ערב טוב ושבת שלום לכולם עוד נסיון...
B bimbo. New member 5/9/03 #24 הצלחתי!!!!../images/Emo6.gif אמי, לייצ'יק, סבא אורי - יופי של תמונות. מאוד אהבתי את כולן
O ora11 New member 6/9/03 #29 ערב טוב בימבו../images/Emo29.gif החמסה מאד יפה ומקורית האם את עוסקת באומנות? ביתי עוסקת באומנות וגם עשתה חמסות.
ערב טוב בימבו../images/Emo29.gif החמסה מאד יפה ומקורית האם את עוסקת באומנות? ביתי עוסקת באומנות וגם עשתה חמסות.
B bimbo. New member 6/9/03 #34 אורה, הרעיון של חמסות תלויות בשרשרת בגודל מצטמצם מאוד מוצא חן בעיני. ולשאלתך - אני מציירת על עץ ומדביקה מפיות על כלי זכוכית.
אורה, הרעיון של חמסות תלויות בשרשרת בגודל מצטמצם מאוד מוצא חן בעיני. ולשאלתך - אני מציירת על עץ ומדביקה מפיות על כלי זכוכית.
O ora11 New member 6/9/03 #38 בימבו האם את משתתפת בפורום אומנות שימושית? את בטח יודעת שיש פורום כזה בתפוז ביתי גם מדביקה מפיות. ו היא יוברת הרבה בין גידול שני נכדי הגדול בן שלוש והקטן בן שנה ו 8 חודשים.
בימבו האם את משתתפת בפורום אומנות שימושית? את בטח יודעת שיש פורום כזה בתפוז ביתי גם מדביקה מפיות. ו היא יוברת הרבה בין גידול שני נכדי הגדול בן שלוש והקטן בן שנה ו 8 חודשים.
B bimbo. New member 6/9/03 #41 יופי של כוסות. תעלי עוד עבודות אני מכירה את פורום אמנות שימושית והעליתי שם כמה מהעבודות שלי
E emmy5 New member 6/9/03 #43 שיהיו בראיים ...סבתא ORA 11 לא שמעתי על פורום אומנות שמושית ,בטח מעניין . את יכולה לשלוח את הפורום?
O ora11 New member 6/9/03 #48 בוהוריים טובים ו../images/Emo51.gif מה זה כל כך מוקדם קמים בבוקר? עכשיו נכנסתי וראיתי שכבר דני שלח את הכתובת לאתר. יום טוב לכולם.
בוהוריים טובים ו../images/Emo51.gif מה זה כל כך מוקדם קמים בבוקר? עכשיו נכנסתי וראיתי שכבר דני שלח את הכתובת לאתר. יום טוב לכולם.
E emmy5 New member 6/9/03 #45 שיהיו בראיים ...סבתא ORA 11 לא שמעתי על פורום אומנות שמושית ,בטח מעניין . את יכולה לשלוח את הפורום? (ממש לא יודעת מאיפה אני סחבתי אותם ...אבל הם יפים )
שיהיו בראיים ...סבתא ORA 11 לא שמעתי על פורום אומנות שמושית ,בטח מעניין . את יכולה לשלוח את הפורום? (ממש לא יודעת מאיפה אני סחבתי אותם ...אבל הם יפים )
E emmy5 New member 6/9/03 #49 ../images/Emo24.gifדני ,תודה הפורום נעשה כמו אצל השכניים ,לא רואים אותנו ... אבל עכשיו אפשר לשמוע