ערב טוב אנשים...

Kgt1

New member
קבלי התנצלות רשמית וממלכתית...

ולמרות שאני אף פעם לא שמעתי על זה (לא מאמין אבל...) אם זה באמת כך אז הממשלה שלנו רק מוכיחה עוד פעם עד כמה היא דפוקה מיסודה...

ש@לתי

New member
סיפור קטן...

היו הייתה משפחה שהבן שלה החליט להיות מחבל מתאבד(ולא סיפר לה)... הוא נהרג בטבריה ברכב התופת. באותה שנה החליטו מספר אנשים לעשות סרט על משפחתו כי הם גילו משהו נורא מעניין... אותה משפחה שאבדה את בנה לארגוני הטרור..אבדה בן אחר בצה"ל! (ספור אמיתי) אני לא חושב שיש להאשים(ולהעניש) בכל מקרה את המשפחה! ש@לתי

BLUE SPOT

New member
אני חושב שתהפיסה של החיים אצל...

משפחות הטרוריסטים והטרוריסטים עצמם מעוותת והיא לא משהו שאנחנו מכירים. אשם בכך גם החינוך הדפוק שהם מקבלים והמעמד הסוציואקונומי הנמוך עד אימה שלהם. זה צירוף של ייאוש וחוסר אונים. נקודת מבט קצת אחרת.

אתם יודעם..אני לא ממש...

מרגישה שייכת לפה...לא יודעת... אני חושבת שאולי אני לא מדברת לעניין ואני סתם מעסיקה אתכם בשטויות...אני צודקת?

Kgt1

New member
זה פורום ולכל אחד/אחת יש זכות לכתוב

מה שבא לו כל עוד זה בגבול הטעם הטוב. ברגע שמישהו עובר את הגבול חברי הפורום האחרים מעירים לו ולמנהל יש זכות למחוק את ההודעה... אז תאמיני לי אישית שתרגע שתכתבי משהו לא במקום ולא לעניין אני כבר אציין זאת

היי חברה יש פה את האתר שבו....

יש את הכתבה על התוכנית לפצוץ עזריאלי...תקראו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=237

בקשר לגזר דין מוות למחבלים.....

אני לא בטוחה אבל נדמה לי שגזר דין מוות זה לגיטימי למחבלים... נראה לי שלא צריך לענות אותם יותר מדי אלא רק להעלים את התופעה הזו (טרור) מהעולם, כמובן שזו שאיפה חולמנית אבל צריך להפחית אותה כמה שיותר...משמע לחסל את המחבלים (אולי יש עוד דרכים, שאני לא יודעת עליהן, למישהו יש הצעה?) ובקשר למה שנאמר על המשפחות של המחבלים, אין מה לרחם עליהם, קבלו ציטוט (בתרגום מערבית לעברית) של אבא למחבל:"אני שמח על מעשה הגבורה של הבן שלי, הוא הביא הרבה כבוד ואושר למשפחה שלנו, וחבל שאין לי עוד 10 בנים כמוהו שיעשו מעשי צדקה כמו שהוא עשה" זה האבל של משפחות המחבלים! מזעזע...

BLUE SPOT

New member
../images/Emo11.gif לגבי צדקת עונש מוות.

אני אישית חושב שאסור לעולם לתת עונש מוות. לא בגלל שאני מרחם על הפושעים או משהו, אלא בגלל: א. למדינה אין את זכות הבסיס לשאול את חייו של מישהו. אם מעגנים את ההריגה בחוק המדינה, ההבדל בין טוב לרע מיטשטש. ב. תמיד יש את המקרה שאדם זכאי- על אף כך שהוא הורשע. על כן- אם ייתגלה שמישהו זכאי אחרי שהוא הוצא להורג- הלך עליו. והיו דברים מעולם.

Kgt1

New member
ואני שוב פעם חוזר ואומר שאני מדבר

על עונש מוות למחבלים... זאת אומרת לאנשים רעים. לא כאלו שיש חשד שם חפים מפשע. אלא פושעים אמיתיים שרצחו או גרמו לרצח על רקע לאומני.

MARKU

New member
הלווי ../images/Emo70.gif

הלווי ויתנו להם גזר דין מוות (אבל לא נירא לי שזה יקרה במדינה שלנו אם השלטון האייף הזה) (בהזדמנות זו אני אגיד משהו שאני אגיד עוד הרבה -"איפה ביבי?". אני באופן כללי תמיד בעד להרוג ערבים (לא כולם אבל לפחות את רובם שחושבים רק אל להרוג את כולנו).

כן אבל...ולא....אבל..

לא יודעת לא היה לי מה לרשום בנושא...שיעמם לי... אבל במקור לפי מה שהבנתי לא רוצים אותנו בקואליציה (וזה יהיה מה שיהיה) כי אנחנו מוקפים ארצות ערב ולא רוצים שאנחנו נתערב במלחמה...זאת מלחמה של ארה"ב....נחכה ונראה...אני מאמינה שהיא תתקים ושום דבר לא יעצור אותה!

שס

New member
לפי מה שהבנתי

לא רוצים שאנחנו נשתתף בקואולציה בגלל שארה"ב הברית רוצה שאירן (או עירק...לא יודעת בדיוק מי...) תהיה בקואולציה מה שלא יתרחש אם גם ישראל תהיה שם.

למעלה