ערב-טוב אני חדש פה

אפשר יפתי-הנה מוקדש ל-12אניהיא

Στάσου / Γονίδης Σταμάτης Στάσου δυο λόγια θέλω να σου πω και ύστερα φεύγεις στάσου απάντηση ψάχνω να βρω μην μ’ αποφεύγεις στάσου Σταμάτα να δικαιολογείς τον εαυτό σου τώρα κουράστηκα να λαχταρώ τα σ’ αγαπώ σου όλα Πώς μπόρεσες και έσβησες όλα τα όνειρά μου Πώς μπόρεσες και έκανες κομμάτια την καρδιά μου Στάσου δυο λόγια θέλω να σου πω και ύστερα φεύγεις στάσου μια χάρη μόνο σου ζητώ μην με αποφεύγεις στάσου με κρίνεις με κατηγορείς χωρίς εγώ να φταίω το κάθε τι το αναιρείς το κάθε τι ωραίο עצרי עצרי, אני רוצה לאומר שני מלים ואחר כך את עוזבת, עצרי אני מחפש למצוא תשובה, אל נא תתחמקי ממני, עצרי הפסיקי לתרץ את עצמך כעת עייפתי להיות כמהה לכל ה-"אני אוהבת אותך" שלך איך יכלת למחוק את כל חלומותיי איך יכלת לנפץ את לבי לרסיסים עצרי, אני רוצה לאומר שני מלים ואחר כך את עוזבת, עצרי אני מבקש ממך טובה אחת בלבד,אל נא תתחמקי ממני, עצרי אתה דנה אותי את מאשימה אותי מבלי שאני אשם מדוע את מערערת כל ל דבר, כל דבר יפה. האדמור

12אניהיא

New member
מצאתייייייייייייייייייייייייייי

השיר ניקרא Ola S'agapane פליזזזזזזזזזזזזזזז פליזזזזזזזזזזזזז תביא לי תתרגום לשיר המיוחד הזה.

היתי פה

New member
האדמורררררררררר מתפלל ../images/Emo197.gif

Ola s' agapane-Stamatis Gonidis

לך ענת ממני.... האדמור... אל תטרח
Moysiki: Alekos Hrysobergis Proti ektelesi: Stamatis Gonidis To prosopo moy ston kathrefti me koita ki afoy den klaio pos mporei ayto kai klaiei; Piano ta matia moy ma einai ayta stegna, den toy milao ma gia senane moy leei. Ola s' agapane toso dynata, efyges kai kano pragmata trela. Ola s’ agapane opos s' agapo, mes stis paraisthiseis m' afises na zo. Poso s’ agapo. ......................................................... הפרצוף שלי מביט עליי מתוך המראה ומכיוון שאינני בוכה איך הוא יכול לא לבכות גם הוא אני נוגע בעיניי אבל הם יבשות אני לא מדבר אליו אבל הוא מספר לי עלייך פזמון: כולם אוהבים אותך כל כך חזק עזבת ואני עושה דברים משוגעים כולם אוהבים אותך כמו שאני אוהב בתוך הזיות השארת אותי לחיות כמה אני אוהב אותך הפרצוף שלי מביט עליי מתוך המראה את הייסורים שלי בגללך הוא מזכיר השארת אותי לבדי פעם נוספת והחיים בלעדייך לא שווים פזמון פזמון: כולם אוהבים אותך כל כך חזק עזבת ואני עושה דברים משוגעים כולם אוהבים אותך כמו שאני אוהב בתוך הזיות השארת אותי לחיות גרב...

לך היצור הכי הכי בעולם../images/Emo25.gif

את יודעת שגם אם אני רחוקה וגם אם אנחנו לא מדברות הרבה... אני אוהבת אותך המון
בשבילי את היית ותישארי
המון בריאות ואושר

למעלה