ערב טוב לידידיי החדשים

ronnymp

New member
אז גם את באותה הסירה ../images/Emo73.gif

היי אל תשאלי איזה בלגנים היו לי במחשב הכל כמעט נדפק אז זה סודר - וכעת אני בודק מה נעלם , מה נשאר וכו´ וזוהי בעצם תשובתי בקשר לתמונות - כפי שעניתי גם לחמודון תאלצו להמתין קצת (עוד קצת) - כדי שאחפש ואנסה לאתר אם זה נשאר - או לא ולמה אני לא מגיע למפגשים ? בגלל הבעיה הגאוגרפית לא ממש נראה לי מעשי לבוא בכל פעם מהצפון - עד איכילוב ומה שלומך ? יללה - שתהייה לך ולכולם שנה אזרחית חדשה ואני בטוח שתקבלי בהבנה - אם לא אצרף פה תמונה ....
אז יללה - להשתמע רוני

lir42

New member
אתה פשוט חמוד!!!!!

אני בסדר סך הכל סוחבים כרגיל. זהו שלך לירי

RomiVais

New member
היי עמי, קצת באיחור, אבל....... ../images/Emo8.gif

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.
ברוך הבא לפורום
אני רואה שיש לי הרבה השלמות לעשות פה, שכן לא הייתי נוכחת בימים האחרונים. בינתיים, תעזור לי קצת? אני מבינה שאתה חייל? חושב על ניתוח? עברת ניתוח כבר? אני בת 21 ועברתי ניתוח לפני כמעט חצי שנה. אמרת משהו כל כך נכון וחשוב!! " אל תשכחו שהתרופה הטובה ביותר היא לחייך!!" זה ממש נכון והכי מצחיק זה שהחיוך הוא תרופה ובו זמנית וירוס מדבק
חכה שתראה את החיוכים של החברים פה בפורום - מיוחדים אחד אחד!!
שיהיה לך אחלה יום, ושוב - ברוך הבא, רומי

עמילני

New member
שלום לך רומי ותודה רבה

כן אני עברתי ניתוח לפני כשנתיים על מנת לרזות וולהתגייס לצבא,איבדתי כ90 ק"ג ממשקלי לאחר ששקלתי 180.ומאז שהתגייסתי הניתוח הלך ונהרס אצלי עקב הקאות בתדירות גבוהה. מכיוון שאת הכי קרובה לגילי הייתי מעוניין לשמוע את הסיפור שלך בנוגע לניתוח,ובכלל מי את מהיכן את? והאם את נוהגת לחייך כמוני לעיתים תכופות? מקווה שכן!! נכון זאת אכן תרופה! שיהיה לך שנה אזרחית טובה ואני מקווה שבר המזל אשר אותו תנשקי הערב יפנק אותך כראוי!! מקווה שנשתמע שלך עמי

RomiVais

New member
היי שוב עמי ../images/Emo13.gif

תגיד, כתבת לא מזמן בפורום בוואלה???? הסיפור שלך נשמע לי ממש ממש ממש מוכר. אם לא כתבת שם - אז יש עוד בחור ממש במצבך... ואם כן - איזה זיכרון ענק יש לי - אה?
מה זאת אומרת הכי קרובה לגילך? בן כמה אתה?? לגבי, זה קצת ארוך לשעת לילה מאוחרת זו, אבל אתה מוזמן לכתוב לי ל [email protected] ולשאול אותי מה שמעניין אותך לדעת. לגבי חיוכים - אני בהחלט נוהגת לחייך -
אבל כך גם הרוב בפורום הזה, זה ממש מדבק!!!
שתהיה גם לך שנה אזרחית נפלאה ולילה טוב, רומי

למעלה