ערב טוב לכולם

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

המחשב לא עולה אצלי כל היום... אולי יתפוס עכשיו אז ללייציק ר"ב שנה טובה ואשוב אחרכך ברכות

סבאאורי

New member
יופי אני חושב שעבר...

הסבר קטן. עשיתי את כל האותיות בעברית ממפתחות... ואני יכול לכתוב לכם עכשיו " מכתבים " בגופן מפתחות... ברכות נ.ב. אני לא יודע אם גם אצלכם זה לא עולה (המחשב)כמעט כל היום...

לייציק

New member
הצצתי לרגע וציפתה לי הפתעה ../images/Emo6.gif

סבאאורי, איך אתה עושה זה ?????? כל הכבוד על הרעיון, ואני כבר הייתי במתח, מה אתה זומם שם ... אתה לא רק יוצר בתמונות אלא ממש אמן במתכת ... איש רב פעלים
גם אני לא הצלחתי להיכנס היום לפורום ועכשיו יוצאת לקניות. מקווה להתראות בשעות הערב המאוחרות, אם ניתן יהיה להכנס לפרדס

bimbo.

New member
ערב טוב ידידי ../images/Emo185.gif

מה קורה אתכם? בקושי רואים אתכם!!!! ותפסיקו להאשים את התפוזים

emmy5

New member
הייי,גם אני כאן ../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif|בירה

מה היה לך בספל ? אני הבאתי קפה ובירה ... מתי יורד גשם? איך לא להאשים את התפוזים? עברנו גמילה שלושלה ימים ... כמעט שברתי את המחשב

emmy5

New member
לכל ידידי...

יש לכם נכד או נכדה ? מצאתי משהו יפה

לייציק

New member
איזה יופי אממי ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אני כבר שולחת הכל לנכדתי המקסימה שמבקשת ממני תמיד לשלוח לה תמונות יפות ... איפה מצאת את התמונות ואת הגלויה? אכן, היו לנו 3 ימים קשים... אני האשמתי בהתחלה את בזק וחשבתי לעצמי "קוס...נ... ם ב..ז..ק

emmy5

New member
לייצק בקשה גדולה אליך...

תשלחי ,אם אפשר את קובץ האותיות לא מוקטן לגמרי (RESIZEׂ

לייציק

New member
אממי, לא הקטנתי את הקובץ... ../images/Emo12.gif

כל הקבצים הועתקו על-ידי כמו שהם, מתוך האתרים שבהם מצאתי אותם... (לצערי איני מוצאת אותם כרגע...). אני מניחה שלחצת על התמונה הקטנה שעולה עם ההודעה כדי שתעלה יותר מוגדלת ... לקובץ האחרון הייתי חייבת להוסיף jpg. כדי שיוכל לעבור לפורום... נסי להגדיל אותו בעזרת תוכנה לעיבוד תמונות ואם אין לך, אני אנסה יותר מאוחר לעשות זאת בתקווה שזה לא יפגע ברזולוציה ... יום נעים ושבת שלום

bimbo.

New member
אצלי לא עולות תמונות שאתם

מביאים. אני מקבלת X בצבע אדום, ונאלצת להסתפק בו שבת שלום כבר אמרתי? שתהיה לכולנו שבת נעימה ורגועה
|ייו|

למעלה