רוית היקרה!
הסכיתי והקשיבי. אינני מבינה גדולה בשמות אך באינטואיציות כן. בדרך כלל, מומלץ, לרוב, לנשים לשאת בשמות שיש בהם האות ה' וזו מהסיבה הפשוטה שהאות הזו (מעבר לייצוג האלוהי שבה) מסמלת נשיות - אלוהות נשית ובעיקר היא סוג של דלת, של שער לאנרגיות החיים. (גם שם הבורא הוא י' ק ו' ק'). אני ממליצה לך לשנות את שמך לשירה. ואם תשימי לב שמך הוא רוית. אין לי בעיה ספציפית עם השם הזה - ומה שאני אומרת הוא לא גורף כי צריך להתחשב בנתונים אחרים המשפיעים על חייו של אדם כמו מפת לידה וכד' - אבל עצם זה שהוא מסתיים באות ת' הוא כאילו חותם ונועל אופציות להתפתחות. ולכם - כל אלה ששמם מסתיים באות ת' - זוהי לא אות רעה וגם ציינתי לעיל שצריך להסתכל על כל התמונה ועל כל הנתונים! קחו אחריות על לקיחת הפרופורציות ונסו להבין יחד איתי ועם רוית את האנרגיות שמסתתרות מאחורי האותיות. אני מאמינה כי שינוי שמך יביא לך לתועלת רבה וללידה מחודשת. ועוד עצה קטנה ואחרונה - אל תתייחסי לחייך עד היום כאל ביזבוז! התייחסי אליהם כאל גילגול שהיית צריכה לעבור ולתקן בו משהו. אומרים שכשתינוק נולד אז הוריו נמצאים בסוג של איזו הארה והם מקבלים באותו רגע מין ידיעה, הארה, לגבי מהות הייעוד שלו וכך יוצא שהם בוחרים לו את שמו בלי ידיעה ממשית של למה ומדוע בדיוק. משהו בתוכם מרגיש שזה נכון. אז רוית יקרה, סימכי על הוריך שידעו בתבונתם הבריאה - כלומר שנשמותיהם היקרות ידעו בתבונתן האדירה - כי חבוי לך כאן תיקון עם השם הזה. אני שמחה שהגעת לסיום פרק אחד בחייך ולהתחלה חדשה. מי ייתן ותצליחי וכל שערי שמיים ייפתחו בפניך! שיהיה לך שפע ושימחה ולכולם אמן מיטל