ערב טוב זקוקה לחיזוקים לגבי שמלה

עינתפ

New member
ערב טוב זקוקה לחיזוקים לגבי שמלה

כבר הרבה זמן מתחשק לי לקנות שמלה. כל מה שמדדתי לא נראה עלי טוב. הפעם האחרונה לבשתי שמלה בחתונה לפני 17 שנה. הייתי היום בחנות במקום מגורי ומדדתי שתי שמלות קנית אחת אבל אני דיי מתלבטת ואשמח לעזרה. בחנות מדדתי שמלה יפיפיה אבל כנראה לא בשבילי ותראו לפי התמונות עדיין לא היו לי גרביונים... לשמלה בחלק האפור יש חגורה דקה שכמובן לא עלתה עלי :( אשמח לתגובות והערות בשמחה.

עינתפ

New member
השמלה שקניתי שמסתירה הכל אבל

אני חושבת שאני נראית כמו בלון. יש לי אפשרות להחזיר ולבדוק עוד שמלות מאחר ומחר מגיעות חדשות..

Shusho

New member
לדעתי השמלה הזו מוצלחת

בגלל שהיא מתנפחת הישר מתחת לחזה את מרגישה שהיא "בלון". את יכולה לנסות לשים מעליה חגורה רחבה יחסית ותראי איך את מרגישה - אני עושה את זה עפ שמלות מנפחות, זה למעשה מוריד קצת את קו המותן למטה ומדגיש אותו יותר.

ועוד הארה לגבי השמלה אם אפשר

החיתוך שלה \החיבור בין החולצה והחצאית נמצא במקום לא מחמיא, ומבליט יותר את מה שאת רוצה להסתיר - בטן.

עידיץ

New member
תשובה כנה

קודם כל כיף לך שהחלטת לעבור ללבוש קצת שמלות ואת גם עושה מעשה כל הכבוד על האומץ! :) לדעתי שמלת המריבה (יעני זאת שאת מתלבטת לגביה) לא כל כך מחמיאה לך לדעתי איזור החזה, שמאד גדול אצלך, חנוק מידי בתוכה, והיא צמודה מידי בחלק התחתון אני חושבת שיש לך גוף מאד יפה, והשמלה הזאת פשוט לא מוציאה ממנו את המיטב לגבי השמלה השניה, את ממש לא צריכה להרגיש בה כמו בלון לדעתי היא יפה וחמודה מאד, ובגלל שהיא יחסית סולידית היא עשויה לעזור לך בלעשות "מעבר חלק" אל חיקן של השמלות עם זאת, יש מצב שמה שפחות מוצא חן בה בעינייך הוא שהיא לא מדגישה את החלק התחתון שלך, שהוא מאד מחוטב ויפה לכן הייתי ממליצה לך להמשיך במסעך בחיפוש אחר השמלות מצויידת בגוף משגע ולנסות למצוא שמלה שהיא לא כל כך הדוקה בחלק התחתון, אבל מצד שני גם לא כל כך רחבה, ואם אין לך מניעה כלשהי, אולי גם טיפונת יותר קצרה (עכשיו חורף, יש טייצים וגרביונים, וזה לא אמור להיות נורא מידי אם משהו קצר יחסית, לדעתי ולטעמי האישי) מקווה שלא פגעתי, זאת לא היתה הכוונה ב-כ-ל-ל... מקווה שתמצאי את שמלת חלומותייך בהקדם וכמובן שתעלי תמונות! :)

עידיץ

New member
וכמה שמלות שלדעתי עשויות להחמיא לך מאד

http://www.hm.com/il/product/95841?article=95841-A#article=95841-B http://www.hm.com/il/product/95719?article=95719-A http://www.hm.com/il/product/95852?article=95852-A

עינתפ

New member
וואו, עוד בסוף אני אהייה דוגמנית

איזה שמלות מקסימות רק איפה משיגים כאלו בארץ. מאוד רוצה להזמין מאתרים בחול כמו כולן רק לא יודעת איך מחשבים מידות.

עידיץ

New member
הקישורים שהבאתי

הם מהאתר ה"ישראלי" של ה&מ כלומר השמלות אמורות להיות בחנויות ה&מ בארץ ולפחות לגבי הראשונה שמתי לב שהיא עד מידה 46 (אין לי כח לבדוק את השתיים האחרות) חוץ מזה את יכולה למצוא שמלות יפות במידות גדולות (למרות שלמיטב ראייתי את די מידת ביניים) גם ב: דורותי פרקינס בקניון שרונים לורד קיטש, לפחות זה שבקניון ביאליק, אלוהים החנות הזאת מוציאה לי את העיניים כל פעם שאני שםםםםם ... רק המחירים לא ממש בשבילי (הם לא גבוהים מידי, וגם יש שם מחלקת עודפים קטנה, אבל זה עדיין קצת יקר יחסית לסטודנטית עניה) הוניגמן (ואלה רק ה"מפתיעים", יש כמובן בכל רשת אחרת שאת יכולה לחשוב עליה ומשווקת מידות גדולות)

עינתפ

New member
אני חושבת שהייתי צריכה למצוא קודם שמלה

בחנות קטנה עם מוכרת לא מלחיצה - לקנות ואז להגיע גם להוניגמן וכו'... למרות שנכנסתי כמה פעמים להוניגמן (מאוד אוהבת לקנות שם מכנסיים) ולא מצאתי כלום. כמו שאמרנו צריך אומץ להתחיל משם הכל כבר זורם....

עינתפ

New member
קודם כל המון תודה

ממש לא פגעת ואני מאוד שמחה על מה שכתבת . צחקתי לעצמי והרבה..:) . אני ממש לא מחפשת שמלה שמדגישה את החלק התחתון שלי אני ממש לא שלמה עם הגוף הייתי מעדיפה 7 ק"ג פחות אבל זה מה יש ועם זה חייבים להסתדר... מכנסיים מידה 42 שלוחצות טיפה לכן מעדיפה 44 ולתת לתיקון. בחלק העליון "התברכתי " ולכן תמיד במידות גדולות לא אוהבת צמוד. שמלה קצרה- בדיוק מה שאני לא מחפשת ולא מטעמי דת אני חושבת שאני ממש מצחיקה עם שמלה יותר קצרה (שלא רואים ממש בתמונות) הרגלים שלי שמנות. ושמלת החלומות - אני יודעת שאני אמורה לחפש שמלה בגזרת A אבל ממש לא מוצאת כזו בחורף. מקווה שאמצא אשמח להמלצות של רשתות שאוכל להשיג גם באיזור חיפה/קריות/עמקים. שוב המון תודה על התשובה הכנה והמעולה!!!

התלבטות דומה

קניתי את השמלות האלה ופתאום נראה לי שזאת הייתה טעות גדולה. שהן מאוד מרחיבות או לא יודעת מה
מה דעתכן? אני חושבת להחזיר לפחות אחת מהן, את הסגולה שאני מאוד אוהבת את הצבע שלה, אבל אני חושבת שהוא גם משווה לה מראה תאטרלי מידי.

ואוו..

הן מהממות! אבל קשה לדעת אם הן מרחיבות או לא מבלי שראינו אותך במשהו אחר... לי ניראה שהיא יושבת עליך סבבה, ומקסימום אם זה לא ניראה לך, בטח אפשר להצר טיפה באזור המתנים.

למעלה