ערב טוב זקוקה לחיזוקים לגבי שמלה

קניתי אותן

בלורד קיטש. חלק נכבד מקהל היעד שלהן לדעתי הוא המגזר הדתי, לכן לרוב הבגדים יש צביון כזה אבל ממש לא לכולם. בכל מקרה תודה על הדעות, בסוף החלטתי להשאיר את האפורה והחזרתי את הסגולה. אני חושבת שלחורף זה מתאים לי להיות צנועה, על אחת כמה וכמה בקור הזה

ואגב

יש בהן משהו מאוד מהודר, הרבה יותר ממה שעובר בתמונה, כי בתמונה לא רואים כ"כ את הדוגמא המנוקדת. אני חושבת שלך ספציפית השמלה הזאת תתאים מאודדד

אני אוהבת מהודר ואוהבת פפיונים

אז נראה שזה מושלם
השאלה עד איזה מידות יש בלורד קיטש? לא נראה לי שאי פעם נכנסתי לשם.

מידות

המידות הן עד 5 שמגבילה ל 48 לדעתי. אבל תלוי מאוד בדגם כי לפעמים המידה טובה ובגזרה מסוימת פשוט לא. לצערי, עד כמה שראיתי זאת ספציפית מגיעה עד מידה 4. שאלתי את המוכרת האם היא מגיעה גם ב 5 והיא לא ידעה לענות לי, אמרה שבחלק מהדגמים שמלות מגיעות עד מידה 4 בלבד. בכל מקרה, מבחינת היקף לא תהיה לך בעיה לדעתי, אבל אני כן צופה בעיה בהיקף החזה (לי אין חזה גדול במיוחד והמידה די גבולית). אז אם יוצא לך למדוד... ואם לא, לא הייתי נוסעת במיוחד אליהם אם זה לא על הדרך שלך.

Shusho

New member
אני חושבת שאת צודקת

הן לא כל כך צמודות לך במותן. אבל אולי זה נראה ככה בגלל העליונית שמעל? יכול להיות שזו סתם הזוית של התמונה בכלל והשמלה לגמרי בסדר עלייך יש מצב שאם תצרי אותן בגב קצת זה יסתדר... הגזרה עצמה דווקא מקסימה.

דיעה

את לגמרי לא ניראת כמו בלון בשמלה השניה. למעשה, זו גזרה מאוד מחמיאה, ומאוד קשה להראות כמו בלון איתה
אין ספק שהיא מחמיאה לך יותר מהראשונה, למרות שממש אהבתי גם את הראשונה, ואני ממש לא חושבת שכל הופעה צריכה להיות "מושלמת". הבטן שרואים לך (ואני יודעת שעם מחטב גם יראה פחות) היא בסדר לגמרי לבת אנוש שנושמת חמצן ואוכלת אוכל, ואני במקומך לא הייתי מתרגשת ממנה. וואלה, בטן. יש כזאת לכולם. אם אני לא טועה, את ניראת כמו מידת ביניים ואני חושבת שיש המון שמלות מהממות בגולף שיתאימו לך. הן עלו עלי, ואני 46-50 (אבל 46 של עונות
) אז אין סיבה שלא יעלו עליך ויחמיאו לך. אני גם חושבת שהרגלים שלך חטובות ונאות ואין שום סיבה להסתיר אותן. בנתיים תלכי עם השמלה הזאת, תתרגלי לתחושה ורק אחר כך תתחילי לחרוש חנויות. וגם נשמח לשמוע איפה קנית את השמלה שלך
תתחדשי

עינתפ

New member
בוקר טוב תודה רבה על התגובה

הייתי בגולף ומצאתי שם שמלה מאוד חמודה רק שהייתה מאוד צמודה. לא מצאתי משהו אחר.

חשבתי שרק בעיניי מצאה חן השמלה הראשונה

השמלות נראות חמודות מאוד אבל הכי חשוב שאת תרגישי בהן בנוחות, תנסי להסתובב איתה קצת ואז תיהיה בטוחה עד כמה נוח לך או שלא
תתחדשי

גם אני חשבתי שהראשונה מאוד חמודה

(וגם השנייה). בגדול, אני חושבת שמה שחותך במותן תמיד יותר יחמיא מאשר שמלה ש"חותכת" באגן, כי המותן זה לרוב החלק הכי צר ועדיף להדגיש אותה. כך שאם החיתוך של השמלה הראשונה היה גבוה יותר זה היה מושלם. אבל גם ככה היא בסך הכל בהחלט חמודה בעיני.

orlu

New member
רנואר-ית את מוזמנת

להעיף מבט חטוף על הגוף שלי ותופתעי לגלות שזה לא תמיד מצליח. חיתוך במותן,,,לעיתים המוטן הוא בוטן

B612

New member
תגובה כנה וכמה עצות :)

טוב עשית שלקחת את השמלה השנייה. הראשונה לא מחמיאה לך, ולדעתי לא תחמיא לאף אחת- היא תשטיח גוף רזה וחותכת נמוך מדי לגוף עם מעט בשר עליו. השמלה שקנית רומנטית ומקסימה לדעתי. הייתי מוסיפה לה איזשהו צבע כי למרות הטקסטורה של הקפלים הנשפכים עדיין חסר לי בה משהוץ היא לחלוטין לא גורמת לך להיראות כמו בלון, היא נהדרת לדעתי. הייתי מחפשת שמלות בדפנה לוינסון ובמיקושה. בדפנה לוינסון ראיתי כמה שמלות נהדרות בגיזרת A מבדים מחוייטים וגם מבדים רכים יותר שיעשו עבודה מצויינת בהדגשת הגוף היפה שלך. במיקושה ראיתי שמלות מאריג עבה אבל גמיש ומחטב שמגיעות עם מפתחים מעניינים ואורכים שונים וגם הן ייראו עליך מושלם. מעבר לזה הייתי מתחילה כל חיפוש שמלות בה&מ, ולו רק בגלל המבחר הגדול של הסוגים והגזרות והיכולת להתלבש ולעשות בחירה בין סגנונות מאוד שונים באותה החנות. תתחדשי ותהני המון :)

למעלה