ככה אתה מעליב את הילדה שילי
R raistlin23 New member 20/6/02 #22 ענתיייייייי!!!!! שלום שלום שלום *10000 אני יודע אני לא בסיידר..... סורי.... זה היה ללא כוונת זדון !
ע ענתי_המתוקה New member 20/6/02 #23 קוראים לי בשמי........./images/Emo13.gif חפיף דחליל.......אין ריב בין אחים!! אז שלום גם לך וערב טוב ככל האפשר. איך עבר עליך היום? LOVE ענת.
קוראים לי בשמי........./images/Emo13.gif חפיף דחליל.......אין ריב בין אחים!! אז שלום גם לך וערב טוב ככל האפשר. איך עבר עליך היום? LOVE ענת.
R raistlin23 New member 20/6/02 #24 עבר בסיידר אני חושב.... בהתחשב במצב ( המילה מצב הפכה אצלנו למילה גסה כן כן אני יודע ) אני מסיים היום רק ב - 1 אז קצת מבועס אבל חוצמיזה הכל טוב!
עבר בסיידר אני חושב.... בהתחשב במצב ( המילה מצב הפכה אצלנו למילה גסה כן כן אני יודע ) אני מסיים היום רק ב - 1 אז קצת מבועס אבל חוצמיזה הכל טוב!
ע ענתי_המתוקה New member 20/6/02 #25 חפיף דחלילה....... מה נשאר לך? כולה שעתיים....אפילו פחות. תעביר אותם בס22ה,בשביל מה אנחנו פה? LOVE ענת.
חפיף דחלילה....... מה נשאר לך? כולה שעתיים....אפילו פחות. תעביר אותם בס22ה,בשביל מה אנחנו פה? LOVE ענת.
R raistlin23 New member 20/6/02 #26 תראי !!! זה שאתן פה זה מגניב!!! זה מעביר לי את הזמן ממש בכיף!!! אז רק שתדעו אתם עושים לפחות בן אדם אחד שמייח !
תראי !!! זה שאתן פה זה מגניב!!! זה מעביר לי את הזמן ממש בכיף!!! אז רק שתדעו אתם עושים לפחות בן אדם אחד שמייח !
ע ענתי_המתוקה New member 20/6/02 #27 ואייייייייייייייייייייי....... מה אתה רציני???????????? אם ככה עשית אותי עכשיו בן אדם מאושר קבל גדוללללללללללללללל לך ולאחותי........ איזה כיף לי!! LOVE ענת.
ואייייייייייייייייייייי....... מה אתה רציני???????????? אם ככה עשית אותי עכשיו בן אדם מאושר קבל גדוללללללללללללללל לך ולאחותי........ איזה כיף לי!! LOVE ענת.
T tankgril New member 20/6/02 #30 שניכם קבלו../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifענקיים ו../images/Emo25.gif
R raistlin23 New member 20/6/02 #31 אוווו חזרת אלינו!!! welcome back איפה היית ? משו מעניין יותר משנינו ?
ע ענתי_המתוקה New member 20/6/02 #32 חבר´ה חבר´ה מה קורה פה?! קיצר אני פה קיבלתי קריזה.......והשרטוטים לא יוצאים לי אני עוזבת אותכם לכמה דקות אבל אשוב בהקדם האפשרי.....(זה לא איום זאת הבטחה ) המשך דקות מקסימות! (קשה שיהיו כאלה בלעדיי.. ) LOVE ענת.
חבר´ה חבר´ה מה קורה פה?! קיצר אני פה קיבלתי קריזה.......והשרטוטים לא יוצאים לי אני עוזבת אותכם לכמה דקות אבל אשוב בהקדם האפשרי.....(זה לא איום זאת הבטחה ) המשך דקות מקסימות! (קשה שיהיו כאלה בלעדיי.. ) LOVE ענת.
T tankgril New member 20/6/02 #34 מה יש... אני לא מבינה ענתי הלכה לכמה דקות. אז זה סיבה להשאיר אותי לבד?