../images/Emo201.gifשלום לכולם
במה אתחיל? ביום הגמר,אתמול והיום הייתי מאוד מאוד עסוקה,רב הזמן בנסיעות אבל זה לטובה ! אפילו את הגמר פספסתי. באותו הרגע חשבתי שזאת החמצה גדולה כי אורטל יכולה לזכות וחבל שאפספס,אבל ההפקה לא הותירה לה סיכוי ולא הקלוש ביותר,
גם לא מפלצות המחשבים מצד קרן וגב שעמלו שעות וימים להצביע עבורם במחשב הרמאות והתסכול בולטים כל כך לעין
הכעס על ביזיון והולכת הצופים שולל גדול
המחשבה שבכל דקת זמן פנויה הייתי יכולה לעשות כל כך הרבה וראיתי את התוכנית הזאת פשוט צובטת בלב רימו אותי,רימו אתכם,רימו את כולם קרן וגב? נו באמת זה כל כך לא אמין !!!!
אפילו אם איתן ודניאל היו זוכים הייתי שמחה אבל הם???? אני מעולם לא הקדשתי הרבה זמן לטלויזיה וריאליטי בפרט כמו ב 3 החודשים האחרונים הצפייה ב2 הפרקים הראשונים מסקרנות,המשך הצפייה בלייב בזמן פנוי שהיה לי ההתאהבות באיילת,האכזבה מעזיבתה,ההתלהבות מענבר,האכזבה מהתנהגותה, ההתאהבות באורטל והאכזבה שלא ניצחה כמו שהיה צריך לקרות במידה והיה צדק או הצבעות כשרות בלי התערבות בוטה של ההפקה. הדבר שהכי מנחם אותי זה המקום המקסים הזה.
האנשים המצחיקים,האיכותיים והמעניינים- הרבה יותר מהדמויות שריצדו על המסך בדור הבא בושה להפקה,בושה למנצחים השחקנים הדוחים האלה,בושה לי שצפיתי בזה!
ברור שלא אצפה בעונה השנייה ולא נראה לי שאמשיך להתעניין בעוד תוכניות כאלה או דומות להן. למרות שראיתי את האח הגדול 2 והיה נחמד לא הרגשתי ככה כי לא נכנסתי לזה ממש וגם לא סימסתי,לא השקעתי זמן ואנרגיה והפעם זה איכזב.... תודה לכולם על השיתוף,ה"חברות" שנוצרה פה ושהנעמתם לי את הזמן בכיף אמיתי עם מוסיקה טובה,תמונות ודיבורים על הא ודא
אתחיל לעשות דברים יותר חשובים ,למען עצמי,למען משפחתי,למען החברה ואקפוץ לכאן מידי פעם לכתוב מקווה שתהיו כאן לילה טוב לכם