ערב טוב כנסו יש שאלה פה...

flowerboy69

New member
ערב טוב כנסו יש שאלה פה...

אני עייף ולכן לא אציק לאף אחד הערב... לפני הרבה שנים כשהתחלתי להיות אספן וקניתי את התקליטים שיצאו בארץ שמתי לב שכתוב עליהם שהם יצאו בתקליט בקלטת ובגרסת 8 שירים. לפני כמה שנים למדתי שיש לשיר pigs on the wing גרסה מיוחדת עם תוספת סולו שקיימת רק במקום אחד שהוא בגסרת ה 8 שירים.לפני כמה זמן מישהו הציע לי לקנות את הדבר הזה והיום קיבלתי את זה אבל מעולם לא ראיתי דבר כזה.זה לא כמו קלטת רגילה זה מן קופסא גדולה שלמעלה רואים את הסרט של הקלטת.מישהו מפה ראה דבר כזה ויודע מה זה בדיוק ואיך זה עובד? ספרו לי... זה פריט דיי מיוחד ונדיר! דניאל

melancholy man

New member
אם כן אז הסבר קצר

אני לא מומחה גדול בטכנולוגיות הקלטה אבל יצא לעבוד קצת עם קלטות של 8 ערוצים ברדיו, בגדול מדובר במדיה לא נוחה אבל איכותית באופן יחסי (בודאי יחסית לקלטת ואולי גם יחסית לתקליטים לפעמים) שהייתה פופלרית החל מאמצע שנות השישים ונזנחה לגמרי לקראת סוף שנות השיבעים. מה שמיוחד בגירסת ה 8track של אנימלס היא שיש בין שני החלקים של חזירים, סולו גיטרה של הגיטריסט סנואי וויט, שמחבר בין הקטעים למעיין קטע אחד ארוך (קלטות 8 ערוצים מנוגנות ב לופ, כך שהיה צורך לחבר בין הקטע האחרון Pigs on the Wing Part 2 לבין הקטע הראשון Pigs on the Wing Part 1 והחיבור נעשה כאמור באמצעות סולו של סנואי וויט. אם אין לך מכשיר לנגן 8 ערוצים (ודיי קשה להשיג כאלה היום), חוץ מהעטיפה המהודרת, לא יצא לך כלום מההקלטה.

flowerboy69

New member
זה הצילום של זה ומה שכתוב זה

8track stereo tape cartidg יודע מה הכוונה??

flowerboy69

New member
תודה זה כנראה נכון אבל...

מה זה שווה לעזאזל שדווקא במקום ככ נידח יש את הגרסה המיוחדת הזו של השיר???...

melancholy man

New member
אין לזה משמעות במקום אחר

הסיבה היחידה שהוסיפו את הסולו הזה, היא שקלטות (קרטריג'ים) של 8track לא מפסיקים בסוף, אלא חוזרים ישר להתחלה ויש צורך טכני לקשר בין הקטעים באמצעות סרט הקלטה מוקלט, בדרך היו מקליטים שקט בשביל ליצור הפרדה מלאכותית, בין ההתחלה לסוף אבל ווטארס, חובב מעגליות מושבע שכמהו, לא יכל לוותר על האפשרות לקשר בין ההתחלה לסוף וליצור רצף בילתי נאלה של הרעיונות שלו.

flowerboy69

New member
כבר אמרתי שאני אוהב את ווטרס...

ערב אחד שקניתי את פסקול הסרט-כשהרוח נושבת שכבתי במיטה ולידי בת הזוג שלי אז שאהבתי מאוד ושמענו את החלק המרכזי בדיסק החלק של ווטרס והיה לי צמרמורת כזו והיא אמרה שהיא פוחדת(זה באמת קטע מפחיד כזה ומצמרר) וחבקה אותי חזק זה היה מיוחד מאוד בעיני

flowerboy69

New member
חחח יש לי אותו באיזה עשר מקומות...

אבל חשבתי שיהיה מיוחד לשמוע אותו מהמקור בו הוא נמצא

melancholy man

New member
וזה עושה איזה שינוי?

אישית, אני לא מבין את הקטע של "גירסאות מיוחדות", הלהקה יצרה אלבום, סימה את העבודה תוך הקדשת מחשבה לכל תו (ובמקרה של פ"פ זה נכון שבעתיים) מה הטעם לשמוע משהו לא מוכן או מופק עד הסוף או במקרה הזה, מוכן לפורמט בילתי שמיע? האם מישהו היה קונה "גירסא" לא שלמה של וולבו, נגיד, בלי המאייד (קרבורטור)?, או "גריסא" שבה ההגה בצד ימין? או לצורך העניין מאחור, חוץ ממי שאוסף בשביל לאסוף, או היסטוריונים של רוק או הלהקה, שזו עבודתם, למי זה טוב? יתכן שהיום שפחות ופחות אנשים קונים את המוסיקה שלהם, זה מבחינת, "מה אכפת לי, עוד חצי שעה באינטרנט כבר לא תזיק" אבל אני בתור חובב מוסיקה כבר הרבה שנים, אף פעם לא הבנתי את התעניינות המשונה בפרטי אספנים למניהם.

בינג

New member
הפריט היחיד שמעניין לפי דעתי זה

בוטלגים... השאר לא יודע. זה נחמד אבל לא שווה את הכסף..

flowerboy69

New member
עדכונים...כנסו...

קראתי עכשיו ששוב דחו את הוצאת הדיוידי פולס לעוד כמה חודשים.מעצבן! יש לי אותו בדיוידי לא חוקי באיכות טובה מאוד אבל הרישמי יהיה פריט מיוחד עם תוספות... דיברתי פה על הספר של מייק רוק שיצא לפני כמה שנים על סיד בארט.כמו שציינתי ולצערי חלקו עלי שלא לצדק הספר הוא חידוש של הספר המקורי the mick rock fhoto sessones כאשר באמת בספר החדש ישנם את כל התמונות שצולמו וגם הוא נעשה בצורה מפוארת יותר... הספר הישן והמקורי נראה דיי תמים חיצונית... ויש לי שאלה מעניינת!!! מה הדבר הכי מיוחד שקרה לכם בזמן שהמוזיקה של פינק פלויד התנגנה ברקע?... ספרו...

Shakty

New member
ללא ספק איבוד בתולין - טיול שנתי

כיתה ח, חורף בבית ספר שדה ליד צפת, SET THE CONTROLS וחזייה שנפתחת מלפנים (בלי שאמרה לי) אני חצי שעה מתעסק מאחורה מנסה לפתוח ונאדה. השיא היה שהשותפה שלה לחדר התעוררה באמצע - הייתה עפוצה לגמרי, אז אתי אומרת לה - זה שום דבר את חולמת... והיא חזרה לישון.

oribarak

New member
בכיתה ח'?

גאד אני כיתה ט' ועדין לא היה לי מגע בכלל אתה ילד מפותח מאוד

oribarak

New member
אופסית..סליחה

31 זה גדול..נשוי? בעצם מה אני מתערב כולנו פלוידרים גברים(היתי חייב לדחוף ת'משפט הזה בגלל אי נוחות)

למעלה