ערב טוב לכולם

gila411

New member
ערב טוב לכולם

היום נהייה קריר משהו... היום לא הלכתי להיות עם הילדה,כמו שהבטחתי אני יושבת בבית ומקווה שהכל בסדר שם בסוף השבוע הזה היו לה כמה קריזות חלקן - התפנקות נטו והיו לה כמה קטעים שהיא רצתה להיות רק איתי ושאבא ייצא מהתמונה זה כאילו שהיא צריכה רק אדם אחד איתה ביום שישי בערב היא לא רצתה ללכת עם אבא לבית הכנסת,ונשארה איתי ביקשתי ממנה להפסיק את הסרט במחשב כי השבת נכנסת ושתבוא להדליק איתי נרות ואז היא התחילה להתפרץ נראה לי בלי שהיא תדע בעצמה למה תפסתי אותה ב2 הידיים הושבתי אותה על הכורסא כך שלא תוכל לבעוט בי ואמרתי לה שאם מפריע לה משהו והיא רוצה משהו היא יכולה לדבר ואני מבינה שהיא כועסת אבל אני לא יודעת על מה ובזמן הזה היא רק צועקת די די את אמרתי לה שתגיד לי מה היא רוצה שאני אפסיק לעשות ולא יודעת מאיפה היתה לי הסבלנות פשוט הסברתי לה שאני אוהבת אותה ושזה לא נעים לשתינו ההתנהגות הזאת ואז הנחתי לה היא בכתה כמה דקות ואז היה שקט הייתי בטוחה שאחרי הבכי הזה היא נרדמה אבל היא ישבה בשקט באתי אליה ליטפתי אותה ודיברתי איתה ברוך וכאילו לא קרה שום דבר היא שוב החברה הכי טובה שלי הצעתי לה לצאת לסיבוב יצאנו והיא התחילה לספר לי על הילדים בגן אחרי הארוחה היא ואני שיחקנו (אבא שלה נרדם) והיא ביקשה לא ללכת עם אבא בבוקר,בבוקר הכל היה טוב ,בצהריים היא היתה אצל הסבתא ואז היא התחילה עם להתפנק אני לא רוצה שגילה תהיה פה אני כעקרון לא התערבתי במשחק שלה עם הסבתא אבל ראיתי שיש לה מין עוינות כזאת כלפי בערב קפצנו לאחותו שוב שמרתי על מרחק כי ראיתי שהיא לא רוצה שאני אהיה שם איך שנכנסו לרכב כדי לחזור הביתה היא התחילה עם שגילה לא תהיה פה ואז היא התחילה לבכות ולנסות להגיע אליי-אני רוצה להרביץ לגילה אני השתדלתי פשוט להתנתק כי גם האבא וגם הסבתא הרגיעו אותה הגענו הביתה היא נכנסה לחדר שלה עם אבא וסגרה את הדלת כדי שאני לא אבוא שוב הנחתי להם אבל היה לי קשה כי כמה שאני משקיעה בסוף אני מקבלת התנהגות כזאת בבוקר שוב היא לא רצתה להיות איתי והיא הלכה לעבודה עם אבא לפני שהם יצאו אמרתי לה מתוקה לא יעזור לך שום דבר אני עדיין אוהבת אותך היא לא ידעה איך לאכול את זה כשהם חזרו היא רצתה להיות רק איתי בזמן הזה כשהיא הייתה רגועה אמרתי לה שכמה שאני אתגעגע אליה ושאני רוצה להיות איתה אני לא אוכל להגיע ביום שלישי הקרוב ואז התארגנו לנסיעה להחזיר אותה כל הנסיעה היא ישנה וכשהיא התעוררה היא ראתה את אבא שלה וחייכה ואז היא קלטה איפה היא נמצאת והיא התבאסה ואז בא הריטואל הקבוע של הפרידה

נראה כי הילדה שרויה בקונפליקט

מסויים. פעם היא רוצה את גילה ופעם לא. מעניין מדוע. העיקר שאתם נפגשים איתה זה כבר סימן טוב. מי יודע מה אמא שלה מכניסה לה לראש.

gila411

New member
ברור לי שהיא נמצאת בקונפליקטים

היא כל כך מבולבלת שהיא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה ולכן היא מוציאה את זה בכעס אין לי מושג מה אמא שלה מכניסה לה לראש כי זה סוד בינה לבין אמא ואסור לספר... ולמען האמת זה לא כל כך מעניין אותי אני יותר מתרכזת במה שקורה אצלנו מאשר במה שקורה לה שם

את בכל מקרה בצד של האבא

אני לא מכיר את הרקע, אך אני מניח שהילדה היא בתו של בעלך מנשואין קודמים. לדעתי, עם היחס למופת לבת, למקד את כוחות הנפש שלך לכיוון בעלך. לבת יש אמא, אבא, סבתא ועוד כדי לתמוך בה. בעלך זקוק לך יותר מכל. מה שיקרה תהיי איתו. זה יחזור אלייך בשפע ענק של הכרת תודה.

אני מסכימה

את נוהגת נכון

*יערית

New member
אולי...

היא מנסה למתוח את חוט הסבלנות שלך...לראות מתי את תישברי,זה משהו בתת מודע שלהם, האיבקות מול אדם שאין לו קירבה משפחתית, כל עוד שתמשיכי במתכונת שלך הסובלנית נוגעת לא נוגעת...קרובה ועם זאת יודעת לקחת את הספייס שלך..הילדה תבין ואולי אף תקבל אותך לאט לאט...אולי זה עיניין של זמן.. אולי עיניין של מי יישבר ראשון...אבל מכיוון שאת הבוגרת יותר רצוי שלמרות הכל תתווי את האהבה סביבה, זה גיל שעוד ניתן "להפיל חומה".

אפילו אם יפלו החומות עכשיו

הן עלולות לקום ביתר שאת בגיל מבוגר יותר. אצלנו לא היו חומות כמעט בכלל. היה סיפור אהבה גדול בין הפרימדונה לבין עזריה, וידידות בהחלט קורקטית עם האנרכיסט - והיום, שוד ושבר בגבולנו, לא אהבה, לא קורקטי, אבל בהחלט סיפור! נשמע לי, גילה, שאת נוהגת לפי רחשי הלב שלך - ונשמע לי גם שהם נותנים לך עצות טובות. רק אל תרשי לעצמך להעלב ממנה! שיהיה בהצלחה.

*יערית

New member
../images/Emo13.gif

אין מריבות בבית סיפרי אישה
גם הציניות חדרה את ליבי באהבה
צר לי על מה שעברתם בביתכם...כנראה שלא כולנו דומים ומן הסתם כך גם ילדינו וילדיהם של אחרים
{מקווה קרן שאם יש לך בעיה אישית נגדי תיפני אליי בדרך אחרת...כי חראם על הפורום}

יערית? מה קרה? מה אמרתי?

אין לי נגדך שום דבר, ואם היה לי בוודאי שזה לא היה מופיע בפורום - אבל מה גורם לך להגיד דבר כזה? את כתבת על נפילת חומות, אני הסכמתי - ורק אמרתי, מנסיוננו העגום, שהחומות הללו לא תמיד נשארות נפולות. קודם יונה, עכשיו את - מה קרה? יש משהו מעליב בפונט של המחשב שלי היום, או מה? מתנצלת אלף אלפי התנצלויות אם מישהו או מישהי נפגע ממשהו שאמרתי. אם אני אתכוון לפגוע אני מבטיחה להגיד מפורשות. (אוי, איזה ברוך.)

*יערית

New member
מודה../images/Emo163.gif

לראשונה שפניתי לחברה שתיקרא איתי יחד את ההודעה, אני ראיתי את שורותייך האחרונות כתוצאה ישירה על הדברים שכתבתי אתמול על הזהירות שצריך לקחת מעיצות...וגם התנצלתי במידה ומישהו נפגע... סתם הצטרפות מיקרים רגישה מכיווני..מצטערת קרן...היפה שלי הסבירה לי שאני בתקופה רגישה. טרום הדודה מאמריקה... הולכת הצד ..אולי לאפילה איפה שעזריה נמצא
אם אפשר למחוק את ההדעות האלו אשמח@

gila411

New member
זו הבעיה שלי

אני ממש נפגעת ונעלבת,כשהיא סוגרת לי את הדלת אני הולכת לחדר שלי וממש בוכה בגלל זה אבל אחרי שאני נרגעת אני קמה עם כוחות מחודשים

gila411

New member
עכשיו דיברתי עם בעלי

הם החזירו את הילדה הילדה אף פעם לא באה בשמחה לא לאב ולא לאם היום הדודה (אחות האם) הייתה שם עם האם הילדה באה בשמחה אל הדודה ולעצם העניין אני יודעת שהיא מנסה לבדוק את קצה גבול היכולת שלי אני אמרתי לבעלי שאם היא רוצה מרחב ממני היא תקבל ועם זאת כל פעם שהיא תרצה אותי אני אהיה שם בשבילה היום היא נתנה לי תפקיד לשמור על הבובות שלה בזמן שאבא יגיע להיות איתה (במילים אחרות ביקשה שאני לא אבוא גם בפעם הבאה)

rolan

New member
זה בסדר גילה

לספר מה שבא... לשתף ולדווח, גם אם בגוף המסר שאלה או בקשה להתייעצות.... אנחנו מבינים כאשר יש מועקה ורצון לשתף או להבדיל משהו משמח לספר... אני שמחה ששיתפת אותנו בדיווח הזה... זה בוודאי היה בשבילך קודם כל פורקן ושנית, מקום לקבל פידבק
גם אני חושבת כמו חברותיי, שטוב את עושה כשאת מתירה מעט מהקשר ונותנת לאב וביתו מרחב, מצד שני, את מלמדת אותה שאת עובדה קיימת בתקווה שעם הזמן, תבין ותפנים את עובדת קיומך.... חזקי ואמצי והמשיכי לשתף אותנו
אנחנו כאן גם בשביל זה

gila411

New member
מה שמוזר לי

זה שעד סוכות היא קיבלה אותי יפה מאוד ומסוכות היא התחילה עם ההתפרצויות האלה אולי כשהיא היתה פה בסוכות הרבה ימים היא קלטה שאני עם אבא כל הזמן והיא לא אהבה את הרעיון אני מקווה שזה יעבור לה וכמה שיותר מהר והעצה שקיבלתי פה להיות בשביל בעלי היא ממש נכונה אני צריכה להתמקד בו ולא בה היא לוקחת לי יותר מידי כוחות נפש

*יערית

New member
אחרי הכל גילה...

אם זאת שאת תעמדי לצידו ותתני את מירב האנרגיות שלך עבורו...הילדה הזו תמיד תהייה בתמונה חייכם, זה לא משהו זמני גילה...גם לנו קשה בגידול ילדינו שלנו עד כמה וכמה ילדים של אחרים...אל תתיאשי...

בונוסית

New member
גילה יקרה

אני שמחה שכתבת שאת האנרגיות שלך תשמרי לבעלך. יש לי שאלה: חשבת פעם למה דעתה של הילדה כול כך משמעותית בשבילך? נכון שזה חשוב (מאוד) להיות בקשר טוב עם הילדים של בן הזוג. אבל לא בכול מחיר. את לא סמרטוט ולכן את לא צריכה לספוג הכול! היא ילדה קטנה ולכן חשוב להתיחס בהבנה וסובלנות אבל לא עד כדאי כך שלך אין מקום. האם את פוחדת שדעתה היא תנאי לאהבתו של בן זוגך? האם לדעתך זהוא תנאי לקבלתך למשפחה? לקבלתך ע"י החמות? אני מקווה שבן זוגך אינו עיור. שהוא יודע להעריך מה שאת עושה בשבילה וכמה את מיוחדת. אולי יש מקום לשיחה איתו. לראות איך הוא חושב שהוא ירגיש אם הילדה לא תסדתר איתך . שקשה לה איתך (למרות שזה לא אשמתך) ואיך זה ישפיע על הזוגיות. בהצלחה

למעלה