ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

אני לא יודעת ממש מה לכתוב, די מבולבל לי הכל, חוששת מהיומיים האחרונים, חולשה ועצבות שמעבר לרגיל.. מאז שעלה המינון של התרופות זה הגיע, כולי תקווה שאין קשר וסתם חטפתי משהו ווירלי... מקווה שהימים שלכם טובים יותר

אני חושבת ../images/Emo87.gif

אני חושבת ששרשור יום ההולדת שלא הצטרפתי אליו, ושגרם לעלבון ולכעס, מעלה שאלה לגבי צביון הפורום ותפקיד מנהלת הפורום. האם זה מקום למפגשים חברתיים ולצ'ט או מקום להעלאת שאלות הנוגעות לחרדה ולתמיכה הדדית ואולי שניהם? את תפקידי כמנהלת פורום הפרעות חרדה-תמיכה, אני רואה במתן מידע, עדוד, נקודת מבט נוספת, כשמתאפשר לי לעשות זאת וכן שמירה על אווירה של כבוד הדדי ותמיכה בין המשתתפים. כשגולשים מפתחים קטע חברתי מעבר לנושאים הקשורים להתמודדויות עם הפרעות חרדות , איני רואה עצמי כמחויבת לקחת חלק בכך, לא על גבי הפורום ולא בחיים הפרטיים שמחוצה לו.

רק הפעם

ארשה לעצמי לומר משהו בנושא הזה ברשותך
אומנם לא חייבת - נכון. אבל אני חושב שבדיוק כמו לומר למישהו ברוך הבא עם אייקון של פרח או משהו דומה אז על אותו משקל גם לגביי יום ההולדת המדובר
ויותר מזה שדווקא האדם הזה שפעיל פה כל כך ותומך כאן כמעט בכולם זכאי וראוי לאיזה אייקון קטן מחייך מועיל ומעודד. אריה

מסכימה עם אריה, ול-גילה....

האמת שקיוויתי שלא ראית את השירשור כאיחולי יומולדת כי הוא נפתח בכותרת הקדשת שיר, אישית הבחנתי שמדובר בומולדת של בוזי רק מאוחר יותר מאותה סיבה. תגובתך זו, לגבי מהות הפורום גרמה לי תחושה מסוימת של כיווצוץ בפנוכו ואכזבה, מזכיר לי את ההתנגדות הבסיסית שחשתי כלפי הסטריאוטיפ של הפסיכולוג שנאמרים לו דברים והוא אומר "אני רואה שאת מאוד כעוסה", התגובה הזו תמיד נראתה לי מרגיזה, השימוש המופרז בה אינו תמיד מוצדק, ויש פעמים, כמו במקרה הנדון שבקשת סליחה פשוטה ואפילו ברכונת כי טוב מאוחר מלעולם לא, היו יכולים לעשות נפלאות. אני יכולה להבין את החשש שלך שנפתח כלפייך איזשהן ציפיות שהן מעבר לרצונך או יכולתך, אבל מאחר ובתגובות לא מעטות שלך כבר היתה אמירה קצת יותר אישית, לומר מזל טוב ליומולדת, זה לא ציפיה טיפולית-פסיכולוגית-מופרזת, אלא רק אנושיות פשוטה, אמירת מזל טוב ליומולדת (שיש לכולנו רק פעם בשנה) לא היתה משנה את סדרי הפורום, לא היתה יוצרת תוהו ובוהו, לא היתה מפתחת ציפיות מופרזות. רק מחממת את הלב.

בוזיקית

New member
../images/Emo24.gif הוא שאמרתי... ../images/Emo23.gif

נ.ב. זוכרת את הפעם שאת עצמך חשת פגועה מכך שלא שמים אלייך לב ולא שמים לך אייקון?? זוכרת איזה שירשור נפלא היה אז ואיזה כיף הוא הסתיים?

בוזיקית

New member
נ.ב. מישמיש, אחרי שקראתי שוב את

מה שכתבת, אין, לא יכולתי לנסח את זה טוב ממך. מה גם שזה היה רק "הקש - ששבר - את"... כל כך צודקת, כל כך אמיתית, כל כך כתומה...

בוזיקית

New member
גילה, התשובה שלך קרה ומכאיבה כקרח

והיא מעידה כאלף עדים עלייך, עלייך ולא עלי. מה שאומר שכן קראת את השירשור ההוא, אך החלטת להתעלם ממנו. או קיי. את לא מחוייבת לכלום... בעעע... אבל דחילק, מה היה קורה אם היית שמה לי אייקון? מה?! כולה ציפיתי לאייקון, לא קטע חברתי! לא ביקשתי שתהיי חברה שלי! אוקיי, אבל אם זה מה שאת מרגישה... שיבושם לך. היות שאת פתחת את זה פה, בפורום, מול כולם, והעדפת שלא לכתוב לי מסר אישי, איך אמרת: "איני מחוייבת" לשמור את התגובה שלי אלייך במסר פרטי אלייך, ומצידי שכולם יראו. וזה לא ממנהגי בדרך כלל. אני הרבה הרבה יותר דיסקרטית, אבל את בחרת בזה אז ככה זה יהיה. אם אינני טועה (ואינני) את היית זו שכינתה את עצמך "האמא של הפורום" כששבת מהסמינר שלך ואמרת "אמא הגיעה הביתה"... אז מה זה אמא של הפורום??? למה בדיוק התכוונת? מה יש, אמא (של הפורום ככל שתהיה) לא יכולה להגיד מזל טוב? למה זה יפחית מכבודך?? ואת יודעת מה עוד? הנושא הזה היה רק הקש ששבר את גב הגמל שלי! זה התחיל בכך ששמתי לב שאת לא קוראת בצורה יסודית את ההודעות של הגולשים פה, ואני מדברת בשם עוד כמה אנשים מהפורום, שכמובן לא אחשוף את שמותיהם, אך היי סמוכה ובטוחה שדיסקסנו את העניין בינינו. למשל, קחי את ההודעה הראשונה או השנייה שלי פה - שסיפרתי על החרדה שלי מקילקולים של מוצרים שונים. מה ייעצת לי? לפתוח דפי זהב! נו באמת, ואת זה "כאילו" לא ידעתי לבד?! לא התייחסת בכלל לבעייה! וזה נמשך לאורך כל הדרך גם איתי וגם עם אחרים. תסתכלי גם בשירשור של אחד הגולשים החדשים בפורום שהגבת לו, ואחרי כמה דקות הגבת לו שוב והודית בכך שלא שמת לב לשאלה שלו... וזה קרה לא פעם ולא פעמיים! ועוד גולשת חביבה שסיפרה על הפחדים שלה לצאת מהבית ואחרי שבועיים היא כתבה שהצליחה לצאת מהבית ואת כתבת לה שלא ידעת בכלל שיש לה בעייה לצאת מהבית! וזה שכשאני שואלת שאלה את ישר מזדעקת שאינך יכולה לאבחן דרך הפורום, כאילו זה מה שביקשתי... ומתנסחת כאילו ביקשתי הרים וגבעות... אני יכולה לתת לך עוד ועוד דוגמאות לכך, כמה שתבקשי! היריעה קצרה מלהכיל! אבל האם את מעוניינת?! אולי תשאלי את עצמך אם בסתר ליבך, עמוק עמוק בפנים, במקום הפועם ההוא, (את לא חייבת לענות) חשת מעט אי נוחות (בעדינות, בעדינות) מנוכחותי, שעטפה חדשות לבקרים באהבה את הגולשים הוותיקים והחדשים, שהקבילה את פניהם של החדשים, שתמיד דאגה לקחת אותם תחת חסותה, וגם כשרע לה וגם כשעצוב לה תמיד לעודד? את יודעת כמה מסרים חמים ומזדהים קיבלתי מגולשים בפורום? מסרים אישיים? כמובן שאני לא אגיד לך ממי, אין לי שום עניין בכך, אבל יש לי מספיק בטחון בצדקתי. אני הרי עשיתי "בשבילך" עבודה טובה מאוד (אני מתנסחת בזהירות ובלשון המעטה) בכך שקיבלתי את החדשים בחמימות, בכך שהגבתי תמיד לוותיקים בלי לקפח אף אחד, בכך שניסיתי להפיח שמחה בלבבות עצובים... את יודעת (ואני אדבר עכשיו לא בצניעות, שלא כמנהגי) שהגולשים פה מכנים אותי "הרוח החיה של הפורום"? את יודעת שכואב להם מה שקורה פה? את יודעת שהיו גולשים רבים שפנו אלי ושאלו אותי אם אני רוצה שיעזבו את הפורום למעני????? וכמובן שתשובתי היתה שלילית חד משמעית! אני לא גורו ולא צריכה עדת מעריצים! ואיני רוצה שאיש ממשתתפי הפורום הזה, שאני מוקירה אותו ואת הגולשים בו עד מאד, יוותר על ההשתתפות בו בגללי (ותתפלאי גילה כמה היו מוכנים לעשות את זה לו רק הייתי מבקשת זאת מהם) ואני לא. אני לא, בגלל שזה לא קשור. ואני לא רוצה שייפגעו. ובחיים לא הייתי מספרת לך את זה כי אני לא בן אדם גאוותן. אלמלא הגיעו מים עד נפש. אני לא רוצה לגרור גולשים אחרים ל"מאבקים" מטופשים ביננו. ברוך השם לא חסרים פורומים אחרים בהם אני פעילה (נכון, לא כמו פה, אבל תמיד יש עוד) וישנם עוד אתרים נפלאים, לא רק תפוז (אם כי תפוז הוא המועדף עלי), וכגולשת די חדשה, אני בטוחה בקסם האישי שלי וביכולת שלי להתחבב על אנשים - הן הוכחתי זאת מעל לכל ספק. שוב, סליחה על חוסר הצניעות, אבל איני יכולה עוד. באמת שזה לא מגיע לי. אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך ניהול הפורום המקסים הזה שיש לך פה, והוא אכן מקסים ואני אוהבת אותו מאוד, אבל במציאות הנוכחית איני רואה את עצמי בתוכו. איני סוגרת בפני את האופצייה לבקר כאן בעתיד, כשהרוחות ישככו. אוהבת אתכם מאוד. מאחלת לכם רק טוב. גם לך גילה. רק טוב.

אני רואה שאת מאד כועסת ../images/Emo15.gif

ושאת מרגישה שתרמת הרבה ואכן אני בטוחה שתרמת הרבה. אינני מזדהה עם התחושה כאילו עשית "עבודה" בשבילי כפי שאת קוראת לזה ואני מרגישה שעולה כאן תחושה של תחרות על מקום כשאת אומרת שקבלת הרבה מסרים אוהבים מגולשים ושאילו רק ביקשת הם היו עוזבים את הפורום וכו'. אני שמחה עבורך על המסרים האוהבים שקיבלת ושמחה על כל תרומה שיש לכל אחד לתת לפורום הזה ולגולשים בו.

מכיוון <ואין לי מושג למה>

בחרתם לפתוח דברים בשירשור שלי שחיפש תמיכה ... לכן אגיב: תוהה, מהי תמיכה ומהו עידוד?? איפה הגבול??? אני חושבת שפרח ומזל טוב הרבה יותר נעים, מעודד ותומך.. מאשר חוסר היחס וההתעלמות. ההצעה של המפגש, אל מול כל הפחדים שלנו ראוייה לעידוד, אמנם יש בזה סיכונים.. ללא ספק, אבל היו הרבה שהתעניינו ואני גאה בהם!!!!!!!!! כשביקשתי הצעות לרגע לא חשבתי אם תצטרפי גילה, לרגע לא תיכננתי להעמיס עליך איזשהו תפקיד.. רק הכוונה.. אני עדין חושבת שזהו צעד ענק לכל מי שחרד לצאת מהבית, לרצות לצאת ולא רק מכיוון שהרגיש שיש פה אחווה וחברות. כולנו במצב כזה או אחר של חשש.. של בדידות.. עצבות וחוסרים.. מדוע לא להשתמש במעט שבמעט בכדי לגרום מעט נועם בהרגשה??

בוזיקית

New member
צר לי סגלגלה שלי, שהעניינים נפתחו

דווקא בשירשור שלך, ואת זקוקה לתמיכה... את יודעת שתקבלי אותה ממני בכל מקרה... לא אני בחרתי לפתוח אותה כאן, גם את זה את יודעת. ישנה אופציה של מסרים, אבל ככה יצא. אז אני מתנצלת בפנייך שנגרם לך עוול, ועזבי, המנהלת הרי הבהירה את עמדתה הנחרצת והקשוחה באשר לגבולות שהיא מציבה לעצמה בפורום. אז קבלי את זה ברוח טובה, כי לא כל אחד מסוגל ורוצה לתת מעצמו גם מילה טובה "לא קונבנציונלית" כמו "מזל טוב" עלוב וקטן... העיקר שיש לי אתכם, שימרו על הבית הזה חמים ונעים (בעצם עדיף קריר בעונה זו ואפילו לא צריך מזגן) המשיכו לטפח אותו וכמובן אל תשכחו אותי ותשארו בקשר. אני איתך חמודה. את יודעת את זה.

בוזיקית ../images/Emo4.gif

אני רוצה לראות את מה שקורה פה כדיון לגיטמי על צביון הפורום, מה שמצופה ממנהל פורום כזה ומה שדרוש לגולשים כדי להרגיש בנח בפורום ולא מלחמה אישית ביני לבינך עם מנצחים ומפסידים. האם תוכלי גם את לראות זאת כך?

בוזיקית

New member
כמובן גילה, מעולם לא ראיתי זאת

כמלחמה אישית ביני לבינך. לו הייתי רואה זאת כך, הייתי מתעקשת לא לקיים את הדיון הזה על גבי הפורום, והייתי שולחת אלייך מסר או מייל, אך דווקא בשל החשיבות הציבורית העדפתי לכתוב זאת כאן. איני חשה מנצחת או מובסת, ולו בשל העובדה הפשוטה שמעולם לא התיימרתי לנהל את הפורום - אינני אשת מקצוע - אני בן אדם פשוט עם נשמה והמון רצון טוב (שגם זה די חשוב) ואפילו קומונה או בלוג אין לי! אני מקווה שאת אינך חשה נתונה במלחמה אישית, או במלחמה בכלל. אינני זקוקה למלחמות נוספות על אלו שישנן בחיי, והאמיני לי יש לי רב...

מילה טובה

אפילו בשרב הכי כבד ידעתי שהגשם עוד ירד ראיתי בחלום שלי ציפור אפילו במשב סופה וקור. לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מיד עושה לי טוב רק מילה טובה או שתיים לא יותר מזה. אפילו ברחוב ראשי סואן ראיתי איש יושב ומנגן פגשתי אנשים מאושרים אפילו בין שבילי עפר צרים. תמיד השארתי פתח לתקווה אפילו כשכבתה האהבה חלמתי על ימים יותר יפים אפילו בלילות שינה טרופים. לא פעם זה קשה...

אריה../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

מקסיםםםםםםםםםםם וכל כך אנושי, אני שמחה כל כך שאתה פה, תודה!!!!

בוזיקית

New member
אריה עשית לי ../images/Emo7.gif מרוב התרגשות נשמה

כמה קצר ככה קולע... וכמה שזה פשוט... נ.ב. זוכר שפעם קטע מהשיר הזה הופיע בחתימה שלי???

למעלה