ערב טוב כנסו יש שאלה פה...

oribarak

New member
כשאני אומר גברים

הכוונה שלי שכולנו תותחים או תותחיות לא במובן של גברים...כמובן גם הכי מוזרים הם גברים...אני מתכוון אנשים טובים

Shakty

New member
מלא תודה - נראה הדבר הכי גדול שקרה

לי בחיים - עוד שבועיים החחים שלי ושל זוגתי הולכים להשתנות מקצה לקצה.

itaikuskus

New member
זה באמת משהו גדול...

יעני אני מתאר לעצמי...לא היה לי ילד אף פעם
שיהיה בהמון מזל שיצא ילד חסון,מהיר מחשבה וזריז אצבעות ושלום על ישראל.

נימרודל

New member
וואו...

מזל טוב! אוי, זה ממש אושר. תינוקי חמודי שכזה עם אף כפתורי וידיים קטנות שטופסות חזק את האצבעות! מתוק... מצאתם כבר שם?

melancholy man

New member
יש לך עוד שבועיים אז קח עצה קטנה

לך לישון, ותישן כמה שאתה יכול, כי יש לפניך איזה שנה (במקרה הטוב) של לילות טרופים, ואם זוגתך יכולה לישון, אז על אחת כמה וכמה, תנצלו את הזמן...

Shakty

New member
כולם אומרים לנו את זה - אבל

אני רק מההתרגשות וההכנות לא יכול לעצום עין...

itaikuskus

New member
set the controls?

השיר הכי ביזארי לבחור כדי להשכיב בחורה...אבל אם זה עבד...מה טוב! והחברה שלך דפקה לשותפה שלה אחלה קטע אה-לה-ספיחס....

Shakty

New member
זה בדיוק היה הקטע

(חוץ מהמבטא של סטלה) אבל זה היה היסטרי... חוץ מזה בטייפ (זה היה ב88) היה כל פומפי פשוט האקשן עצמו התחיל עם SET THE CONTROLS....

itaikuskus

New member
הבנתי אותך

וזו לא הייתה סטלה זו הייתה איזו בלונדה שכחתי איך קראו לה

afon

New member
אתם באמת רוצים לדעת?

בדיוק כמה שניות אחרי הסיום הגרנדיוזי של אטום... בא סיום אחר

pink floydror

New member
../images/Emo153.gif

לעשות את זה לצלילי אטוםם.. הדבר הכי קריפי שנשמעע חחחח

oribarak

New member
אתם אנשים חולים

לצלילי גרייט גיג נשמע יותר טוב...חח עדין לא יצא לי לעשות משהו מוזר לצלילי פינק פלויד

afon

New member
תאמין לי אחד הדברים הטובים

חובה בכל בית יש מספר שירים שלהם שפשוט ההרגשה המתאימה זה איזה גלגול קטן ביד.

ביזארי../images/Emo153.gif

הייתי חולה לפני כמה שנים, ונסעתי הבייתה, החבר דאז הסיע אותי. הוא אמר שממש מתוך שינה התחלתי לזמזם את the wall. זה הכי ביזארי.

emmily plays

New member
אהמ

גם כן איבוד בתולין.. בגיל 17 וקצת. wish you were here/ התאהבתי בבחור ואחר כך במוזיקה. הבחור מזמן לונג גון אבל המוזיקה לעולם נשארת.

One Echoe

New member
אעע...

נוסטלגיה קטנה. אני והאקסית שלי תמיד היינו ביחד לצלילי הפינק פלויד... ועכשיו כל פעם שאני שומע אלבומים מסויימים\שירים מסויימים אני נזכר:( האמת היא, שככה זה עם כל מיני אלבומים של כל מיני אמנים... בקיצור, אל תשמעו פינק פלויד עם חברים\חברות שלכם...כי אחרי זה יהיו שירים שלא תוכלו לשמוע..:)

למעלה