ערב טוב לכולם...

shiri885

New member
ערב טוב לכולם...../images/Emo140.gif

קראתי את הכתבה כאן בפורום לגביי שינוי שם. כבר כמה זמן אני שוקלת לשנות את השם בגלל אינטואיציה מסויימת שהשם הנוכחי שלי גורם לי לכל העיכובים בחיים הן מבחינת פרנסה והן מבחינת זוגיות והיום לאחר היתייעצות עם גורם מסויים החלטתי לעשות זאת כיצד אוכל לדעת אם אני לא טועה? אגב שמי רוית וברצוני לשנות את שמי לשירי

אור12186

New member
אני ממליצה בחום!

לפני 7 שנים הייתי סימה... השם הזה לא עשה לי טוב בכלל.. כל מיני בעיות עם החיים עצמם אפילו, החלפתי את השם לאור ומאז באמת החיים שלי אור! אני חושבת שתבררי על זה עוד קצת וגם לא כל שם מתאים לבן אדם... תבררי ולכי על זה! בהצלחה מאמי!!

שירי יקרה

שם הוא קוד אנרגטי מסויים. הוא לא משנה ממש את מי שאנחנו - אבל משפיע על כך שהפנים שלנו יתבטא החוצה במציאות החיים - שם טוב יכול להרים אותנו - לסייע לכך שנממש את כישורינו, נבטא עצמנו כלפי חוץ, נקבל את הזוגיות הראויה וכו'. שם שאינו מתאים - נעכב את הדברים הללו. מאט. אני עצמי שיניתי שם לפני שנתיים, בזמן שלמדתי שיטה הנקראת מדעי השם. מאז חלו שינויים טובים עבורי, והפניתי חברים ומכרים רבים לעבור את התהליך.
דבר חשוב מאד הוא אצל מי את עושה שינוי. נומרולוגיה פשטנית אינה מספיק עמוקה בעייני. כך לשמל כשאת שואלת האם שינוי מרוית לשירי הוא טוב - זה לא אורמ כלום. כי השם יעובד יחד עם תאריך הלידה ויוצר ממש מפת חיים. מימד הזמן משפיע עלינו (השנה, היום, החודש - הרי הם גם מספרים ואנרגיות) השיטה שאני מכירה - מדעי השם - היא שילוב של נומרולוגיה, קבלה ותורות עתיקות. זה יורד לעומק עד כדי מחזורי חיים ובדיקה לעתיד (כדי שלא ייוצר שתשני ועוד חמש שנים השם לא יתאים.) אני יכולה להמליץ לך לעשות את השינוי אצל מי שלמדתי אצלו - עובד בצורה מדוייקת וטובה. לצערי כרגע כמעט יחיד בארץ. אנשים באים אליו אחרי שכבר החליפו להם שם - אבל לא מדוייק מספיק. ועושים שוב תיקון.

בעזרת השם (תרתי משמע)../images/Emo13.gif זה יביא לך אושר רב

בכל מיקרה. בלי היסוס - לכי על זה רק בידקי אצל מי לעשות. התהליך קצת מורכב מול הסביבה - אבל האמיני בעצמך - והסביבה תתרגל מהר. ספרי לנו איך הולך. נשמח לתמוך בך בתהליך המבורך הזה.

shiri885

New member
הילה היקרה../images/Emo140.gif

אשמח אם תפני אותי לאותו אדם שהמלצת עליו תודה ויום נעים

ayala1234

New member
בדיוק מה שהתלבטתי לגביו...

אני בעצמי מתלבטת לגבי שינוי השם: מצד אחד - שמעתי שזה מאד עוזר מצד שני - שמעתי שאסור לשנות את השם, הואיל והשם מסמל סוג של "חוזה" נשמתי , ואם משנים אותו - אז השיעורים הכרוכים בו מקסימום יידחו לגלגול הבא...אבל לא ייעלמו לגמרי. מצד שלישי - בבדיקת שרירים קינסיולוגית שעשו לי, עלה שכדאי לי להוסיף שם לשמי, ולא להחליף אותו...(שזו האופציה שעדיפה עלי , נראה לי, הכי פשוטה והכי פחות בלגן ותסבוכות..) חשבתי להוריד את האות ה' מסוף שמי (יש לי שני שמות, האחד מהם הוא איילה, אך הוא לא זה שבשימוש..) - אך אמרו לי שזו אות מאד חשובה, שאסןר לוותר עליה.. מה דעתך? אגב, מזה "מדעי השם"? ואשמח מאד, אם אפשר, לקבל את פרטיו של האדם שהמלצת עליו... ואם תוכלי אולי לשתף בחוויה האישית שלך בעקבות שינוי השם - מה טוב... תודה רבה..

shiri885

New member
איילה היקרה../images/Emo140.gif

אז קודם כל ולפני הכל הילה נתנה פה את ההסבר הטוב ביותר לדעתי: שם הוא קוד אנרגטי מסויים. הוא לא משנה ממש את מי שאנחנו - אבל משפיע על כך שהפנים שלנו יתבטא החוצה במציאות החיים - שם טוב יכול להרים אותנו - לסייע לכך שנממש את כישורינו, נבטא עצמנו כלפי חוץ, נקבל את הזוגיות הראויה וכו'. שם שאינו מתאים - מעכב את הדברים הללו. מאט. מכיוון שגם אני חששתי מהעיניין של לשנות את השם לגמרי הוספתי שם נוסף בתעודת הזהות ולא ויתרתי על השם הקודם. כמובן שקשה להרגיל את הסביבה הקיימת ביום בהיר אחד לשם אחר אני פשוט לא מיתעקשת על העיניין וכאשר אני מכירה אנשים חדשים אני מציגה את עצמי בשמי החדש. אני באופן אישי מאוד מרוצה מן העיניין ואף מתחילה להרגיש שדברים מתחילים להישתפר ולזוז קצת.... כמובן שאני לא מצפה לשינוי ברגע אחד של 180 מעלות אך למרות זאת יש לי תחושה שזה תורם לשיפור מצבי. לגביי השמטת אות בשם זה דבר אסור בתכלית האיסור. אסור לקצר שם אלא ההיפך הוא הנכון אם תוכלי להוסיף אותיות הדבר יהיה מבורך. אגב, מהי בדיקת שרירים קינסיולוגית שציינת שעשו לך?

EMAEMA

New member
משהו מעניין לגבי השם שניתן לי

כשנולדתי אמא שלי החליטה לקרוא לי בשם מסוים ואבא שלי החליט לקרוא לי בשם אחר לגמרי - שם משפחתי עד גיל 20 לערך גדלתי עם השם שאמא שלי נתנה לי - בפועל אך בת.ז. הופיע השם שאבי נתן לי אין קשר בין השמות וגם לא אותן אותיות חוץ מהאות ה' בסיום השם שמופיע בשתי השמות . בגיל 20 איחדתי את 2 השמות בת.ז. אך בפועל השם שאני ממשיכה איתו זה השם שאימי נתנה לי היחסים עם אבי , עם ובלי קשר היו תמיד יחסים מעורערים בלשון המעטה . אולי זה קשור .... אבל לעולם לא חשבתי לשנות את שמי והיום אני גם אוהבת את השם שנתן לי אבי וחושבת שהוא מאוד מיוחד

EMAEMA

New member
אגב אני לא מתקשרת

אז אין לי מושג מה זה אומר אני מקווה שאין לי פיצול אישיות בגלל זה

רותי 11

New member
החלפת שם

דבר מאוד לא מומלץ משום שהשם שלנו זה כמו שהילה ציינה הוא סמל אנרגטי שיש לו משמעות חשובה השם שלנו זה איך באנו לבצע את הגלגול הנוכחי בשם שלנו למעשה נמצאים הכלים האנרגטיים הנכונים לנו כדי לבצע את הגלגול הזה בצורה הטובה והקלה ביותר למרות שיש לנו קשיים בחיים צריך לדעת לפתור אותם ולא דרך זה שמחליפים את השם אלא דרך החלפת מחשבה

ayala1234

New member
אוף, התבלבלתי... אבל קודם שירי..

אענה לך לגבי בדיקת השרירים: אני לא מומחית לנושא, אבל אפשר - רצוי בעזרת מי שמתמצא בנושא - לשאול שאלות את האני העליון שלך, ולתכנת את גופך שישיב את התשובות "כן" או "לא", באמצעות סימנים מוסכמים שמסמנים "כן" או "לא" בהתאם, כמו בבדיקה עם מטולטלת. לדוגמא אפשר: 1) השואל מרים את ידו בזווית של 90 מעלות, ושואל שאלה מסוימת 2) "הבודק" מנסה להוריד את היד, כשהשואל מפעיל התנגדות לכך 3) אם התשובה חיובית - הבודק לא יצליח להוריד את יד ידו של הנשאל 4) אם התשובה שלילית - הבודק יצליח להוריד את היד בקלות יחסית ולגבי הבלבול שלי: גם כאן שמעתי דיעות לכן או לכאן לגבי שינוי שם... ושאלתי היא, האם אלו שמתנגדים לשינוי שם - מתנגדים גם להוספת שם? ולך הילה יקרה - תוכלי אולי להרחיב לגבי לימוד מדעי השם", ואולי גם להמליץ על יועץ לענייני שמות? אשמח גם להמלצות ממשתתפים אחרים בפורום... שמעתי ל מישהו בחולון..אך אינני יודעת את שמו תודה רבה מראש!

happines s

New member
היי שירי

אני באופן אישי לא הייתי ממליצה לך זאת משום שהשם שלך הוא החיים שלך, זה את נכון, שם הוא צופן אנרגטטי הצופן (והוא גם צופן) בחובו את כל מה שעתיד להיות חייך אבל כבר יש לך שם ולא בכדי. יש לך שם אותו אמא שלך קיבלה בהנחיה (גם אם נדמה לה שלא), שם שנשמתך בחברה כדי להוביל אותך במסלול חייך, כדי לקבל אתגרים ולעבוד עליהם אני ממליצה לך להתמודד עם הקשיים ולקבל בברכה כל מה שקורה לך כי הכל לטובה

shiri885

New member
hi happines

אני כבר חסרת אונים כנגד כל הכישלונות שאני חווה הן במציאת עבודה והן במציאת זוגיות רצינית שזה כבר פחות חשוב לי לעומת עבודה . עשיתי כבר הכל ניסיתי כל דבר אפשרי - אין לי כבר כוחות להיתמודד עם חוסר ההצלחה הזה ואני מחפשת כל פיתרון אפשרי

happines s

New member
אני ממש מכירה את איך שאת מרגישה

ואין מה לעשות אלא לעבור את זה - קוראים לזה אני חושבת "לחיות".... הילה אמרה לך כבר שתנסני להתמקד בדבר אחד כל פעם וזו עצה חכמה. חוץ מזה תתעודדי זו לא קלישאה ש"הכל לטובה" וש" כל המתנה היא מתנה" הכל בסדר וכשהמצב יפתר תוכלי לראות, אם תשכילי, איך הוא עזר לך בחיים. יהיה טוב

יקיריי, שינוי שם

הוא גם בחירה של הנשמה! אין כזה דבר אסור לשנות שם - יש לנו בחירה מלאה. ממליצה לכם לקרוא (ליחצו על הקישור) את החלק הסופי במאמר (תיקשור) על בחירה, אשר התייחס לזה. השם הוא קוד אנרגטי כמו שציינתי. כפי שמציינת הקבלה יש 4 דרכים לאדם לעשות שינוי משמעותי במציאות שהחיים מביאים לו (בקבלה משתמשים במילה גורל אבל אני לא נוטה להתמש בזה): וזה הולך מהקל לכבד 1. תפילה - אנחנו יכולים להתפלל ובכוח התפילה נשנה את חיינו. אבל זה בדרך כלל שינוי זמני, לא קיצוני. 2. זעקה - תפילה עצומה יותר, תחינה מהלב. 3. שינוי דפוס - כאן מדובר על משהו עמוק יותר ואת זה עושים בכל מיני דרכים של טיפול. כשאני ממש משנה את דפוסי החשיבה שלי/ההתנהגות שלי. זה תהליך. 4. שינוי שם - זה השינוי הכי משמעותי שאדם יכול ליצור לעצמו. כאן הדברים ממש משתנים באופן גורף ומשמעותי. אני נתקלת בהרבה אנשים שמסתובבים שנים עם שם שקיבלו מהוריהם והם מרגישים שהם לא אוהבים אותו/ לא מתחברים אליו. הדברים האלה לא מתרחשים סתם - זה אומר שהם חשים בתוכם שהשם אינו נכון להם. כך היה המקרה לגבי. שנים לא אהבתי את שמי. יום אחד, בעצה מרב, ותמיכה של הוריי הוספתי שם שני. ראיתי שזה הביא שינויים בחיי, מסויימים. אבל סך הכל החיים היו טובים ויפים - אז גם לא הייתה סיבה משמעותית לשנות. עברו כמה שנים. כשהתחתנתי לקחתי את שם המשפחה של בעלי (טל). משם משפחה ארוך יותר עברתי לשם קצר ותמציתי. ואז תוך כמה חודשים - התחילה תקופה לא קלה. דיכדוך, ותופעות שונות. בין השאר הופיעו מיגרנות - כשכל חיי לא ידעתי מה זה. באותו זמן נחשפתי לשיטה שנקראת מדעי השם. למדתי ונפעמתי עד כמה זה מדוייק. ואז החלטתי לעשות שינוי גדול. ממש של השם כולו. בדיעבד אני מבינה ששם המשפחה של בעלי לא התאים למפה השמית שלי - וזה עשה ממש קושי, בין השאר פיזי. אני שמחה על כך ובאיזשהו מקום מברכת כי זה הביא אותי לשנות ממש את השם. אם לא הייתי מתחתנת, יכולתי להשאר עם השם הקודם ולהמשיך במקום בו הייתי.אבל השילוב של שם המשפחה של בעלי הפיל אותי - ואחרי זה הביא אותי לשינוי - ורומם אותי. מתוך הניסיון שהיה לי עם שם שני - ידעתי והבנתי שיש השפעה גדולה לשם, אז כבר היה פשוט עבורי לשנות. ואכן כששניתי לגמרי - אז השינוי היה עצום וכביר. אני צופה בהנאה רבה בשינויים המתרחשים בחיי רבים המשנים את שמם - ומאמינה בלב מלא כי יש אנשים שזו חלק מהדרך שבוחרת הנשמה שלהם. וכאמור - חשוב לדעת שעושים זאת אצל אדם מהימן ולא סתם כך.

רותי 11

New member
מתוקה שינוי השם לא יעשה את

העבודה שאת צריכה לעשות מול עצמך. את צריכה עבודת מודעות ולא שינוי שם. כי אם את חושבת שהשם ישנה לך את המצב הזה את תתבדי וחבל יקירה - כי "הכלים" שירדת איתם יכולים לעזור לך יותר מאשר שינוי שם התחברות לצד החיובי בחיים יעור לך יותר מאשר שינוי שם. ואגב אחד הדברים שמפריעים לך בחיים זאת דווקא האות ר' שהיא מחברת אותך לפחדים מגלגולים קודמים, ברגע שתלמדי להתגבר על הפחד את תתחברי לדברים החיוביים הדברים יסתדרו.

רותי, לדעתי זה לא מדוייק

ברור שעבודה צריך לעשות. שום דבר לא פותר לנו את ההתמודדויות שעלינו לעבור בחיינו. מי שחושב שהוא ישנה שם - והאושר יציף אותו ברגע - טועה. אבל שם מאפשר לנו לעבור בצורה מדוייקת ונכונה את מה שעלינו לעבור בגלגול החיים הזה. לכן ההתמודדות תהיה - אבל הכלים שלה להתמודד ישתכללו. אנרגטית.

shiri885

New member
אתם חייבות לקרוא מה שקרה לי......./images/Emo189.gif

ביום חמישי רציתי לנסוע למישרד הפנים כדי לשנות את השם ולא כל כך יצא אמנם היתאכזבתי אבל האמנתי שכל עכבה היא לטובה. אתמול בלילה הייתי צריכה לצאת לבלות והיתכוונתי לעשות זאת מייד בתום הסרט שצפיתי בו בטלויזיה, באיזה שהוא שלב נירדמתי ומישהו פשוט דיבר אליי ( אני חייבת לציין שמעולם לא נחשפתי לתיקשור בעצמי - אמנם נורא מתעניינת אבל לעולם לא עשיתי זאת) הקול שדיבר אליי הורא לי לשנות את השם ל- שירה ( הוא ציין שירה כשירת הים ) ולא לשירי!!!! ואני עניתי שאני לא אוהבת את השם שירה. מייד לאחר מיכן פקחתי את עייני קצת מבוהלת כי לעולם לא נחשפתי לכזה דבר אבל ניסיתי להרגיע את עצמי שזה רק חלום ועברתי למיטה... עצמתי את עייני והקול הזה פשוט לא הירפה ממני והיתעקש לומר את דברו. אתן חושבות שעליי לקחת את הדבר ברצינות?

מזכיר לי את השיחות הראשונות

שניהלתי עם סבא שלי ז"ל הייתי בטוחה שהנה סופסוף התחרפנתי סופית... שימי לב ששני השמות, גם שירי וגם שירה מסתיימים באותיות "אלוהיות" (ככה אני קוראת להן בכל אופן) הנומרולוגיה הקבלית של שתי השמות היא 2 אני אישית שיניתי את שם המשפחה שלי - כולה החלפתי את הה' בי' מאז השינוי, הכל השתנה לי בחיים - אבל זה היה שינוי שגם ככה התחיל (ככה הבנתי בדיעבד...) רצינות או לא, זה קרה לך ולא "סתם". אם עדיין יש לך שאלות או שאת לא סגורה על עצמך סופית, את יכולה לנסות לזמן את היישות הזו בפעם הבאה לפני שתלכי לישון (אני גיליתי שהמדריכים שלי באים אלי בזמן הספציפי הזה, כשאני רגועה לחלוטין, ולפני השינה). קחי לך כמה נשימות עמוקות ורגועות, תעצמי עיניים ופשוט תבקשי מהיישות שתבוא. ברגע שהיא/הוא יבוא, תשאלי למה שירה ולא שירי... נשמע הזוי? אולי... אם זה עושה לך סדר במחשבות, מה אכפת לך? לא סתם לא הגעת למשרד הפנים, לא סתם נרדמת, לא סתם הקול לא הירפה

למעלה