת ערוץ ערבי מסחרי, אך העניין ירד מהפרק בגלל שלא נמצא מי שיהיה מוכן לקחת את המכרז (לאחר שנפתחו עוד 3 ערוצים מסחריים , בעלי העניין הגיעו למסקנה שאין טעם לפתוח עוד ערוץ מסחרי חדש ). לצופה הערבי הפלשתיני בארץ לא חסרים ערוצי טלויזיה בשפה הערבית, יש יותר מ 500 ערוצים פתוחים,ערוצי ילדים ,ספורט,מוזיקה, סרטים, מדע., חדשות... והכל ברמה מאוד גבוה, והשקעות ענקיות בהפקה (מאחל למי שלא ראה למשל כוכב נולד הערבית, לראות מה זה הפקה ...) מה שחסר זה תוכניות שידברו על הבעיות היומיומיות של האזרח, תוכניות אקטואליה בשפה הערבית עם משתתפים ומנחים ערבים (הצחיק אותי לראות תוכנית אקטואליה בשפה הערבית באחד הערוצים, מנחה ערבייה ומנחה יהודי ,שבכל משפט התקשה , הבחור הזיע בשבל להוציא משפט ), התוכניות האלה לא רק יטיבו עם האזרח הפשוט , אלא יסייעו גם לכל מי שחפץ בקידום המיעוט בארץ . יש כתבים ערבים,ויש קריינית ערבייה. אבל זה לא מספיק .הם לא באים לקדם את האינטרס שלנו.

למעלה