ערב טוב יאוש ולילה טוב תקווה

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך
טפו.. טפו.. טפו..

לא מצליחה להפסיק לצחוק. נראה לי שבמקום שאני אשיר לך, יותר עדיף שתספרי לי בדיחות. מוזרה? חלום sad, כולה חלום. ובכלל.. את בעצמך כותבת שבעינייך זו חיה חמודה מאוד. והחלום היה נעים. אז מה הבעיה? את חלמת חלום מקסים והסיפור שלך מצחיק. ו..כן. לא שווה לספר אותו לאשה לפני לידה..
אם יוולד לחברה שלך מחזיק מפתחות עם זנב של חמוסה. תמיד תוכלי להגיד שכל הזמן ידעת...

sad

New member
וולאה הגעת ברגע הנכון

כבר חשבתי אולי באמת ללכת לישון אומנם אמי פולניה וכמה גנים כאלה התגנבו בלי הסכמתי ועברו אלי אבל לשם שינוי לא בא לי הפעם להגיד לחברה של "ידעתי -אמרתי לכם!!!!" ודרך אגב מאוד מרענן לשמוע ש"זה רק חלום" יש לי פסיכולוגית שסוגדת לחלומות ואין כזה דבר "סתם חלום" היא לא תשמע את חלום החמוסה אני לא רוצה לדמיין מה היא תגיד ולכמה שנים עוד היא תבקש שאני אשאר

דווקא יכול להיות מעניין מה היא תגיד

הממ..לפי דעתי זה דורש אנליזה רצינית אם חלמת על מפתח או על משהו רך ונעים. ובכל מקרה.. למה שגם היא לא תצחק? נראה לי רק מהפרצוף שהיא תעשה את את שלך הרווחת שפעם אחת תהיה לך תמורה מלאה לאגרה

sad

New member
זה הולך להשמע בערך כך...

המממ..... ליאת.....מעניין.... חמוסה...... את יכולה להמשיך עם זה יותר?? איך הרגשת שראית את החמוסה? איך את מרגישה עם ההריון של חברה שלך? ואיך זה מתקשר לתסביך האדיפלי הלא פתור שלך עם אביך? ולעובדה שאת חובבת בעלי חיים ומגדלת כלבה עם שם אנושי????? המממ.... מעניין.........

אולי בכלל חלמת שהכלבה בהריון?

ותראי איך פתאום הכל חוזר להיות "נורמלי". אפשר להרגע... ומה היה הסיפור עם המפתח? ותגידי. הפיצה כבר הגיעה?

אחת מהצד, אני קוראת אותך לסדר!

אם את סבורה שאת מסייעת לה בדו-שיח הכאילו-משעשע שאת מנהלת איתה - הנך טועה. את רק מחמירה אצלה את הנזק. לדעתי יש לך את הכישורים להבין מדוע.

sad

New member
טוב, הגזמת וזה מתחיל להלחיץ

מישהו מוכן להסביר לי, שה תמים, מה קורה פה?

וואלה..אין לי מושג

דו שיח הזוי לתוך הלילה הנה אני לוקחת את התיק ויוצאת על קצות האצבעות

sad

New member
חבל, דוקא היה פה נחמד

לפני .... אני הולכת לישון לילה טוב לך, אחת מהצד מחר יש עוד יום...ולילה SAD

פביאן?

פייר. אין לי מושג על מה את מדברת ומה את מנסה לרמוז ומה מחמיר את מה ולמה. ולמה את מזכירה לי עכשיו את הנזיפות של המורה נחמה?

אין צורך להילחץ

אבל אסור להתעלם. במקום לקרוא פעם נוספת את ההודעה הראשונה שכתבתי לך - פטרת את עצמך בטענה שאינך מבינה אותה, ובזה חשבת שפתרת את הבעייה. גשי לקרוא אותה שוב, ותלכי לישון, ועד מחר תחשבי אולי את מבינה ממנה משהו חדש. אבוא לכאן שוב בהקדם האפשרי כדי לשמוע מה המסקנה שלך. ליל מנוחה לך

sad

New member
פביאן קורנלסקי

האם הבעייה שלך הוא רגישות לעיניני חמוסות?

אחת מהצד, את שוב מוליכה אותה שולל

ומזיקה לה ביותר. לתומי סברתי שיש לך את הכישורים לדעת מדוע. אלה לא היו הטפות, ואין פה כלום בענייני מוסר. אבל את מנצלת את המצב העדין שלה מתוך ידיעה שהיא תתפתה להאמין לך. רע מאוד מה שעשית. ליל מנוחה.

sad

New member
פביאן, מצבך מדאיג

אני חושבת שזה כבר גובל בפסיכיאטריה אם את רוצה כמה שמות מומלצים שבאמת יכולים לעזור לך תכנסי שוב בהקדם ואשמח להפנות אותך

האמת? ../images/Emo41.gif ממש לא הבנתי מה קרה פה

הלילה... מה היו הנזיפות...והרמיזות... אבל רציתי רק לאחל לכולם לילה טוב ושבוע טוב

גם אני לא הבנתי כלום הלן ../images/Emo12.gif

קראתי פעם אחת ברצף ופעם שניה לפי הזמנים אין לי מושג על מה דיברנו לפי הכתוב גם אתמול בלילה לא הבנתי העיקר שכל הלילה צחקנו! אתמול הבנתי שצריך גם פה לצחוק. כדי למהול את הכאב והצער. ואולי יש בזה התחלה של המיון וההבדלה של מה שייך לבור ומה לא. משהו שדיברנו עליו לפני כמה שבועות. וזה שלא ישנים בלילה אז לא תמיד זה קשור לכאב. ואם כבר לא ישנים, אז לא חייבים להתעטף בעצב. אולי נתחיל לצחוק במקום לבכות ואז גם נרדם יותר מהר. לא יודעת אם כתבתי ברור. אבל לשם שינוי אני את זה הבנתי
ותודה ל - sad שהבאתני עד הלום.. וצל"ש לפביאן, שאין לי מושג כתום למה התכוונה אולי התבלבלה בפורום אולי הזיופים שלי העבירו אותה על דעתה או שהחמוסה שלה הלכה לאיבוד
אחת שנהנתה מכל הסיפור

מיכל@בר

New member
חושבת כמוך, אחת שבוחנת מכל צד,

שיש איזו יכולת לבדוק מה שייך לבור ומה לא. ובוודאי שלא כל לילה שלא ישנים שייך לבור אבל אני מרגישה הרבה פעמים שהוא קשור באיזה אופן, כמו איזה המשך אנרטי ללילות אחרים. ולא יודעת להסביר כל כך. ובכיף כשיש פה גם צחוקים. תמיד טוב ..

למעלה