ולך יוכי על העוגה המככבת יותר ממני. קבלי? בא
באהבה גם לך חשוב לנסות אותה במתכון השני אחד לך ולגב' מאיוש. כך אני הכנתי המתכון על פי חני אגב את יכולה לתת עוד שינוי הכול יהיה טעים ועוד ממך... החומרים הדרושים תבנית מרובעת בקוטר28 2 כוסות קמח אוסם- 8 ביצים מופרדות -דגש רק ב-6 חלמונים להשתמש כך אנחנו מקבלים עוגות יותר ספוגיות ואז הסירופ או כול מה נוסיף כנוזל ---מתקבל לתוך העוגה. +200 גרם אגוזי קליפורניה תחונים +50 גרם פיסטוק חלבי תחון אפשרי במקום הקליפורניה אגוזי מלך. 4\1 כוס שמן קנולה 4\1 כוס מים קורט מלח כוס סוכר פלסטיק שלך יוכי קטן לא גדוש לציפוי 200 גרם שוקולד לבן 40 גרם שוקולד מריר דגש זה לחיזוק הלבן נכון נבלק צבע קרם 150 חמאה דגש לא מרגרינה 2 מיכל שמנת מתוקה. + עוד 1 מיכל שמנת מתוקה. ולזה 3 כפות סוכר אופן ההכנה מקציפים את החלבונים בנפרד יש לנו תנור שחומם מראש.. ל-180 בהדרגה נוסיף את הסוכר עד להקצה כמו למרנג? מוסיפים את שאר הנוזלים זה גם רק 6 של החלמונים מקציפים נמוך מוסיפים את האגוזים והפיסטוק והקמח הכול בקיפול עד לקבלת היציבות של המרכיב יוצקים הכול לתבנית המרובעת משונת ולאפות 28 דקות יש בדיקה עם הקיסם. את הציפוי מכנים כך בתוך קסרולה חלבית מכניסים על הגז אש נמוכה את השמנת ואת השוקולד בוחשים עד לחימום טוב של השמנת והשוקולדים נמסים הכול חלק מוסיפים את החמאה הכול לא לתת ברבור פשוט רתיחה טובה מוצאים מצננים טוב עד שזה קר אפשרי להעזר במקפאי לכמה דקות מקציפים טוב עד לקבלת קרם ממש קרם קשה את העוגה יש לנו חותחים לחצי מרטיבים עם מים מנרלים ומעט סוכר אפשרי להוסיף כול ליקר פרי שרוצים כמות הסוכר לא יותר מ-3-4 כפות זה לכוס קטן. והפטנט שלי שהיא תשאר לבנה מקציפים עם 3 כפות סוכר את המיכל של השמנת המתוקה ורק לאחר שמלנו וקשתנו בקרם הגדול את העוגה עם קלף בעדינות מוסיפים את הקצפת הלבנה. ולמעלה הריבוע בקישוט גם עם הקלף מסביב לעוגה את הפיסטוק החלבי. וזה השיגעון של עוגה זו בכול שדרוג היא שווה. עכשיו אני כתבתי לגב' מאיוש על הקצפת האמריקאית האמיתית היא זו שלי כאן עם החמאה כן לחתונות העוגות הגדולות לפני שאני התחתי עם האינטרנט 4 שנים אחורה רק מהערוץ היפה של ערוץ הבריאות שם מככבים הרבה שפים מהעולם. טוב יש לנו שם גם את ניתן הוא יהודי וגם כשר וגם מאוד פופולרי ניתן לזכור. הוא שם מרצה להם על כול המטבח היהודי אבל גורמה חברות. הוא לא אאייייייייייייייייייייי אבל חמוד. חני לך יוכי תני לי תגובה על מתכון זה