ערב טוב לכולם

andy181

New member
זה ממש מוזר, אני מתחילה כבר לדאוג..../images/Emo13.gif

היא אפילו את הפייסבוק עדיין לא פתחה.. אם אני לא רואה איזה אות חיים ממנה תוך שבוע אני אפנה לאבא שלה לראות אם הכל בסדר

meytula

New member
רעיון מצויין

הוא גם אדם חם כזה עם סבלנות ואין לו בעיה לשתף פעולה עם מעירצי דניאל

../images/Emo6.gif

היו 2 דובים גדולים בכניסה הם יותר חמודים משובי דובי אפילו קניתי בובה של דובי שומר שהייתי בלונדון זה היה לפני הרבה שנים

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לכי תדעי אולי דניאל מצאה שם משרה חדשה
דווקא שם עדיין לא בקרתי,הייתי באירופה אבל ללונדון לא נמשכתי משום מה..

meytula

New member
../images/Emo160.gif

לא יודעת משום מה לא נמשכתי לשם,רק בשנה האחרונה חשבתי על טיול בלונדון..האנשים שם תמיד נראים לי קרים ומנוכרים אולי השנה אטוס לשם בסוכות,נראה..מקווה שיהיה שם מזג אויר נורמאלי ולא קור אימים אחרת אני ממש לא דורכת שם
יש לך המלצה לתקופות טובות שם?

../images/Emo6.gif

האמיתי שאני לא זוכרת אלו תקופות טוב לטוס ללונדון כי זה היה לפני הרבה מאוד שנים. פעם אחרונה שהייתי בחו"ל זה היה לפני שנה וחצי נסעתי לוינה. גם לא תמיד אפשר להיות בטוח במזג אוויר שיש שמה יכול להיות שיהיה גשם ובסוף יהיה שמש

meytula

New member
סיוני לילה טוב../images/Emo24.gif

גם אני ציינתי 2 כאלה ,שלום ואנונימית .סה טו..

meytula

New member
נועל'ה איזה שיר מקסים../images/Emo9.gif

תודה רבה
באמת מזל,אם יש משהו שתמיד אני מפחדת ממנו זה תאונות עבודה במקצוע של בעלי, מזל משמיים שזה נגמר רק בשבר ביד,עכשיו אני אתעקש יותר שישמור על עצמו,אם לא אכפת לו ממני אני אנגן לו על דניאל

meytula

New member
נועה כנסי רגע

אני שמעתי את השיר הזה ששמת לי בלופ עד עכשיו..עכשיו אני ממשיכה לשאר השירים שלהם וואלה הרגיע אותי..טנקס

noaxxx

New member
בכיף.. העיקר שאת ברגוע..../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

זה אחד השירים שעושים את זה... ואם כבר דניאל... ולנגן... אז... http://www.youtube.com/watch?v=UA78e27R_J4 (ואין לשיר הזה קונוטציות שליליות כמו שכולם חושבים... כה אמר אלטון בכבודו ובעצמו

meytula

New member
איזה פינוק היום..

למה זכיתי לפינוק כזה ממך?
איזה כייף..שירים מקסמים אחד אחד

meytula

New member
מתה על השריטות האלה../images/Emo99.gif

יצאת מלכה
הנעמת לי את הלילה,תודה יקרתי

noaxxx

New member