ערב טוב לכולם

מאיוש י

New member
ערב טוב לכולם

היה לי יום עמוס היום ולא היה לי זמן למחשב עכשיו אני פנויה והנה קצת ממה שהספקתי היום. פחזניות טעימות.......אני חא אוהבת פחזניות משום מה יש לזה תמיד טעם של חביתה מרוב הרבה ביצים אבל בני ביתי מאוד אוהבים

רותי410

New member
איזו חריצות!!! אבל אני כבר לא מופתעת ממך

הכול נראה נהדר. והפחזניות - יאמי!!! מעניין שאני לא מסוגלת לאכול ביצים, אבל אוהבת פחזניות. טוב, על טעם וריח וכו' שבת שלום לכולם

מאיוש הכל נראה מעולה!!!

השמרים ניראים משהו משהו והקציצות עם הארטישוק - מעולה! שאלה- באיזה תחתיות ארטישוק את משתמשת? טרי? קפוא? שתהיי לי בריאה! אני עושה את השבת לאט לפי קצב ההספק. מה שבטוח בתכניה זה: גפילטע פיש סלט חצילים ברסק עגבניות טחינה קוביות סלק חומוס מדבוחה סלט חסה עם מנגו וירקות כמובן מרק עם גרונות הודו ואטריות פרגיות ברוטב בתנור אורז? אולי, נראה. כבד קצוץ וחמין או בלעז- טשולנט בשלב זה - סה טו! לא יודעת מה לגבי עוגות ומנות אחרונות. יהיה- טוב, לא יהיה- יאכלו פירות.

מאיוש י

New member
גולדל'ה היקרה

אני רואה שיש לך הרבה בתכנונים הכל נשמע טעים אני מכינה סלט חסה אבל במקום מנגו אני שמה אננס זה טעיםםםםםם לגבי השאלה על הארטישוק אני משתמשת בקפוא כי אין עכשיו ארטישוק , אבל כשיש טר,י אני מעדיפה טרי הרבה יותר טעיםםםםםם

מאיוש אני מכירה עם אננס אבל

לא כולם אוהבים אצלי. אני אוהבת אבל.. לגבי הארטישוק הטרי כשיש- שמעתי שיש עם זה בעיה גדולה של חרקים, זה נכון?

מאיוש י

New member
גולדה כנסי

החרקים הם בעלים לא בתחתית של הארטישוק את העלים אני זורקת ומקלפת עד שמגיעה לתחתית ואז מנקה אותה היטב ואין שם חרקים. אם אני מכינה ארטישוק שלם עם העלים אז אני משרה אותו במים עם מלח וחומץ שעה אחר כך שוטפת היטב כל אחד תחת זרם מים חזק כשהעלים פתוחים ואז מרתיחה אותם שופכת את כל המים שוטפת שוב כל אחד ומרתיחה שנית..........שווה את המאמץ מאוד אוהבים אצלי ארטישוק

מאיוש, כמו שאת כבר יודעת

אני אשכנזיה ואצלינו לא אכלו בכלל ארטישוק ומשום מה זה לא נכנס בכלל לתפריט למרות שמאכלים אחרים של עדות שונות נכנסו. אבל כמו שכבר הספקת להכיר אני אוהבת להתנסות בהכל אז זה גם יכנס לרשימה הממתינה של הדברים שעוד לא נוסו ובעז"ה ינוסו. כשתגיע העונה אני מאמינה שמאצא את דרכי אליך לדעת מה אפשר לעשות עם הארטישוק בשלמותו. תודה יקירתי! התמונה שלך הוסיפה לדחף.

מאיוש י

New member
זה מה שקורה לי שאני אוכלת ארטישוק

תגדילו את התמונה......... נכון מקסים מצאתי את זה בפורום שכן

שוש9

New member
הכל נראה פנטסטי אפשר מתכונים לקציצות

ארטישוק ופירה חצילים תודה שוש

ddh1

New member
סחטיין אחותי על התמונות

מאויש, איך את מספיקה? את הורגת אותי כל פעם מחדש. אני לא מבינה, התינוקת שלך צריכה להיות מלאך עם הספק שכזה. כל הכבוד לה! בבקשה מתכון לפחזניות.... אם זה חלבי תכתבי לי מה את שמה כדי שיהיה פרווה. תודה מראש... ולך גולדה, אשרייך ואשרי משפחתך. אם יהיה לך זמן אשמח לתמונות מהשטח.... נשיקות לכולם דינה

למעלה