ערב טוב וגעגוע יש. גם תמונה .הרבה .

cial 1

New member
ערב טוב וגעגוע יש. גם תמונה .הרבה .../images/Emo178.gif

ממש עצבים על המצלמה ועל העכבר אני כועסת על עצמי. כול מה שצילמתי הלך טוב הצלתי מהשהו וגם הכול יבוא על מקומו שלי וגם המקורי עוגות של יום ההולדת שלי .יש למזלי גם בשבוע הבא עוד מסיבונת למען הבן. למה רק מחר בעז"ה הוא מגיע לארץ טוב יש כאן עוגת שוקולד ועוגת קצפת עם פיסטוק.

cial 1

New member
אכן כן מחר בעזרת השם הבן מגיע והוא חותך ומצלם

וזה הבטחה לכאן . מחר בלילה . בעזרת השם הכול יבוא על מקןמו. הבן מבין בצילום הכלה נדה. והיא שואלת האם לאכול או לא אמרתי לאכול ולהשאיר לצילום משהו. עוגת השוקולדה היה זה שתי וערב אבל במקרר קיבלה שינוי. לא נורא הכול טעים. שבוע הבא אני מכינה לעוד מסיבה קטנה למען הבן והנכד בתאריך 21.12 הו בן שנה עוד כמה ימים בעז"ה ואז יש פעמיים כטוב. נכון רותי ערב טוב לך ומתוק

רותי410

New member
ממש תאווה לעיניים. כל הכבוד!!!

וכולנו נולדנו באותה סביבה, אני רואה. את ב-12.12 הנכד ב-21.12 (בסך הכול היפוך של הספרות. חחחח!!!) ואני ב-24.12 (יחד עם ישו), אבל אני מעדיפה את יהודה המכבי, אז אני חוגגת תמיד על פי התאריך העברי, שהוא נר ראשון של חנוכה. לילה טוב וחלומות ערבים לכולם

cial 1

New member
רותי410 כן ריגשת אותי אני לא יושנת גם וגם

מכינה רק דבריפ קטנים לבן יש רק בן אחד והוא מתברך בהכול ואמן עוד יתברך כך גם האהובים שלך רותי
אז כך על הנכד שלי השם שלו גדול אמסור לך במסרים. כן היה לי וויכוח קטן עם הכלה שלי על התאריך היא חשבה שהוא יבלד רק ב-12.30 ואני אמרתי לה לא הוא דומה לי והוא בן מזל קשת פעם אני הרבה אהבתי אסטרולוגיה עד שקיבלתי ספר קטן ושמו אין מזל לישראל הבנתי שאסור לנו להאמין בכובים למטרה שעבוד אבל מותר כן לנו להאמין רק בהשלכות הנסיבות ומה מה אומר החודש ועוד כמה סמלים יפים אז יש להאמין אבל לא לשעבד ומה הפרוש זה הצרה" של יעקב לא ארץ ישראל נכון על של יעקב היא ישראל יעקב ישראל. טוב אברהם אבינו הוא בן מזל קשת וגם משה רבינו. כול היפים בעולם " רובם בני מזל קשת. מה לעשות כך כתוב. טוב הנכד יוהב כמוני הרבה את צער בעלי חיים כי שם אני מאוד נמרחת על כול טוב שלי כן מה לעשות גם מאמצת הרבה את הסיפור לי הוא אגדה. ומעשייה ..על בן כלבה . הוא לא הלך לישון עד שכול הכלבים שבעו....... ואז ישן ועל זה שמו שבוע מהמובן שביע קשה לי מהרקולס עד לבן כלבה שבוע יש כך ומשם ביתו רחל אהבה את הגדול בתורה כך אני רואה רבי עקיבה עליו השלום והשאר ידוע. טוב. חברתי למזל קשת לכיוון הגדי של יעקב החמוד ביותר. גם אני ביום שנולדתי היה חג המולד ולנו את חג החנוכה יש כול כמה שנים המוזר באותו התאריך וזה היה גם מסובך. עד שהבנו שכך הוא חג שלם ושל הנוצרים בפתח נו הכול מסתדר בסוף. הלכתי לנומי נומי עד מחר אהיה כאן אם ירצה האל אז בעז"ה

ברוך הבא לבן שלך הרבה אושר ונחת אמן

בשעה טובה את אישה ניפלאה מאמינה שאת מתרגשת ובצדק את כל הטוב שבעולם אני מאחלת לך

שחמטית

New member
חני דחוף!!!!!

אני חייבת לדעת איך הכנת את העוגה הזאת, היא מדהימה! במה ציפית אותה?

cial 1

New member
אין בעיה תקבלי גם ממני וגם מייוכי היא יודעת.

אני אפרט הכול מתחחת לעוגה הלבנה זאת את רוצה אבל על פי ההוראות שלי תקבלי ממש כמו לכלה בלי החתן כמובן????? נו חייב בדיחונת שחמטית ערב טוב מתוקה.

יוכי68

New member
חני, העוגות נראות 10 ......צרפי מתכון ושתהנו

עם הבן וכל המשפחה היקרה.

cial 1

New member
מאיוש יקירה אי הכנתי וגם זו תמונה

יש הלילה תמונה של חתיכה בצלחת. פשוט הכלה שמרה לבן שלי היקר. ממש ברגע זה הוא בבית רק הגיע מי USA מרוב שהם התלהבו לא נגעו עכשיו של השוקולד השכנים אכלו וכיבדו אותי והייתה גם עוגה עם הרבה מרנג שקנו לי.טוב אני אתן את המתכון ואת תביני שזה גם הפטנט של האמריקאים שראיתי פעם בערוץ 17 ערוץ הניאות איך הם מכינים הקונדטורים של אמריקה קרם לעוגות הגדולות ואני אומרת שאת כן מכירה. . אתן גם את המתכון כאן חני ערב טוב לך מאיוש.

cial 1

New member
לך מאיוש הגבירה של המקום. קבלי 2.שדרוגים

אחד לך והשני ליוכילה. למתכון המקורי המוזר? החומרים הדרשים. לך בטוח יש.2 עוגות ספוג מוכנות- בצורה של רבוע אסביר אפשרי כול מה שיש לנו מוכן או להכין? 1כוס גזר מגורר כמובן מבושל 2-כוסות אננס מגורר יש אפשרות לתחון? או בפומפיה.. חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית פלפל אנגלי זה לטעם המטקטק. חצי כוס פיסטוק חלבי + חצי כוס אגוזי קליפורניה תחון דגש לא כאבקה? לציפוי 800 גרם גבינת שמנת 1 מיכל שמנת מתוקה 2 כוסות סוכר של יוכי חד פעמי ואני ממליצה על כוס וחצי מספיק? 60 גרם פיסטוק חלבי. אופן ההכנה מחמים תנור על חום של 200 מעלות חם מאוד. את העוגות ספוג בידיים מפוררים לקערה טוב טוב עד לקבלת הכול מפורר מוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים טוב ומקבלים תערובת אחידה יש לנו את זה.דוחסים לתבנית המרובעת ולתנור ל25 דקות מוצאים מצננים אופן הכנת הציפוי מכינים- קערה עם קוביות קרח מעל זה את הקערה של קרם השמנת והקצפת והסוכר מקציפים טוב עד שזה עולה למעלה כך הבנו שזה מוכן חותחים לחצי את העוגה בסכין טוב רחב בזמן זה הקצפת מעת התרקחה בחום החדר ומורחים על הכול בלב העוגה ומסביב עם הקלף שלך הגב' מאיוש למעלה עם הקלף מסביבו את מפזרת את הפיסטוק חלבי כך שהעוגה נשארת בסדר זאת את יודעת אבל לאחרים חשוב יש לנו את העוגה והיא הולכת לקירור טוב לכמה שעות מעל 4 כך הכול מתייצב לו ואז ניתן לחגוג. למתה אתן את המתכון שלי על פי אהבתי לאפיה.. בבקשה לך הגב' מאיוש עכשיו מדגישה למה אין לנו את הג'לטין כאן בקצפת אני הבנתי זה בגלל הפעולה של הקצפת הקרם בקערת הקרח על זה את תתקני אותי? אם לא כך?

cial 1

New member
שחמתטית את כן יכולה להכין אותה פרווה../images/Emo6.gif

איך שנתתי לגב' מאיוש רק בלי הציפוי של הגבינה. יש לך מחמאה ומים וגם קצפת פרווה הכול יוצא לך דומה נכון הטעם לא אבל לא רחוק מזה בכלל את יודעת אני אוהבת את הקצפת הצמחית יש פרווה. כן כול המרכיבים רק שינוי הקרם אז הכול ממש יוצא לך תאומה.

cial 1

New member
אגב שם IS CAKE CARROT

וזה מצחיק כי יש יותר אננס מאשר הגזר בתעורבת

למעלה