ערב טוב לכולם!

ערב טוב לכולם!../images/Emo140.gif

אם אפשר להגיד שזה ערב טוב לאחר ששומעים שבכל יום יש פיגוע וכמה עשרות הרוגים.
ישנם כרגע התראות חמות על חיפה. אז הצעה קטנה שלי,אל תהיו במקומות שיש התכנסות גדולה של אנשים,תהיו ערנים למתרחש סביב,הבחינו בכל דבר חשוד ודווחו על כך. המצב נורא מסוכן ואי אפשר לדעת מה יקרה מחר. אז אני מאחלת לכולנו שיהיה המשך שבוע טוב ונחזיק אצבעות שבאמת יהיה טוב!! LOVE ענת.

ערב רע מאחל שיהיה טוב ../images/Emo13.gif

אוף ההורים שלי שוקלים לבטל לי את מחנה האמונים כי הוא בים :( וגם אני לא יכול לצאת לשומקום השבוע :( שונא פלסטינאים! אוף ! הגמד

אני פה לא נעלמתי...../images/Emo13.gif

מה לעשות?! אפילו בבית שלנו (מדינת ישראל
) אנחנו לא יכולים להתקיים בשלווה ובנחת. אני באופן אישי לא נותנת לזה לעצור בעדי,אני ממשיכה לצאת למקומות,נמנעת מלהמצא בהתקהלות של אנשים במקומות פתוחים כדי להפחית את הסיכויים. אבל אי אפשר לעצור בעדם מלהתפוצץ,כשזה בא זה בא! אבל אל תשכחו ש"עוד לא אבדה תקוותנו....." אולי מתישהו יגיע היום בו נחיה בשלום!
LOVE ענת.

tankgril

New member
../images/Emo45.gifאיתך בכל מילה

מה קורה חוץ מזה? מה את מספרת?

וואלה.....

הכל אותו דבר שום דבר לא השתנה מאתמול. אין שום דבר חדש אצלי,רק ממשיכה לעבוד על הפרויקט ואת האמת? כבר אין לי כח!!!!! מה איתך? LOVE ענת.

tankgril

New member
את האמת ....

היום היה לי קצת מגעיל השתעממתי רצחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!

את האמת.......?!

תאמיני לי............אל תאמיני לאפ´חד!
לי גם היה קצת משעמם....אבל חפיף יש גם ימים כאלה. הם עוברים,ובאים ימים טובים יותר
LOVE ענת.

הדרך ארוכה,מי זה יגיד לי את סופה?!

מי זה יאמר לי מה יהיה, מי זה יידע?? בדרך מכאן לשם עמד קוסם בתוך האור, וניסה להוציא בכוח, יונת שלום מכובעו, וכשלבן היכה שחור, נצמדת אלי כמו לקיר, כל הדרך הסתבכנו, עד שבאו שני שוטרים ואמרו: "בדרך מכאן לשם יש פקק לזכר המתים, קחו ימינה וקצת שמאלה, תעקפו את הבתים", אחר כך רבנו ואהבנו, ופגעתי בך מאוד, בין הכוכבים חלפנו, כמו חלליות אנושיות. בדרך - שתי הנשמות שלו התחברו, בדרך - היה לנו יחד רגע התגלות, בדרך - דברו טורקית, בדרך - עברנו קיר. הדרך ארוכה, מי זה יגיד לי את סופה, מי זה יאמר לי מה יהיה, מי זה יידע?? בדרך מכאן עברנו שלוש מאות כבישים, אל תעזבי אותי ביקשתי, התחננתי על נפשי, בסוף הלילה הגענו, את אמרת לי: "זה לא פייר, הרי קודם עוד הבטחת לי שהדרך לא תיגמר..." בדרך - שתי הנשמות שלנו התחברו, בדרך - היה לנו יחד רגע התגלות בדרך - דברו טורקית, בדרך - עברנו קיר. הדרך ארוכה, מי זה יגיד לי את סופה, מי זה יאמר לי מה יהיה, מי זה יידע?? וואללה, וואללה, וואללה...
LOVE ענת.

tankgril

New member
אנשים תתעוררווווווווו../images/Emo124.gif

אי אפשר ככה. וגם למנהל הפרום החמוד שלנו
לא יזיק לכתוב פה יותר הודעות.

tankgril

New member
חחחחחח.....

אתה תמיד בעבודה. וחוצמזה היום הייתי ב20+ וחשכו עיני דיברת מהבית אז NEXT TIME BABY אל תמציא תירוצים שאתה לא יכול!!!!!!!!!!

raistlin23

New member
חחח הייתי חייב!!!

ראיתי את טלי אומרת בוקר טוב והייתי חייב להגיד לה בחזרה פשוט חייב אבל ראית מה כתבתי שאני בשוק מעצמי שאני כותב מהבית !!! לא סתם המצאתי את זה

tankgril

New member
טוב הפעם נסלח לך....

אבל רק הפעם, ורק בגלל שמדובר בטלי.

יאללה מכות יאללה ../images/Emo67.gif

חחחחחח מה הולך פה???? אני מבקשת אנשושים לא לבוא בתלונות.... ריסטי יקירי,מתי שאנחנו יכולות אנחנו כותבות לך,אתה רואה שאנחנו לא מתעלמות ממך אבל זה כל עוד אנחנו נמצאות כאן. יש בקרים שאינני יכולה להכנס לפה ולהיות דבוקה למחשב רק כדי לענות לך. אבל הנה עכשיו אתה פה,ואיפה שלום?????
(נעלבתי) LOVE ענת.

למעלה