ערב טוב, כאן שידורי המהפכה

שיר-גם אני לא ידעתי,ולא כזה נורא ש

שבאותו יום לא ידעתי אבל אחר"כ איכשהו כבר התעדכנתי..,ואני בטוחה שעוד המון בנות לא ידעו..
עדיין יש את התחושה של מחוץ לעניין אבל בכל זאת..

talytal

New member
שיר, אין מקום להיעלב

לא היתה שום מניעה לספר לאף אחד, פשוט חשבתי שזה לא מקומנו לחשוף את העניין בפורום, איפה שיש כידוע לנו גם חפרפרות וגורמים בעלי אג'נדה שונה. הסיבה היחידה שהדבר לא נחשף מיד הייתה כדי למנוע מצב שעיתונאים למיניהם מנצלים אותו למטרותיהם. מטבעו של דבר, מה שלא נחשף בפורום לא מגיע מיד לכולן, אבל מהר מאוד הידיעה עשתה את דרכה, כפי שידעתי שיקרה. ממש לא הייתה כאן כוונה להשאיר אף אחת באפלה, ואני מצטערת מאוד אם מישהי נפגעה מהעניין.
שולם שולם לעולם?

talytal

New member
אוקיי, אני מכירה בזה

שהטיפול בעניין לא היה על הצד הטוב ביותר. רצוי שתבינו את הסיטואציה - זה לא שהודעתי לחלק נכבד מהפורום. בנות ספורות דיברו איתי באותו יום באופן אישי ואמרתי להן שאני הולכת לשאול את ורד לגביי הופעות נוספות. אחרי שדיברתי איתה, יידעתי את אותן בנות ספציפית שאין כרגע הופעות מתוכננות, בין היתר בגלל שג'קו בכלל לא יהיה כאן בזמן הקרוב. באותו שלב חשבתי שזה לא לעניין לפרסם את הדבר בפורום כשבתכלס לא מדובר במשהו שפורסם בשום מקום אחר. למה לתת לפפרצי סקופים והזדמנות לארוב לג'קו בשדה תעופה, למשל? פשוט תיארתי לעצמי שהחדשות יעברו במסרים אישיים מאחת לשנייה, וממש לא חשבתי שזה יהפוך למשהו בעייתי ויגרום לאנשים להיעלב. אז שוב, סליחה אם מישהי נפגעה. ממש ממש לא בכוונה.

juanes

New member
ברור

ההסבר שלך הוא מאוד הגיוני ונכון. פשוט יש לי באופן אישי תחושה של אאוטסיידר...

רנה6

New member
טליטל...

לא ממש נעלבת...כלומר, היו לי עוד כמה דברים לעשות במשך כמה ימים חוץ מלהעלב...אה, אולי קצת נעלבת...אוהבת לפעמים את התחושה, אבל זה לא המקום להסברים...יש לזה פורם אחר, לא?!.....על כל פנים ( אוף, המילה הזו מצילה אותי כל פעם מחדש!), מעולם לא התאמצתי להשיג אינפורמציות...אני רגילה לשבת בשקט, בניחותה ( או ניחותא....מה קורה לי?!) וציפורים ידידותיות מספרות לי הכל....

ההבדל ביניהם...

שזה האחרון לא התנצל... עדיין... ותוך תקופת צינון קצרה, ימצא את עצמו כיו"ר דירקטריון של חברה מסחרית, שנסחרת בבורסה בניו יורק... וג' שלנו מופיע בסילבר... ואני עדיין מאמינה שהוא זה ששילם את מחיר, כל עוולות המלחמה האומללה ההיא.... אני תוהה מי ישלם את מכרז הבנק הבינלאומי או הלאומי... או מה שזה לא יהיה... פשוט נמאס לשמוע חדשות...

שונית 7

New member
כולם הבייתה חוץ מאייזנמן:אפילו

לחשוב איך התנפלו עליו הצבועים המושחתים שורט ב-

רוצה גם מפה אילמת???

אני לא מאמינה... אני כבר כמה שעות עובדת על משהו ולא מצליחה... אז במקום להיות אובדת עצות עברתי לפה....

למעלה