ערב טוב לכולם כנסו

ferrytale

New member
זו אזהרה אחרונה. לא אעדכן אותך לגבי החסימה../images/Emo70.gif

napipi

New member
סליחה, אני לא מוכנה לזה

מה הקטע??? מה בתכתובות האחרונות של זאבון לא היה בסדר? בזפורקס זקוק דחוף לניעור. להארה. להדגמה שהידע שיש לו הינו טיפה בים. זאבון מראה זאת יפה. מה רק ניתוחי גרפים רדודים הם מטבע עובר לסוחר בפורום הזה? שורות הקוד שרשם זאבון יכולות ללמד הרבה יותר מדברים אחרים כאן. פורום אמור לשקף מגוון דעות וסגנונות. "מכל מלמדי השכלתי" מכירה? את לא יכולה לחצור כאן חברה סגורה שבה כולם מדברים באותה שפה. לא היה בדברים של זאבון שום דבר פוגע. בי יותר פוגע שסוחר מתחיל שבמקרה הולך לו (גם הסטטיסטיקה שלו מעידה על המקריות בהצלחתו) מתחיל להציע הצעות תמורת תשלום. אני מציע שתשימי את האגו בצד. גם הידע שלך לא מי יודע מה מרשים אז אל תפני את התסכול לזאבון. אני מודיעה לך בצורה הברורה ביותר, ומתוך כבוד, שהיומים האלו על אנשים שדעתם ןסגנונם שונים משלך, לא יעברו ללא תגובה. אני מעריכה את הרצון שלך לנהל פורום ע"פ כללים מסוימים, אבל את לוקחת את זה למקומות מטרידים.

matan3000

New member
מנהלת מה התלבשת עליו

אני בלי זאבון לא כותב פה גם חוץ מזה תלמדי ממנו ויש לך הרבה ואני חותם על זה

napipi

New member
את בטוחה שאת רוצה לגרור אותי לדרך זו?

כפי שראית לא רק אני מתבאסת מההתנהלות שלך לגבי זאבון. יש כאן באמת אנשים שיוצאים נשכרים ממנו. אין לך שום מנדט לסנן אנשים בצורה זו. אני יודעת זאת, את יודעת זאת, ורבים מכותבי הםורום מתחילים להרגיש אי נוחות עם העניין הזה. בואי נעשה ריסט, ננשום עמוק, ניקח צעד אחורה ולא נסנן אף אחד. אם זה לא יעזור אז ננסה את הדרך שהצעת, כלומר פנייה לפורום משוב

scalar8

New member
זאבון הוא

אחד האנשים הפיקחים והמענינים פה בפורום. נותן פה בית ספר בחינם. מציע לך ללמוד ממנו במקום להצר את צעדיו.

matanbil

New member
מצטרף למחאה

נכון הוא קצת שחצן אבל הבן אדם יודע לעבוד ולא צריך להעניש אותו על זה

napipi

New member
לכל המתלהבים מבזפורקס

אני אנסה להסביר במילים פשוטות מה שזאבון אומר בנוסחאות ובסגנונו הייחודי... זה גם לטובתך בזפורקס כי התהום שאתה עומד ליפול לתוכה תבלע אותך חי, אותך ואת כל המתלהבים ממך. שוב, לא מרוע או משחצנות, ראיתי מקרים כמוך. יש כאן אחד, דוד חכם. תלמד מהמקרה שלו. אתה באותה דרך. רווח ממוצע בעסקה שלך הינו 2 פיפס בלבד, אולם זמן השהות שלך בפוזיציה הינו 23 שעות בממוצע. זה אומר שאתה קרקפן. זה גם אומר שברוב המקרים אתה שוגה באופן חמור בתזמון העסקאות שלך כי גניבת 2 פיפס מן השוק אמורה לקחת מספר שניות ועד מספר דקות בלבד. לאחר מכן, הניתוח שלך הינו בגדר נכשל ואתה חי על תקווה. להוסיף חטא על פשע, אתה פותח עסקאות של חצי מליון דולר. זאת אומרת שאתה כל כך בטוח בעצמך, שאתה מוכן לסכן את רוב ההון שלך (אני מניחה שהחשבון שלך הוא בין 20-40 אלף דולר, כלומר אתה ממנף פי 15-25. אם החשבון שלך קטן יותר אז אתה ממש ממש חי בסרט). מכיוון שזמן העסקה הממוצע 23 שעות, ואתה ממנף פי 20 בממוצע, אין לך מספיק מרג'ין ע"מ ולפתוח עסקאות נוספות. זאת אומרת, שבמקרה והתחזית השחורה תתגשם, לא תוכל לשקם את עצמך מבלי להפקיד עוד ועוד כסף. לדעתי אתה החלום הרטוב של כל עושה שוק. עצתי לך, תיזהר ממה שאתה עושה. עברתי על 2 הפוזיציות הפתוחות שלך. הן ההוכחה למה שכתבתי לעיל. אתה בסכנה אמיתית.

זאבון10

New member
שאלה איך נראה מסך של סוחר

15 דקות אחרי הפתיחה תשובה מצורפת בז אני מקווה אתה שומר לי מקום בקורס

למעלה