ערב חג שמח?

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

יעל@

New member
חוצפנית האורחת

מגיעה בלי שיזמינו אותה. מקווה כי בכל זאת זה יצליח ללא טיפולים במהלך החודשיים הקרובים, גם בעלי מאמין בספונטיות ושזה יקרה טבעי. שולחת חיבוק גדול, יעל

אפרת**

New member
../images/Emo10.gif אוף...

אורחת מעצבנת שכזאת. ועוד מקדימה... אבל מצד שני אני באופן אישי תמיד מעדיפה שהיא תקדים מאשר שיאלצו להביא אותה בכח. כזה חמוד נועם@בן.... החצי שלי גם כן נעצב לו כל כך כשאני מודיעה לו על שלילי.
אפרת

מרב.

New member
נס גדול יקרה לך |כד קטן|

נועם, זה חדוות התרופות ההומאופטיות, הדחיה מהטיפולים או האמונה הענקית שזורמת בך? לדעתי שילוב של שלושתם עם עדיפות קלה לתרופות ההומאופטיות- ללא ספק הן עושות לך רק טוב
(מה היא שמה לך שם, המטפלת
??) ואני עצובה, על האורחת הלא קרואה הזו, העיקר בעיתות של חגים ושמחה- אבל לפחות לא הקדים לך באיטליה- איזה בעסה זה היה יכול להיות... אם בסוכות לא הגיע הנס, עד חנוכה יש לו מספיק זמן לצעוד בגב כפוף ובפנים חרושות קמטים עד אליכם, ולהביא לנועם@בן, לנועם@בת ולשתי החתולות@בנות את הנס@בן שולחת כזה
ענק מרב

נועם@בת

New member
מותר להכניס לטאג ליין למרות שאני

מנהלת? מה-זה אהבתי את ההודעה הזאת
לא יודעת מה היא שמה שם, אבל זה עובד לי על הבפנוכו שלי. בערב שבת חזרתי בחצות מחמותי וגיסתי. נועם@בן נשבר קודם וחזר הביתה. אני עוד ישבתי קצת לקשקש וקצת לרחף. בדרך שמתי לב שבמרחק כמה מטרים ממני איזה מניאק צעיר הולך לקראתי. נטיתי מעט הצידה כדי להתרחק והוא מתכוונן לכיוון שלי. רק בשביל ההיסטוריה,כשכזה היה קורה לי בעבר, הייתי חוטפת דפיקות לב מואצות, גלי חום והיסטריה. זה פחדים שרודפים אותי מאז שאני זוכרת את עצמי. בכולופן, ראיתי שהקרציה מתקרבת אלי ומנסה להתחיל איתי, הרמתי מבט, ונעצתי בו עיניים רעות שהוא פשוט נבהל התחיל למלמל משהו ולקרטע הצידה. ואני המשכתי לנעוץ בו מבטים מאיימים עד שהסתלק. הללויה, אין לך שמץ של מושג מה זה אומר אצלי. זה כמעט כמו מל ברוקס שמתגבר על פחד הגבהים שלו בסרט
אם היה לי זמן, הייתי ממשיכה לטפל אצלה בעוד כמה שריטות, אבל מה בטוח גם בלי הטיפול שלה- ההפסקה הזאת היתה חיונית. אני מאמינה שעכשיו אגיב טוב יותר לתרופות. אם לא יבוא הנס לבד- נביא אותו בכוח
מועדים לשמחה נועם

מרב.

New member
מותר ורצוי ../images/Emo45.gif

השמועות אומרות שנכנסים מזה להריון
את ועוד כמה שמטופלות כרגע בצורה הומאופטית עושות לי חשק אמיתי ללכת על זה, שלא לדבר על ללמוד את זה
השנה הזו תהיה שנת הגשמת המשאלות. של כולנו. |אהבה| מרב

מיכל ק-ש

New member
נועם,

משהו "טוב" אחד יוצא לנו מהחדשות המזוויעות שאנחנו רואים בשנה האחרונה - הן מחזירות אותנו לפרופורציות. מאחלת לך שבשנה הבאה תשבי בסוכה עם תינוק אחד לפחות! מיכל

רינתילה

New member
עצוב. חיבוק גדול ממני ../images/Emo24.gif

אני שנים מחכה לניסים! אני בטוחה שיש כאלו שזה קורה להם, אבל כניראה שלנו לא. אתמול ראיתי סרט טיפשי בטלויזיה, שבסופו זוג אחד הפך למשפחה, ושאלתי את בעלי מתי כבר נהיה משפחה?? לנועמי ולנועם בן - אולי לכם כןיקרה איזשהו נס לפני תחילת הטיפולים, ואם לא - אולי נתראה באלישע? (תחזרי לשם, נועם?) חיבוק גדול גדול
רינת.

אוי, יקירה. איזו אושפיזה מיותרת!

קישטה, שתלך ושלא תחשוב אפילו לבוא לאכול סופגניות בחנוכה! (ומיילים אני עדיין לא מצליחה לשלוח לך...(

נועם@בת

New member
מה זה לא מצליחה

תלחצי על השם שלי- נפתח כרטיס. יש שם מייל, ושום תירוץ לא מתקבל יותר. אולי תנסי לקצר את השם לגב´ עם הקמליות- אולי זה יתקבל
מצידי את יכולה להיות סתם גננית
נועם

yaelhul

New member
אוף נועמ´קה, איך היא תמיד מוצאת את

העיתוי הכי מזעזע הא? אצלי ביומולדת ובחג, אצלך בחג... ממש מככבת החודש הגברת הזקנה ! טוב, אז אצלנו הנס לא יבוא בהפתעה ספונטנית. מי צריך הפתעות? גם אושר מתוכנן הוא אושר מצוין. מחכה איתך את החודשיים, ואז מארגנת איתך תהלוכה לפורום הסמוך.
יעל

salpter

New member
אני רואה בעיניים רק הריוניות ותינוק

כאשר אני מסתובבת אני רואה בעיניים רק נשים בהריון אפילו אני מזהה נשים בתחילת הריון (קרה שאחת אפילו עוד לא הודיע לבעלה ואני כבר אבחנתי) אני גן רואה המון ממש המון תינוקות קטנים קטנים וגם יש לי תאוריה בעניין לפני שנה פרצה בדיוק איתפאדת אל אקצה ואנשים פוחדים אז לא יוצאים אלא .... לגבי תאומים אני מיד אומרת אילו בטוח אחרי טיפולים בקרוב אצלי ואני מתקוממת שחושבים אנשים שכל התאומים הם טבעיים.

נועם@בת

New member
לי יש ראיה סלקטיבית, אני לא רואה

נשים בהריון, לא רואה עגלות, לא רואה תינוקות
רק אחרי שאני גומרת להתמוגג מאיזה תינוק מדליק, אני קולטת שכן ראיתי תינוק
דבר אחד בטוח, כשאני אהיה בהריון, כווולפ יראו אותי
מועדים לשמחה נועם

love joy

New member
נועם, ../images/Emo24.gif

עצובה בשבילך ובשביל נועם בן שלך. קחי את הזמן שאת צריכה וחכי לניסים, בסוף יגיע התור שלך לנס הפרטי שלך וזה לא יקח עוד הרבה זמן. שולחת הרבה חיבוקים
LOVE JOY

נוג

New member
כל כך מוכר ועצוב

הי, גם אני לפעמים לא מסוגלת להסתובב בקניונים מאותה סיבה או לדבר עם חלק מהמשפחה המורחבת שתמיד מגששת. החג נשארנו שנינו בבית, החלטנו לעשות לנו חג רומנטי בלי לחשוב על משפחה,(זה לא הלך) אבל ניצלתי לא הייתי לראות את כולן בקניון. אני יודעת שזאת בריחה. טוב בנתיים אני מחכה ליום חמשי,לבקר אצל הרופא שלי, כי לא קבלתי מחזור. תופעה עצובה ומוכרת, אני בשלי והגוף בשלו (לא מתואמים והוא מוציא לי לשון כל פעם מחדש), מה פתאום שיגיב כמו גוף נורמלי ויתן לתרופות לעשות את העבודה שלהם הוא שם קצוץ על התרופות להסדרת המחזור, או לטיפולים. אני כנראה ממשיכה עוד חודש עם ההפסקה, החיובי בכל הסיפור שזה אולי יפתור את הבעיה עם הנסיעה של החצי השני שלי. השתפכתי מספיק נוג

למעלה