חחחחחחחח בקצב הזה יש מצב
D didush100 New member 13/7/11 #37 אני בטוחה שהוא כבר יודע עם מי אפילו בלי להכיר אותן מתערבת איתך שהוא יגיד או ענת או ענבר
ר רנדו New member 13/7/11 #46 אם לא....... את כותבת הודעת פרגון לאיילת או ענת P: ואם כן אני כותבת הודעת פרגון לקרן סבבה?
T tapuzo New member 13/7/11 #33 הכל פחחחחחח קומבינת הס.מ.ס הזו היא פחחחחח לבשר על זה ב-23:00 בלילה באולפן ריק זה פחחחחחח קולות הצרצרים ברקע זה פחחחחחחחח עפיה המקפיץ עם הבנים היבשים שיעשו טובה שיזוזו זה פחחחחח
הכל פחחחחחח קומבינת הס.מ.ס הזו היא פחחחחח לבשר על זה ב-23:00 בלילה באולפן ריק זה פחחחחחח קולות הצרצרים ברקע זה פחחחחחחחח עפיה המקפיץ עם הבנים היבשים שיעשו טובה שיזוזו זה פחחחחח
D didush100 New member 13/7/11 #42 ולנו הצופים זה בעעעעעעע זה יריקה על הצופים הבודדים שכן רואים ולעשות מאיתנו צחוק שניה אחרי שהתכנית התחילה לא נראה לי שאני ממשיכה לראות את השיט הזה
ולנו הצופים זה בעעעעעעע זה יריקה על הצופים הבודדים שכן רואים ולעשות מאיתנו צחוק שניה אחרי שהתכנית התחילה לא נראה לי שאני ממשיכה לראות את השיט הזה
D didush100 New member 13/7/11 #47 להפך זה רק יוריד לו יותר את המוטיבציה להגיד לא אנחנו יודעים יותר טוב ממך מה טוב לך זה מביך מעליב ומשפיל הוא פשוט מבין עכשיו יותר טוב שהוא רק כלי לתת מיליון שקלים לבחורה שהוא לא מעוניין בה
להפך זה רק יוריד לו יותר את המוטיבציה להגיד לא אנחנו יודעים יותר טוב ממך מה טוב לך זה מביך מעליב ומשפיל הוא פשוט מבין עכשיו יותר טוב שהוא רק כלי לתת מיליון שקלים לבחורה שהוא לא מעוניין בה
T tapuzo New member 13/7/11 #52 הפוץ וחבורתו עומדים מאחורה בהופעה ../images/Emo178.gif רגע טלויזיוני ענק. איתן הרג לעפיה את ההופעה. יושב מאחורה מוחא כפיים כמו סבא. התעלמות מוחלטת של הבנות מהבנים. אם זה היה תלוי בעפיה אני בטוח שהוא היה מתחפף תוך דקה. האנרגיה שם ברצפה.
הפוץ וחבורתו עומדים מאחורה בהופעה ../images/Emo178.gif רגע טלויזיוני ענק. איתן הרג לעפיה את ההופעה. יושב מאחורה מוחא כפיים כמו סבא. התעלמות מוחלטת של הבנות מהבנים. אם זה היה תלוי בעפיה אני בטוח שהוא היה מתחפף תוך דקה. האנרגיה שם ברצפה.