ערב טוב לכולכם! קצת תמונות..

חופיה

New member
ערב טוב לכולכם! קצת תמונות..

חברי פורום יקרים!! לפני שבוע חזרתי מהטיול...(לפחות עד הפעם הבאה.) והנה קצת תמונות כדי לעשות חשק למי שעוד לא נסע.. מפתחים לאט לאט כדי למשוך את הזמןוהנוסטלגיה...
על גבול טיבט המדהימה! (בתוך סין עדין..)

חופיה????

את ביקרת בפורום לפני הטיול? כי אם כן אני לא כל כך זוכר בכל מקרה ברוכה הבאה ובאמת אילו הן אחלה של תמונות ביקרת בעוד מקומות חוץ מנאפל? איזה טראק עשית? אל תחסכי בפרטים....

חופיה

New member
אתה לא זוכר אותי??

כנראה בגלל שבאמת לא הייתי כאן קודם...
אז באמת נעים לי מאוד!
הגרנד פינל היה בנפאל - קצר קצר לפני הטיסה הביתה ויצאנו לפון הייל - מאחר שהוא היה הטרק הקצר ביותר - אבל היה מדהים! נהנתי מכל רגע... וגם מהרפטינג הנהדר בקאלי גאנדקי. ובאשר לשאר המסלול.. - רוב הטיול היה בסין - מרתקת ומדהימה! ובהתחלה התחלתי בתילאנד ולאוס. ביקרת כבר בנפאל? טרקים? ושוב ערב טוב לכולם!

כבר פחדתי שהפכתי להיות סנילי...

כן הייתי בנאפל הכרתי מישהו מטורף עשינו יחד 3 טראקים ברציפות. התחלנו עם האראונג אנאפורנה אם את שואלת אותי הוא הטראק הכי מומלץ כל יום מקום אחר כל יום נוף אחר הוא מדהים בסופו במקום לחתוך לפוקרה חתכנו לכפר אחר ועשינו את הפון היל (שם זה נחשב לערוגה קטנה לעומת כל ההרים האחרים) אחר כך עשינו את ה-ABC שהמזל די שיחק לנו בלילה הראשון ירד המון גשם הכל היה ערפל הראות הייתה מאוד גרועה החלטנו לתת עוד צ´אנס נשארנו לילה נוסף ולמזלנו הרב ב4 בבוקר נגלה לעיני מחזה מ-ה-מ-םגם המילה הזו קטנה מכדי לתאר את הנוף שהוא עוצר נשימה אנחנו באמצע שום מקום מסביב כל הפסגות של האנאפורנה והשמש ככה עולה לה לאט לאט מעבר לפסגות המושלגות. אךךך זה היה מושלם

עמית22

New member
ברי כמה זמן לקח הכל יחד?

דרך אגב למקרה ששכחת לכפר קוראים גוראפני. עכשיו כשאני בארץ זה ממש מצחיק שהנפאלים קוראים ל-POON גבעה (3600 מ´) כשאצלנו קוראים לחרמון הר (2000+ מטר). בנפאל למקום בגובה כזה לא טורחים אפילו לתת שם.

חופיה

New member
נדמה לי שיש לנו עליו אפילו שיר..../images/Emo3.gif

עכשיו אני כבר לא בטוחה אם זה היה גורפאני או טאדפאני, אבל מה שבטוח זה שאנחנו הגענו בתקופת הפסטיבל - מה שכמובן אומר שרוב הנפאלים שהיו בנמצא היו שיכורים...! והשיר שכיכב באותו ערב מפי נפאלי שיכור (אבל מצחיק!!) weelcame to the hotel "tadapani", such a wormy place such a wormy" place..." וחזרה לעינינו - הטרק המשולש זה באמת חתיכת טרק ארוך... !!(כמה זמן זה באמת לכך בס"כ?) אבל באמת הלוואי על כולנו, אין כמו החוויוה של הכפרים, הטשת הכוחות רק כדי לראות את הנוף הקסום הזה..! אבל מה שהכי מיוחד בנפאל זה החום והשמחה של המקומים!

עמית22

New member
מכיוון שנפאל ממש טרייה בזכרוני...

בסוף האראונד יש כפר שנקרא "טטופאני" שממנו יש פיצול ל"בני" (סוף האראונד) ול"גורפאני" (פון היל).

נכון משהו כזה... הייתי

בשלושתם גם בטוטופאני וגם בגורפאני כפי שהסביר לי איש נפאלי פאני בשפה הנאפלית זה מים וכפרים עשירים במים יש בסוף השם שלהם את המילה פאני הלוואי על ישראל כל כך הרבה מים יש בכפרים ברזים בלי ידית לסגירה או פתיחה פשוט ברז שמננו 24 שעות יוצאים מים. ולשאלתך סך הכל 26 ימים שלושת הטראקים יחד כולל יום אחד הפסקה (בגלל כיפור) ועוד יום אחד שלא הלכנו בגלל המונסון.

אפרופו שיכורים....

חווינו חוויה לא כל כך נעימה הפורטר שלנו די התעייף והוא חשב אותנו למשוגעים כי אחרי 2 טראקים רצינו להמשיך לעוד אחד בבוקר הוא פשוט קם והלך אנחנו קמים רוצים לזוז אין פורטר רצים מחפשים ואז מישהו אומר לנו שהוא הלך ישר הרמנו טלפון למקום ממנו לקחנו את הפורטר עוד באותו היום הגיעו רכובים על חמור מנהל הגסטהאוס ממנו לקחנו את הפורטר ופורטר חדש וצעיר ובאותו היום היה משחק קריקט חשוב בין נאפל להודו,הנאפלים ניצחו ומנהל האכסניה היה כל כך שמח הוא התחיל לשתות ולהשתכר התחיל לצרוח ולעשות שטויות כמובן הכל ברוח טובה. למחרת בבוקר זכינו לעוד הפתעה בגלל שהפורטר ברח מנהל המלון שהביא לנו את הפורטר החדש שילם על שני הימים שני הלילות שלנו באכסניה בטראק ואת כל הארוחות וזה בהחלט הכניס אותנו להלם. ואין סיבה טובה יותר מזו על מנת להיזהר ולקחת פורטר רק ממקום מוסמך בעל שם ככה כל הטראק אתם בראש שקט אם קרה משהו יטפלו בכם בלי שתשברו את הראש. .

yossi_gu

New member
תוספת לנאפלית

אמנם מלפני 14 שנה אבל באמת פאני זה מים טאטו זה חם לכן טאטופאני זה מעיינות חמים אבל גם מים חמים בטרקים היינו מבקשים בבוקר טאטו פאני, היו מחממים לנו קומקום והיינו רוחצים פנים. איזה נוסטלגיה עשתה לי העברת ההודעה לעמוד הראשי של תפוז.

חופיה

New member
אני אכולת קנאה..!../images/Emo7.gif

אני הייתי חייבת לקצר הכל בגלל הטיסה הביתה הישר לשנת הלימודים..! אם לא, היה צריך לגרש אותי ממש כדי שאני אלך! (אז אולי זה כן טוב? )
בכל אופן מתי אתם הייתם?

חופיה מה את בוכה???? ייאלה

יש אנשים שמקנאים בך כי הם בכלל לא היו שם איזה אנשים יש היום גם היו בנאפל גם עשו טראק וגם בוכים
מה אני אגיד???

חופיה

New member
אז מתי הייתם בנפאל?

אז מחרימים את השאלה שלי כי בכיתי קצת...?

למעלה