ערב טוב חברה - כמה דברים לי אליכם

שושי 13

New member
ערב טוב חברה - כמה דברים לי אליכם

כמו שכולכם יודעים, הפורום עדיין בחיתוליו ויש הרבה מה להוסיף ולעדכן. בינתיים אני אוספת קישורים שונים של מוזיקה ו/או כתבות אודות תימן ומכינה לי רשימה שאותה אכניס, בסדר נוח, לכל הנכנסים לפורום, לחלק של הקישורים הקיים בפורום. יש גם חלק של אלבומים בו נוכל לאסוף תמונות מיוחדות על תימן והקשורות בתימן ולאסוף אותן לאלבום הפורום. כאן יש לי בקשה לכולם - אנא מכם השתדלו לא לפתוח יותר מידי שירשורים, אלא להשתרשר לשירשור קיים. ברגע שפותחים יותר מ-15 שירשורים ביום, עוברות ההודעות הקודמות אוטומטית לדף האחר ומי שנכנס לא יכול לראות או להגיב להן וזה חבל. אם שמתם לב מידי פעם שירשרתי כמה הודעות יחד כדי שהן לא תעלמנה ושגם אחרים יספיקו לראות, לקרוא ואולי אפילו להגיב. - זאת בקשר לשירשורים ואשמח מאד אם תשימו לב לזה. לכן אבקשכם לא להתפלא באם אני מידי פעם מצרפת שתי הודעות עם מעט תגובות יחד - או- קי? דבר שני שמאד הייתי רוצה לעשות ואעשה זאת בעוד יומיים שלושה הוא - רישום חברי הפורום. הייתי רוצה לעשות רשימה של חברי הפורום כולל ימי ההולדת שלהם - רק יום וחודש לא מחוייב שנה. כך נוכל לברך מידי פעם חבר מסויים אשר חוגג את יום הולדתו - נעשה לו חאפלה בפורום עם ג'חנון גאליה וקוביה קוניאק - חחחחחח - מסכימים?? זהו להפעם חברים, מקוה שזה בסדר מצידכם ועוד יותר מקוה שתעזרו לי לבנות לנו פורום לתפארת הפרדס
נ.ב. - אני פתוחה לכל הצעה שיש לכם להציע, או רעיונות שיהפכו את הפורום למשהו מיוחד במינו- הרי אנחנו התימנים מיוחדים במינם לא? אז צריך שיהיה לנו גם פורום מיוחד במינו - בהצלחה לנו. תודה למי שהגיע עד הלום
ולילה טוב לכולם

גמני גמני!!

בל' אב. שזה עוד מחלא זמן ומי בכלל יודע אם אני אהיה כאן עד א אבל.. שיהיה. :)

שושי 13

New member
הלו לובן את יכולה לרשום לי

תאריך לועזי, בבקשה?? ומה זאת אומרת לא תהיי כאן, הא? את תהיי ואבוהו, כולנו נהיה

שושי 13

New member
ברוך הבא לפורום תימן, זז ../images/Emo140.gif

אחלה ניק יש לך, זז מצד לצד - איך הגעת לרעיון הזה?
אם כבר הגעת יכולת גם להרשם, אני מקוה שאתה מתכוון להשאר. כאן בפורום היאמאני.

y0el

New member
../images/Emo221.gif רשימה ותאריכים....

אחלה רעיון ! דחוףףףף לבצע ! יום ההולדת שלי ב 10.01 מהר..... שלא תפספסי אותו

שושי 13

New member
או-קי יואל - אני רואה שהתחלת

אז נמשיך כאן את הרשימה, נראה לי שאתה הראשון לחוגגים, הא? חברה אתם יכולים להמשיך כאן, בדיוק כמו שיואל כתב - יום ותאריך וזהו - או-קי? אני אכין רשימה בינתיים ואחכה שכולם ירשמו - קדימה חברה.

שושי 13

New member
לובן, אין בעיה בכלל

אם מתאים לך יותר לחגוג בעברי - כך נעשה, בסדר? רשמתי לי את שניהם אבל נחגוג בתאריך העיברי.

ומה רע בלועזי ?

אם אין ניסן ראשון לחדשי השנה, מה רע באותה פשרה להתחיל את השנה בין תשרי לניסן ? האם את מכבדת רק את החודשים שהביא עזרא בחסות ארתחשסתא האיראני?

הבעיה מבחינתי בלועזי

היא שהספירה היא להולדת יש. כיהודיה אני לא מוכנה לספור להולדת מי שיצר דת נגדית ליהדות . הספירה היהודית לעומת זאת היא לבריאת העולם - יש יותר מזה כדי להראות את מלכות ה'?

איזו מלכות ? ואיזו נעליים?

אם יהוה קבע נחרצות במצוה ראשונה על ניסן ``ראשון הוא לכם לחדשי השנה`` ובחסות ארתחשסתא הפרסי מזיז עזרא את ר``ה לתשרי, אין כאן מלכות ה` אלא מלכות אחמדניגד

למעלה