ערב טוב לכולם

דינהלה את מקסימה! ואני גם חושבת

שמאיוש פשוט מדהימה. אני אוהבת מאד להיות במטבח אבל יש לי ימים שאני צריכה הפסקה. (זה לא שיש לי אותה אבל לא תמיד יש לי כח להכין מעבר למה שצריך). אבל מאיוש- אין לה רגע דל. ממנה ומיוכי אני פשוט משתגעת. אולי מחר אם יהיה לי זצן אני אצלם קצת. תמיד נראה לי שאת האוכל השגרתי כאילו אין ענין לצלם. אבל לבקשתך, אם יצא לי אז בכייף. בכל מקרה סיכמנו שאת באה, לא?

מאיוש י

New member
בוקר טוב לכל הבנות

תשובה לשאלות שלכם התינוקת שלי דווקא היחידה מכל האחים שלה הכי נודניקית.... לא נותנת לי לזוז ממנה מטר.אבל מרוב שאני אוהבת לבשל ולאפות אז סדרי העדיפות שלי משתנים וקודם המטבח .כשהילדים שלי באים מבית הספר הם מעסיקים אותה ואז אני מנקה .................. וחוץ מזה הניסיון עושה את ההבדל אני מאוד זריזה במטבח מספיקות לי שעתיים לתקתק ארוחה למופת.....
מתכונים ארשום יותר מאוחר רק התעוררנו.צריך להתארגן לבית הספר. יום נעים לכולם

מאיוש י

New member
ארשום בזריזות ובכלליות

אולי מישהו רוצה להכין את זה היום ולא יהיה לי זמן אחר כך מתכון לקציצות רשמתי אתמול למישהי לא זוכרת אלו קציצות בסיסיות שאני תמיד מכינה . פירה חצילם זה פשוט הבפנים של החציל כמובן אחרי שקליתי אותו מטבלת אותו בשום אורגנו מלח לימון 3 כפות טחינה בזיליקום עגבניה קצוצה מניחה בתבנית ומעל זה שמה קציצות שטוגנו טיגון קל בלבד עם בצל ממש מעט שמן לא טיגון עמוק להניח קציצות על החצילים ולשלוח לתנור לשעה מעדן כמובן רק לאוהבי החצילים כמוני. משתמשת ב4 חצילים גדולים. אותו הדבר בארטישוק מכינה קציצות מטגנת בצל מניחה אותם בסיר סוגרת אותם היטב מכל צד ומוסיפה נוזלים. מכניסה אפונה כרפס חתוך וארטישוק.מביאה לרתיחה ומתבלת .מלח, פלפל שחור ,מוסקט,כורכום,ומרק עוף ומבשלת חצי שעה..............ביי רצה...........

מאיוש י

New member
אתם שמות לב שכל כמה דקות אני רצה למחשב.

לרשום לכם מתכונים חהחהחהחהחה. צועקים עלי בבית........שהכריכים עוד לא מוכנים............... מתכון פחזניות לדינה 200 מ"ל מים תמדדי בבקבוק תינוק 70 גרם חמאה או מרגרינה חצי כפית מלח כפית סוכר 160 גרם קמח 3 ביצים מספר 2 להרתיח מים חמאה וכל השאר חוץ מקמח וביצים. כשהכל נמס להוסיף קמח בבת אחת לבחוש היטב עד שהכל מתאחד לצנן מעט להעביר למיקסר ולהוסיף ביצים אחת.אחת עד שהכל נטמע. ואז לזלף לתבנית לאפות ב200 מעלות 10 דקות ואחר כך עוד 10 דקות ב180.הן צריכות להיות זהובות ויפות אם צריך להוסיף עוד כמה דקות אפיה. מילוי אני שמה שמנת חלבית את תשימי קצפת פרווה. עכשיו באמת אני רצה יום מקסיםםםםםםםםםםםםםםםם מקווה שתכינו דברים טעימיםםםםםםםם

מאיוש י

New member
תודה מתוקה ושבת מקסימה גם לך../images/Emo25.gif

הקציצות בחצילים כל כך טעים את חייבת להכין כבר חיסלנו רבע......

יוכי68

New member
מאיוש, אני ממש אוהבת כל מה שקשור בחצילים

אבל הילדים..........לא נוגעים בחצילים.........הגדולים התחילו קצת אבל כל השאר ממש לא! אנסה אפילו שיהיה בשבילי ובשביל בעלי..........הכל נראה מצוין............. אני עמוסה בעבודה, בלגן בבית (הזמנתי את הבנות של אחותי שיעזרו לי......כי הבנות שלי לא נמצאות ואני קורסת!)

למעלה