ערב טוב לידידיי החדשים

עמילני

New member
ערב טוב לידידיי החדשים

אז מה שלומכם בערב נפלא זה? אצלי?אצלי הכל בסדר החלטתי להקשיב לעצתכם ולקחת את עצמי ביידים, ולנסות דרכים חלופיות לניתוח,אך אם זאת טרם ירדתי מהרעיון עצמו. מה שכן במידה ואני כן אעבור ניתוח זה יהיה לאחר שירותי הצבאי(ככה נראה לי לפחות אין סיכוי שיאשרו לי לעבור ניתוח בעלות שכזו!!) אבל עזבו ניתוחים וסכינים,מה שלומכם אתם זה החשוב הייתי רוצה לדעת מהו טווח הגילאים בפורום? אני הילדון שבחבורה? מקווה לשמוע מכם בקרוב ועל תשכחו שהתרופה הטובה ביותר היא לחייך!! שיהיה לכם ערב מתוק עמי

באיה

New member
שלום עמי

ההחלטה שלך לשמוע לעצתנו, הוא מעשה נכון לעשותו. אך למה אתה מתקוון
כולנו הצענו בעצם לאכול קצת פחות, לאט עד שאתה מרגיש שובע במידה, ולא התפוצצות. אם זאת היא קונתך, אז תבורך. בהמשך נרצה לשמוע על התקדמותך. משמח אותי שאתה במצב רוח מרומם, ואולי זה האופי החיכני שבך בכלל. בענין הגיל אתה באמת בין הצעירים שבינינו, ממש תינוקלה, ואני האמא של כולם מפאת גילי המופלג (62). אין לי עצות מקצועיות עבורך כמו רויקו, אבל עידוד ועצה מפעם לפעם תקבל למכביר. הולך
גם אני מאחלת לך ערב נעים ושמח
באיה

lir42

New member
ערב טוב עמי

ושמחה שהחלטת לחכות עוד זמן מועט. אני בת 24.5 עם זה עוזר לך ולעיתים להיות הילדון שבחבורה אינו דבר רע בהכרח. אך אני חושבת שישנם עוד צעירים כאן. המשך יום טוב שלך לירי

עמילני

New member
דארלינגיי אני פשוט אוהב את כולכם

אתם אנשים מקסימים וכבר אני מת לראות אם מי אני מדבר כאן ומה?לירי את רק בת 24? אז דברי איתי ידידתי,את נראה לי הגורם הכי קרוב לגילי בפורום ואמא באיה אפשר לקרוא לך אמא אדמה?לא סתם,זוהיא פשוט ההגדרה שלי לאנשים גדולים שאוהבים אנשים אחרים,האמא של כווולם!!! גילי,יש לך איי סי קיו? ולא זה לא רק מצב רוח טוב זה פשוט אניאז תעשו לי טובה ועל,על תשכחו לחייך בפקודה שלכם עמי

lir42

New member
כן אני רק בת 24.5 (שכחת את החצי)../images/Emo8.gif

ולמה אתה כל כך בהלם? שלך לירי

lir42

New member
היי חמודה

כמו שכולם אמרו יש כאן מגוון הגילאים אבל נחמד שיש מישהי שקרובה אלי בגיל. מה שלומך חוץ מזה? שלך לירי

lia 2 4

New member
ומה איתי? אני גם קרובה לגיל!../images/Emo12.gif

כולי בת 24.. שיהיה לנו אחלה יום וערב! אוהבת, ליה

SARA120

New member
בנות!לא לריב../images/Emo122.gif

זה מזכיר לי שפעם שלושה רבו עלי,אחד אמר :אתה תיקח אותה..השני אמר:אני!! השתגעת!!..אתה תיקח אותה..והשלישי פשוט נעלם...
...

star22.

New member
הכל טוב!!! ../images/Emo20.gifתודה ושתהיה לך אחלה

של שנה אוהבת כוכב

gal33

New member
הי עמי, שמחתי לקרוא על החלטתך

שים את הרעיון בקורטקס של המוח, כאפשרות אם וכאשר מוצו יתר האפשרויות. היה לנו משתתף פעיל בן 16, אך הוא בגמילה מאינטרנט, אני חושבת שכעת אתה בהחלט צעיר המשתתפים הפעילים. גל

SARA120

New member
הי עמי!../images/Emo9.gifאני בערך בגילך.....

אני בת 20 ....כבר 26 שנה..
לפי סגנון כתיבתך הגיל זה לא מה שיחצוץ בינינו.דרך אגב, יש לי בן בגילך,בצבא.ואני מזה מתגעגעת..

רוייקו

New member
אהלן עמי.. אני שמח שבינתיים החלטת

לשים בצד את עניין הניתוח. אני חושב שאתה זקוק לזמן נוסף כדי להחליט.. עדיף גם להמתין עוד קצת לסיום השירות הצבאי ובינתיים לנסות ולשמור לבד, עד כמה שאתה מסוגל.. טווח הגילאים נע בין 16.5 ל 65 .. אני איפשהו בתחילת האמצע: 29.. אגב, גם אני נותחתי בשרון, על אף שאני לא ממש מתגאה בזה.. עברתי שם שני ניתוחים כושלים בידיו של פרופ´ חיימוף.. מתי נותחת שם ?? אני במרץ 1997.. בטח הרבה לפניך ?!

לעמיליני השתתפות פורה בפורום.

עמי ידידי יש בפורום טווח גילאים שנע בן 18 ל65 ,יש הרבה חברה צעירים בגילאי 20 פלוס .לא חשוב הגיל העיקר ההרגשה.אני שייך ל"קשישי הפורום"אני בן 52 .אני בטוח שגם בשירות הצבאי תוכל לשמור על המשקל חבל שתאבד את מה שהשגת ואני מברך אותך על ההשג הזה ועל הגיוס לצה"ל,שתהיה לך ולכולנו שנה אזרחית טובה .

ronnymp

New member
ואם אתה רוצה תמיכה בהתחמקות מהסכיני

אז יש פה משתתף מקסים שמכונה "הענק החמודון" - בחור ממש גזעי שהחליט גם הוא להימנע בינתיים מלהגיע לשולחן הניתוחים ועם כל מיני מאמצים דיאטטיים - הוא מצליח בצורה יפה להוריד ממשקלו . אז אולי תפנה אליו פה מעל דפי הפורום , או במייל , או בכל דרך אחרת ונסה לקבל ממנו הדרכה ועיצות ראשוניות להורדה במישקל ללא סכינים וכמובן שיש גם הדרכה כזו גם בפורומים מקבילים של שמנמנים למיניהם , שאני מניח שהם מתמחים בדיאטות שונות ומשונות - ובעיצות מעשיות . רוני

היי רוני אני מסמיק../images/Emo9.gif

אני גם מחכה וגם מצפה לתמונות. מה קורה שכחת אותי? ומה איבדת בגדרה? שנה טובה ומאושרת

ronnymp

New member
היי ענקון ............

אז קודם חוב התמונות .... אני עם כל בלגני המחשב שלי , שסיפרתי עליהם - חייב לעשות בדק בית יסודי חייב לאתר המון חומר חשוב - ובינהם גם זה - לראות אם שלום לכל החומר . וגדרה ? זה בשבילי איזשהו מקום מיסתורי ..... כשאני רוצה לשלוח מישהו לעזזל , אבל ככה בעדינות עם קריצה אז אני משתמש בשם המקום הזה - זה נראה לי משהו תלוש כזה בשום-מקום כזה ..... (ויסלחו לי אלה שגרים שם) ואני אפילו לא יודע איפה זה -
וזה שאתה מתפלא ושואל מה איבדתי בגדרה ? - אז אתה באותו הראש כנראה . יללה - שנה טובה לכולם מרוני

lir42

New member
רוני להזכירך הבטחת גם לי תמונות

של המפגש האחרון. מה שלומך? למה לא הגעת לאיכילוב? שלך לירי

למעלה