ערב טוב יאוש ולילה טוב תקווה

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
ערב טוב יאוש ולילה טוב תקווה

כניסתי אכן דרמטית, בהשפעת הדיסק החדש של פוליקר, והכפול בהופעה חייה בן הזוג שלי כבר שואל אם משלמים לי תמלוגים על השמעה בלתי פוסקת האמת שפוליקר מלנכולי ודיכאוני במדה הראויה, ועל כן מתנגן לו אצלי... מישהו/י ער? מי עוד מסרב ללכת לישון מחשש שיבוא מחר?

sad

New member
ופתאום אני חושבת

על המשך השיר שבחרתי לכתוב ככותרת.. ומצטמררת פויה אני

sad

New member
הי , כן מזמן לא שרו לי ../images/Emo6.gif

מה שלומך???? איזה שיר יש לך בשבילי?

sad

New member
אני חייבת לספר לך משהו

ודווקא לא ברוח הפורום , אלא ברוח החלומות הליליים שלי כל מי שמכיר אותי יודע והעניק לי את אות "בעלת החלומות " - במקרים הרעים אלו סיוטים רבי עוצמות, ובמקרים הטובים אלו הן "סאגות" שמתאימות לערוצי הסדרות הספרדיות אז זה מה שחלמתי אתמול: יש לי חברה קרובה, והיא בהריון צריכה ללדת בשבועות הקרובים -עד פה מציאות אז חלמתי שאני באה לביה"ח לבקר אותה, ואני רואה שנולדה לה "חמוסה" מקסימה להרחבת הידע והאופקים חמוס הוא בע"ח קטן, אני חושבת שממשפחת המכרסמים, עם זנב ארוך כמו מחזיק מפתחות, ומי שמתגבר על הריח, יכול להחזיק אותה בבית גם כחיית מחמד - לחברה אחרת שלי היה פעם- הן חיות חמודות אמיתיות - ובחזרה לחלום - זה לא היה סיוט דווקא חלום נעים שאני רואה איזו חמוסה מקסימה נולדה לחברה הטובה שלי סיפרתי את זה בבוקר לחברה אחרת משותפת והגענו לשתי מסקנות: א. לא לספר לחברה בהריון את החלום עד שטפו טפו טפו נולדת הילדה ב. שאני מאוד מוזרה מה דעתך?

sad

New member
שוב נרדמת או שאת מכינה את מיתרי

הקול או המחשב לשיר ערש?

לדעתי את שוב מסתבכת פה

עם חברה חדשה, וכדאי לך בשלב הזה להרפות ממנה, בסוף עוד תחלמי שההיא עם החמוס זאת החברה שהיתה שרה לך שיר ערש, וגם החברה ההיא עם התינוקת תגיד שאת מוזרה. ברצינות, התרכזי קצת יותר בעצמך, ופחות בבעיות של החברות שלך. יש תקופות כאלה בחיים, וזה מומלץ מאוד. מה שלא הבנת, תשאלי, אני אהיה היועצת שלך לענייני חברות.

פביאן קורנלסקי אני קוראת אותך לסדר!

התינוקת שלי לא אהבה אף פעם לשחק לי בזנב הדבר היחידי שהיה מרגיע אותה זה כש-sad היתה שרה לה שירים של נטליה אוררו ובכלל.. מה את חושבת על ענייני החברות?

sad

New member
תשמעי אני מצדיעה לך!

הבנת משהו ממה שנכתב? אני אשמח להתחבא בינתיים מתחת למחזיק מפתחות עד שיכתבו פה דברים בעלי משמעות ברורה יותר! ויפה שעה אחת ומיד דרך אגב הפיצה שבתגובה שלי לפביאן היא דרכי לפנטז על אוכל משמין, לא בריא עמוס קלוריות וכולסטרול שאין לי ומכיוון שאחרי החג האיום הזה זה מחר אז ממחר אין פיצות למי שתהה..

אני עומדת במעגל ומביטה סביבי ../images/Emo66.gif

אני מאלה שבוחנים דבר מכל צדדיו. ובכלל. אם יש רק שני צדדים אז זה תמיד נראה לי חלק מאותה מטבע. ו.. כן.. מה היתה השאלה?

sad

New member
הי, אחת מהצד..התשובה הנכונה

לשאלה של פביאן היתה צריכה להיות "כמובן שאני מהצד של SAD "

קיראי שוב את השאלה.

היא כתובה מספיק ברור. רק אבהיר שאינך מסייעת לה בדרך שאת נוקטת. להיפך, את מחמירה אצלה את הנזק.

sad

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo78.gif

בזה הרגע הוכרזת כמי שכותב משפטים ללא משמעות מובנת רווח לי אני באמת לא מוזרה!

sad

New member
הכוונה היתה שלא הבנתי

מה שפביאן כתב/ה ולא את אחת שעדין מתעקשת שהיא בצד למרות שמרכזיותך עולה ועולה ודרך אגב, אחת מהצד, שמחתי להכיר את שמך הפרטי באמת!!

למעלה